|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Omron ušni toplomjer
1.10.2010 9:33:52   
pakić
Zanima me ima li tko tu marku toplomjera? Moja mama ga je kupila, koštao je ohohoho, oko 450 kuna, skoro sam ju zadavila kad sam vidjela cijenu, a uopće nisam zadovoljna... Do sada, kad god je tko imao temperaturu, razlika mjerenja tim toplomjerom i običnim je golema. A Omron mjeri najpreciznije, temp. u mozgu? Uglavnom ta temperatura je uvijek puno niža od one izmjerene običnim toplomjerom. Zanimaju me vaša iskustvauser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Omron ušni toplomjer
1.10.2010 15:24:38   
mlada mama
Ja imam neki na tu foru.Sad ga okrečem sa svih strana,ali nigdje ne piše koja je marka. Isto je bio jaaako skup. Naš kao može i u uho i na čelo...stoji na nekom stalku,čak i rječima kaže kolika je temp., na ekranu ima i sat i datum i koliko ima stupnjeva u prostoriji.
Ali ja mu nekako ne vjerujemuser posted image isto mi je bila razlika na njemu i na živinom toplomjeru različita,pa sam tako ostala vjerna živinom.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
1.10.2010 15:33:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 3
1.10.2010 21:37:44   
ivanaa
Uštedi si novac i kupi običan.Ja sam imala sve i ušni i dig..isve kaj postoji al jedino živi vjerujem.Osim toga on mjeri temp glave a ne tjela.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
3.10.2010 14:58:29   
pakić
Ma i ja sam ustvari najzadovoljnija običnim, živinim, ali kako su klinci mali, to je muka živa izmjeriti im temp.
Hvala, cure na savjetima, cvrčak, probali smo mjeriti svakako i svima, ali ja nekako nisam zadovoljna rezultatima.
a to za baždarenje je jako dobra ideja, mislim da ima garanciju

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
3.10.2010 15:09:43   
tita
Imamo ga i mi i koristila sam ga par puta,muka mi je malom dijetetu izmjeriti temperaturu u uhu kad mi je nemiran ....sad stoji u ormariću i čeka bolje dane,koštao je oko 450 kn ako ne i više!!!Inače kažu da je super ta marka!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 6
3.10.2010 15:10:13   
Wukovarka
Ja imam digitalni, samo ne znam koji je...bio je oko 200kn i točan je.

Ali pored njega uvijek mjerim i živinim

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
3.10.2010 15:17:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!