|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upisi u vrtić
16.6.2011 16:47:00   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ček,ček...znači moj koji je rođen 01.09 nemre u vrtić s 3 nego s 4 godine?

Ja se nadam da vam neće raditi probleme zbog tog jednog dana. U Splitu dijete treba biti rođeno zaključno s datumom 31.08 da bi se moglo upisati u vrtić sa 3god.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 51
11.11.2011 22:37:10   
Bebač i ja
pitanje:
da li na natječaju za jaslice JEDNAKO VRIJEDI UVJERENJE O PREBIVALIŠTU(koje mi je u Zg) i POTVRDA O BORAVIŠTU(koje mi je u sesvetama,u podstanarstvu)?
da li bi me moglo eliminirati boravište a želim da mi dijete ide u sesvetama u jaslice?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 52
11.4.2012 16:44:26   
keksić
nigdje ne vidim kada su upisi u vrtiče ove godine, dali početkom petog ili možda več polako počinju?

i još jedna dilema: naime moja vendica bude u devetom mj. imala 2godine i sedam mjeseci pa dali je mogu odmah ubaciti u vrtičku grupu jer mi je vrtić pred ulazom par metara od nas a jaslice su na više od pola sata i to s tramvajem :(, skroz su nam izvan dohvata i na krivoj strani. a i bojim se da bude joj sa malim bebicama možda dosadno, i nebude napredovala...user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 53
11.4.2012 19:32:07   
lidac0605
Početkom 5.mj ko i obično,ja već prikupljam papire,do 1.5.ih moram donest u vrtić,imamo direktan upis jer je L već četvrto naše dijete u tom vrtiću...
Za vrtićku grupu mislim da se možeš dogovorit u vrtiću,mislim da ak više ne nosi pelene da ti hoće stavit dijete među trogodišnjake,moja L je isto krenula sa 2 god i 9 mj i stavili su ju sa trogodišnjacima jer više nije nosila pelene,to im je bilo neko mjerilo.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 54
12.4.2012 11:54:48   
keksić
hvala lidach, a jel možda znaš koje sve papire trebamo mi koji smo prvi puta u nekom vrtiću? mzaboravila sam već kaje bilo prošle godine...user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 55
12.4.2012 12:01:51   
lidac0605
A znaš kaj,kolko sam skužila svaki vrtić ima svoju politiku kaj treba.Mi moramo svakakvih papira donest,i to:ispunjeni upitnik(koji dobiš u vrtiću),potvrdu o prebivalištu djeteta,rodni list,izvod iz matice rođenih,kopije radnih knjižica za oba roditelja,potvrde o zaposlenosti za oba roditelja,kopije osobnih iskaznica,prije samog polaska u vrtić donesti liječničku potvrdu za dijete i neki IP obrazac za tekuću godinu.Katastrofa od papirologije!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 56
12.4.2012 21:11:50   
keksić
uh!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 57
25.4.2012 17:23:28   
ana85
Da li treba na upise u vrtić doć oba roditelja s djetetom ili mogu sama doć predati papire, jel zna tko?

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 58
25.4.2012 18:56:15   
kanader
možeš i sama otići predat papire

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 59
26.4.2012 9:59:35   
ana85
Na stranicama grada zagreba piše da se predaju papiri samo za jedan vrtić. Jel tko probao predati papire u više vrtića? Jel se može šta dogoditi ako se preda u više vrtića? To mi je tak bezveze, ak ne upadne, onda ću se morat snalazit kak znam.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 60
26.4.2012 10:18:23   
ana85
Čitam na netu da se prije moglo predati papire u više vrtića, a sad po novom u samo jedan i kao da su vrtići umreženi pa se vidi dal ste već negdje predali papire. Jel tko čuo kaj o tome?

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 61
26.4.2012 13:49:22   
ruwenzor
predaješ papire u 1 vrtić ali možeš navesti još 2 u koja bi htjela da ti beba ide ako ne upadne u ovaj u koji si predala zahtjev
bilo jučer na radiju da ako kojim slučajem ostane djece koja nisu upala ni u jedan od željenih, rasporediti će se u one vrtiće u kojima je ostalo mjesta

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 62
26.4.2012 20:25:27   
keksić
to je bilo i prošle godine, ja sam predala u dva vrtića i lijepo izvisila :(
nisam još točno znala jel bumo se selili pa sam predala i tamo gdje smo bili i na novu adresu a to se kao ne smije.
I da, vide sve jer su povewzani.
baš su mi rekli da mi mala zbog toga nije primljena! :(

ma sj... te gdje god stignu.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 63
26.4.2012 21:35:09   
ana85
znači predaje se u samo jedan vrtićuser posted image

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 64
26.6.2012 17:52:49   
Aleksandra2
hey, poZZ swima user posted image
samo da pitam sa kolko godina od prilike djeca smiju krenut u vrtić...moje još nije rođeno ali me zanima user posted image

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 65
26.6.2012 18:22:54   
pincirotvajler
u vrtić od 3,u jaslice od 1.kaj neuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Aleksandra2)
Neposredna veza do poruke: 66
26.6.2012 22:07:47   
tita
Mi smo danas dobili rješenje da smo primljeni u vrtić!!!!Koliko ja znam od 1-2god su jaslice a onda vrtić.Kod nas je moguće upisati se una dva mjesta Talijanski ,hrvatski vrtić,imamo samo jedan vrtić!!!Krećemo u jesen a onda će mali već imati tri godine!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 67
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!