|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   traktor tom-crtić
31.10.2010 13:57:59   
lukici
Drage moje forumašiceuser posted image
Moj P.je ovisan o crticu traktor Tom.Trebala bi vašu pomoćuser posted image user posted image ,imali tko za presnimiti taj crtić,pola dana mi visi na kompu a ja bi to htjela spržiti.Pošto nisam bas vješta u "skidanju"crtica sa kompa zamolila bi vas da mi koja od vas sprži ako ima koji crtić.Poslala bi prazne cd-e

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: traktor tom-crtić
31.10.2010 14:20:48   
pepeljuga
imam ja ,sprzim i posaljem sljedeci tjedanuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 2
31.10.2010 18:44:43   
Ruža
Mi ga redovito kupuejmo u Bili za 9.99kn, 4 epizode su snimljene na dvd.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 3
31.10.2010 19:51:07   
lukici
Hvala ti Pepeljugouser posted image user posted image user posted image ,ja ga trazim po gradu ali nema nigdje,a bila nam je udaljena 60 km

P-18.06.2008

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 4
31.10.2010 19:51:31   
lukici
kod nas ima samo bob graditeljuser posted image

P-18.06.2008

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 5
1.11.2010 20:51:07   
pepeljuga
lukici posalji mi podatke na pp

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Dudu smo postupno skraćivali škarama dok se dijetetu nije zgadila. (0%)

Samo smo jednog dan rekli da je netko uzeo dudu. (0%)

Nešto treće - napišite u komentarima. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!