Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 7.10.2010 11:51:28
|
|
|
|
pako
|
ja sam u obje trudnoće imala jak iscjedak.... nadam se da si već bila kod ginekologa i da je sve uredu
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 7.10.2010 13:53:37
|
|
|
|
Bablica
|
I meni noćas i jutros neki čudnovati simptomi: nešto sam sanjala i učinilo mi se da su mi gaće mokre, ali mi se nije dalo ustat. Kasnije opet sanjam nešto i skočim iz kreveta na wc i gaćice mokre - flekica veličina palca, ali ne bjelkasto, ne sluzavo, kao da je netko vodom kapnuo. Ista stvar ujutro kad sam se probudila. Do sada ništa ... pretpostavljam da mi je malo pobjeglo Da li je plodna voda neke boje, bjelkasta pa da ostane trag na bijelim/crnim gaćicama ili nije. Meni ni na jednim ni drugim nema tragova, samo rub od flekice ostao koji se jedva vidi, kad se baš zagledaš. Jao kako sam to opisala, valjda ste skužile. Ja si lagano spremam stvari za slučaj da se ponovi
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2010 15:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 7.10.2010 15:18:01
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Bablica Ja si lagano spremam stvari za slučaj da se ponovi e pa ti nisi nikakva štreberica...da jesi, već biš imala spremnu torbu što se tiče puknuča vodenjaka, ne možeš taj osjećaj falit, baš onako napravi PLJUS i samo nekontrolirano curi.... za ovo malo curenje, fakat ne znam....
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 7.10.2010 16:11:13
|
|
|
|
Bablica
|
Imala bi ja spremnu torbu, ali nemam torbu!! Sad me ova situacija natjerala pa ju popodne idem uzet i stavit makar nešto u nju. Među nogama do sada sve suho k'o barut pa ostajem kući ... mislim idem na kavu, u šoping i tako to! Jedino mi da ne curi vodi, da ne ostanem bez nje, a valjda neću. Neka se strpi još malo da kupimo sve što smo zamislili!!! IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Bablica Ja si lagano spremam stvari za slučaj da se ponovi e pa ti nisi nikakva štreberica...da jesi, već biš imala spremnu torbu što se tiče puknuča vodenjaka, ne možeš taj osjećaj falit, baš onako napravi PLJUS i samo nekontrolirano curi.... za ovo malo curenje, fakat ne znam....
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 6.12.2010 5:52:58
|
|
|
|
naša beba
|
imam također neki bijeli ali gusti iscjedak svaki dan... pue mi gačice toga... dali se to radi o plodnoj vodi?? ili je plodna voda kao voda... nešto rijeđe i bez boje... prva trudnoća pa neznam... :))
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 6.12.2010 7:40:56
|
|
|
|
mišica 666
|
polodna voda ti je bezbojna i bez mirisna a taj iscjedak ako je baš obilan može biti sluzni čep. a od njegovog izlaska može proći i tjedan dana do poroda. sretno i da ti porod prođe što lakše.
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 6.12.2010 11:04:46
|
|
|
|
berny
|
bejži mi iscjedak zadnjih mjesec dana, a termin mi je 13.12. pojačava se. dr. kaže da je sve ok i da imam plodne vode ko u priči. patronaža mi je rekla da je to dobro jer da će beba lakše kliznuti . poteškoće su mi samo količini gačica koje trošim sumanuto. od uložaka me svrbi...
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 30.12.2013 14:52:47
|
|
|
|
terina
|
Pozdrav cure, ja sam bila na pregledu u petak na točno 34 tjedna gdje mi je rečeno da sam otvorena. Već par dana mi.... curka. Gačice su mi mokre al samo na donjem djelu. Nema curenja po nozi i takve stvari. Na pregledu mi je gin rekao da je dobra količina plodove vode. No danas evo malo paničarim al mi je......bedasto sada ponovno zvati gin jer prošlo je samo 2 dana od pregleda. Ne znam što da radim.... Bi trebala ipak ići na pregled? Mali me dosta često i dosta nisko zna udariti a pijem puno vode pa.... Da li se uopće može nešto znatno dogoditi.... pregled je bio prije 2 dana....
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 30.12.2013 22:09:46
|
|
|
|
kisica
|
Ne brini, ja trebam roditi 19og, isto zadnjih mj.dana, malo malo mokre gaće..prvo mi je na pamet pala plodna voda, ali nije ona jer mi je dr.rekla da čak imam i malo viška plodne vode. Tako da je neki iscjedak vodenasti.
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 31.12.2013 11:03:10
|
|
|
|
terina
|
Uf, hvala na odgovoru. Baš sam se prestrašila..... sad pred kraj je najgore
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 1.1.2014 15:24:33
|
|
|
|
kisica
|
Meni u prvoj trudnoći nije pukao vodenjak, pa neznam kako to uopće izgleda zato sam strahovala da je zapravo to što curka plodna voda, ali eto..dr.kaže da je ima i viška. Tako da curka i dalje pomalo, a sad kakav je to iscjedak nemam pojma
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 1.1.2014 16:03:44
|
|
|
|
Newy
|
A što je stvarno moguće da plodna voda pomalo curi samo pri mokrenju i tuširanju, kako je netko pisao, pa to je stvarno zastrašujuće onda, da se to može događati a da nema ni curenja po gaćicama, pa kako onda možemo znati
< Poruku je uredio Newy -- 1.1.2014 16:04:24 >
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 1.1.2014 17:24:07
|
|
|
|
ringerajka
|
Cure meni su gacice cesto mokre?!?!?!? Nisam imala pojma da to moze curkati plodna voda? Jooooj moram pitati gina u uto...
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 2.1.2014 20:42:53
|
|
|
|
terina
|
kad ga pitaš, javi
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 2.1.2014 20:58:43
|
|
|
|
ringerajka
|
Uh sad bas pokusavam upratiti kad se to dogadja...i shvatika sam da je najcesce kad mi se piski a ja ne odem odma na wc... bas mi sada nije svejedno ali to se meni vec dugo desava...i gaceice budu poprilicno mokre, ali valjda.bi gin primjetio da nesto nije u redu.. kumi je bilo isto, skoro cijelu trudnocu a danas mi je jos jedna trudnica rekla da je to normalno i da je ona nesvjesno gubila kontrolu i da bi malo pustila u hlace..ali meni je bez ikakve boje i mirisa..iscjedak je drugo,njega isto imam skoro cijelu trudnocu..nekad gusci nekad rijedji...hm..jedva cekam utorak!!!
|
|
|
|
RE: Plodna voda "bježi" ili je to i... 5.1.2014 13:30:16
|
|
|
|
Kazimira
|
Ja sam zbog toga otišla na hitnu u Petrovu jer sam se isto uplašila sa mi curi voda.....ipak je bio samo iscjedak, ali u svakom slučaju treba provjeriti.....
|
Anketa
Trudnica.
пеперутка16
Kada ti se počeo vidjeti trbuh? Kada su te počeli gledati kao da si trudna i pitati o trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!