|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koje kreme ste koristile u trudnoći protiv st...
8.3.2011 16:00:01   
Rebeka
Nemam pojma kako strije izgledaju, nastojim se što češće mazati kremicama jer imam jaaako suhu kožu, općenito-pogotovo sada u trudnoći. Mažem se niveom soft i melemom, ali mi to i ne pomaže...
Već par dana stomak i bokovi me užasno svrbe, stalno se mažem, ali mislim da trebam neku drugu kremu, stoga molim za preporuku: koje kreme i koliko otprilike koštaju...

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koje kreme ste koristile u trudnoći proti...
8.3.2011 16:06:23   
Tink
Ja sam strije imala i prije trudnoće tako da sam znala da će im se brojčano stanje povećati u trudnoći user posted image , no ipak mazala sam se bademovim uljem ili ponekad nivea baby uljem. Čula sam i da je maslinovo dobro. U te kreme ne vjerujem jer je moja prijateljica potrošila pravo malo bogatstvo na njih a pukla je ko kokica i to u zadnjem mjesecu. Mislim da je tubicu koji je imala za 3-4tjedna plačala 215 kn u apoteci user posted image . Moje je mišljenje da ako imaš tip kože podložan strijama koža će puknuti unatoč svemu. Meni je ulje bilo super jer mi je umanjilo taj osjećaj pucanja i svrbež, ali unatoč tome, trbuh mi je ispucao!

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 2
8.3.2011 16:08:26   
Wini
Ja ti koristim bademovo ulje i babylove kremu za strije iz dm-a, i to su mi i preporučile prijašnje trudnice.
I za sada nema tragova strijama, a nadam se da ih i neće biti :-)

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 3
8.3.2011 16:08:29   
Tanjica Tanja
Ja koristim Balea(dm) mlijeko za tijelo sa 5% uree i ne štedim kada mažem...nakon toga johnson baby ulje razmažem....tako sam i prije trudnoće, a pogotovo sada u trudnoći..inače mislim da ti je sve individualno, svaka trudnoća je različita, mislim da su najugroženije one trudnice čiji stomak jako i naglo naraste...

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 4
8.3.2011 16:10:03   
mayathebee
Koristila sam onu najjeftiniju Babylove mama kremu iz dm-a, košta nekih 15kn, i nemam niti jedne jedine strije. Puno sam dobrih komentara čula za tu kremu. Mazala sam se svaki dan od početka trudnoće, i mislim da je bacanje novaca kupovati skupe kreme. Samo je bitno da se mažeš nekom hidratantnom kremom koja po mogučnosti ima maslinovog ili bademovog ulja. Kupila sam još i bademovo ulje od holyplanta u dm-u i kombinirala sa kremom jer sam bila trudna po ljeti, pa je trebalo extra mazati na moru! Bademovo ulje je inaće super za sve i isto nije skupo! Sretno i bez strija....user posted image user posted image user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Brisano sporočilo]
8.3.2011 16:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Rebeka)
  Neposredna veza do poruke: 6
8.3.2011 16:25:06   
Tink
potpisujem! Tako je to, nažalost user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
8.3.2011 16:26:48   
uciteljica
Obično bademovo ulje i u mom slučaju dalo je super rezultate: niti jedne strije, user posted image user posted image user posted image user posted image .
Iako mislim da strije imaju jako veze s "genima". Ako si im sklon nema te kreme koja će te od njih sačuvati, :_))

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 8
8.3.2011 16:26:52   
Rebeka
Nisam ih nikada imala, niti moja mama, tako vjerujem da im nisam sklona, ali sve je moguće...
Nije mi to neka velika opsesija, ali jednostavno me zanimaju vaša iskustva sa kremama i uljima-kozmetikom općenito...
ja sam navikla na klasiku, nivea i melem, ali mi sada ne pomažu puno jer me pupa svrbi pa me zanima postoji li nešto čime se to ublažava, smiješna sam sama sebi kada se na kavi počnem češati i stvarati grimase dok otkrijem što me točno svrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
8.3.2011 16:47:55   
zara13
ja koristim ono iz dm-a ulje za strije i meni je ok a nije tak ni skupo kak ostale

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 10
8.3.2011 17:26:14   
Suzn
Kažu da je to genetski. Ja sam se prvo mazala nekim uljem babylove iz DM-a, za trudnice, i bilo mi je ok, al mi je onda počelo smrdit, katastrofa!! user posted image user posted image
I od tad kupujem dječje ulje, JOhnson, ili Penaten, ili koje već ima... najjeftinije je, a meni je ulje super, jer se maže na mokru kožu pa mi je lakše, nego mazat kremu, ili losion neki.

Mazala sam se recimo 2 puta tj. i nemam ništa, a evo me 3 dana iza termina. Malo sam više mazala kad me trbuh počeo svrbit, valjda jer raste.

Ma sve je to EPP, ja mislim da sve koristi isto, ili ne koristi isto. user posted image user posted image

Vele geni, a moja sister ima strije, a nije trudna, pa si sad vi mislite, ne znam....

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 11
8.3.2011 19:04:45   
uspavana
ja imam strija po bedrima... a sad budući se već nazive trbuh polako rekle su mi frendice da kupim bademovo ulje... ili neku kremu/losion iz dm-a...
možda sutra uspijem do grada pa da vidim što ću kupiti...

danas sam se mazala losionom koji imam kod kuće, volim da mi se brzo upije, i da nisam masna...

kako god ti bilo, nadam se da ćeš naći kremu koja će ti biti ok, i da nećeš dobiti strija!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 12
8.3.2011 19:08:38   
Točkica28
ja pukla ko kokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 13
8.3.2011 19:17:22   
cuba
Ja nisam podložna strijama i cijelu trudnoću ih nisam dobila. Mazala sam se sa kremom iz ljekarne od Galenic Elancyl, dođe otprilike 100kn.
Ipak u zadnja dva tjedna mi se trbuh toliko raširio da sam dobila 5 strija ali su mi isto tako nakon poroda nestaleuser posted image  Evo slike kremice..
user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 14
8.3.2011 19:23:07   
MaTana
ja sam u početku koristila Mustelinu kremu protiv strija, a pred kraj hipp ulje protiv strija - nemam ni jedne... U pubertetu sam bila popucala po bedrima, tako da znam kako izgledaju...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 15
8.3.2011 20:40:13   
magdalenaa
meni je za sada najbolje bademovo ulje, i lipo mi se koža postepeno rasteže,je da znam nekad zaboraviti al me odmah zapecka i zasvrbi pa ja navalim sa uljem hihihii

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 16
8.3.2011 20:56:38   
Gianna
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Koristila sam onu najjeftiniju Babylove mama kremu iz dm-a, košta nekih 15kn, i nemam niti jedne jedine strije. Puno sam dobrih komentara čula za tu kremu. Mazala sam se svaki dan od početka trudnoće, i mislim da je bacanje novaca kupovati skupe kreme. Samo je bitno da se mažeš nekom hidratantnom kremom koja po mogučnosti ima maslinovog ili bademovog ulja. Kupila sam još i bademovo ulje od holyplanta u dm-u i kombinirala sa kremom jer sam bila trudna po ljeti, pa je trebalo extra mazati na moru! Bademovo ulje je inaće super za sve i isto nije skupo! Sretno i bez strija....user posted image user posted image user posted image

Potpisujem, ja sam osim kreme koristila i Baby love ulje za strije i u ovaoj zadnjoj trudnoći nisma dobila niti jedne user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 17
8.3.2011 21:58:01   
Ninaa
Ja sam koristila od Afrodite neznam točno kak se zove bila je jako masna i znam da je koštala negdje oko 70 kn.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 18
8.3.2011 22:19:31   
mariola
Čisto bademovo ulje iz ljekarne. Ni jednu striju nisam dobilauser posted image
Mazala sam se od nekih 12tj do kraja.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
9.3.2011 7:15:30   
bembo
Molim vas da mi objasnite kako koristite ulje.
Godinama se mažem uljima tako da ih nanesem na mokru kožu nakon tuširanja, zatim malo pričekam i lagano se potapkam ručnikom. Koža mi je nakon toga fina i meka, ali ne znam jel dovoljno tako i trudnoći.
Inače svagdje se savjetuje nanošenje na mokru kožu jer se time postižu najbolji efekti, ali nije mi zgodno onda čekati tri sata da se to upije po ovoj zimkulji.

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 20
9.3.2011 8:11:59   
mišica 666
Koristila sam onu najjeftiniju Babylove mama kremu iz dm-a, košta nekih 15kn, i nemam niti jedne jedine strije.

potpisujem predobra je bila na kraju dobila dvi strijice koje se jedva vide.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 21
9.3.2011 8:21:18   
Bebys
AFRODITA odlicen su

imas ih u DM-u po povoljnoj cijeni cesto budu i na akciji...

imas za dan i za noc

odlicne su ja sam imala samo jednu koja je ostala i to je jako jako slaba...za vidjeti...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 22
9.3.2011 8:23:06   
Bebys
a vidim da je ima i u KONZUMU cijena samo 66 kuna

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 23
9.3.2011 10:30:39   
MaTana
meni je dm-ulje protiv strija bilo super sto se tice mazanja, ali valjda pod utjecajem hormona mi je smrdilo na ulje iz fritezeuser posted image user posted image user posted image mojoj mami nije tako da je to bilo samo u mojoj glaviuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 24
9.3.2011 10:34:08   
magdalenaa
IZVORNA PORUKA: bembo

Molim vas da mi objasnite kako koristite ulje.
Godinama se mažem uljima tako da ih nanesem na mokru kožu nakon tuširanja, zatim malo pričekam i lagano se potapkam ručnikom. Koža mi je nakon toga fina i meka, ali ne znam jel dovoljno tako i trudnoći.
Inače svagdje se savjetuje nanošenje na mokru kožu jer se time postižu najbolji efekti, ali nije mi zgodno onda čekati tri sata da se to upije po ovoj zimkulji.

ja stavljam bademovo čim se otuširam i obrišem i odmah mi upije i neostavlja mi nikakav trag jedino za maslinovo ulje bi stavila na mokru kožu

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!