|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smrt bliske osobe
28.4.2009 9:58:16   
ninolina
Jao draga moje iskreno žaljenje. Nadam se da si dobro, koliko možeš biti. Pazi na sebe i to maleno u trbuhu. Sada kada trebaš mir ovakvo neštouser posted image . Voli to maleno biće u sebi jer će te trebati duplo. Drži se.user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 51
28.4.2009 10:00:45   
Lady3
Moja sućut draga..user posted image user posted image user posted image
Svi smo nekoga izgubili,i ja sam u ratu izgubila bratića,dečka,prijatelje i dan danas mi je jako teško..user posted image
Ne mogu ni pisati o tome jer se slomim..user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 52
28.4.2009 10:13:01   
anaxx
IZVORNA PORUKA: ninolina

Jao draga moje iskreno žaljenje. Nadam se da si dobro, koliko možeš biti. Pazi na sebe i to maleno u trbuhu. Sada kada trebaš mir ovakvo neštouser posted image . Voli to maleno biće u sebi jer će te trebati duplo. Drži se.user posted image

iskrena sućutuser posted image

ne znam što drugo reći u tako teškom trenutku, nadam se da nisi sama, a i mi smo uz tebe....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 53
28.4.2009 10:23:37   
mala pcelica
moja iskrena sućut!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 54
28.4.2009 10:32:22   
mama2B
Hvala cure najiskrenije! Dobro sam koliko toliko radi bebe.Eto kako svaka smrt rađa novi zivot. A i dijelic njega ce zivjet u ovoj bebici.

just the 2 of us - ja i moja curica !

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 55
28.4.2009 10:36:05   
ninolina
Nadam se da češ imati podršku i utjehu u svojima bližnjima i čuvaj se. 

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 56
28.4.2009 10:56:12   
pikachu
Draga, moja najiskrenija sućut user posted image user posted image user posted image ... Plačem i ja jer znam što prolaziš jer sam takav iznenadni gubitak prošla sa tatom...
Drži se jer te on gleda odozgo i veseli se novom životu u sebi...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 57
28.4.2009 11:05:57   
pako
ajme draga koja strahota,znam kako ti je ja sam u samo dva tjedna izgubila dvije meni jako drage osobe i to prije malo više od dva mjeseca,stoga drži se zbog malene bebice i moja najiskrenija sućutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 58
28.4.2009 11:18:06   
zaba
primi moju iskrenu sućut.Ja sam izgubila tatu prije godinu i skoro pol,kao da mi je netko otkinuo dio mene.Nema nam druge,nego nastaviti dalje,nadati se da nas odozgora gledaju i paze na nas i svakako nam čuvaju mjesto kad jednom mi dođemo.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 59
28.4.2009 12:14:58   
Kika83
Ajme draga baš mi je žao, pa to je strašnouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čuvaj sebe i malu bebicu. Drži se.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 60
28.4.2009 12:22:42   
m600
ajmeee!!! jako mi je žao draga...mogu misliti kako ti jeuser posted image user posted image user posted image
primi moju iskrenu sućut i drži se zbog svoje bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 61
28.4.2009 14:25:01   
uspavana
draga, drži se! moja iskrena sućut.
pazi na bebicu, i znaj da smo mi sve tu za tebe!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 62
10.1.2010 21:43:44   
riDoris
Prije tjedan dana, s mosta se bacio dečko s kojim sam bila prije nego sam upoznala svog muža. Bili smo zajedno 5 i pol godina, a razišli se jer me je prevario s drugom. S tom drugom je ostao do ovog Božića kad je ona njega ostavila radi drugoga, a kako nije mogao podnjeti tu bol, odlučio se na taj kukavički čin. Bila sam na sahrani i unatoč tome što smo se na ružan način razišli s njegovom sam mamom ostala u kontaktu i u dobrim odnosima. Danas od susjede čujem kako me svekrva pljuje iza leđa što sam ja udana žena imala raditi bivšem na sprovoduuser posted image . Baš sam tužna jer od krvi i mesa sam i kakav god da je bio, mogao je još živjeti.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 63
10.1.2010 21:47:12   
ninolina
Prije tjedan dana, s mosta se bacio dečko s kojim sam bila prije nego sam upoznala svog muža. Bili smo zajedno 5 i pol godina, a razišli se jer me je prevario s drugom. S tom drugom je ostao do ovog Božića kad je ona njega ostavila radi drugoga, a kako nije mogao podnjeti tu bol, odlučio se na taj kukavički čin. Bila sam na sahrani i unatoč tome što smo se na ružan način razišli s njegovom sam mamom ostala u kontaktu i u dobrim odnosima. Danas od susjede čujem kako me svekrva pljuje iza leđa što sam ja udana žena imala raditi bivšem na sprovoduuser posted image . Baš sam tužna jer od krvi i mesa sam i kakav god da je bio, mogao je još živjeti.

baš mi je žao draga, pusti svekrvu nek priča kaj hoće on je bio dio tvog života s njim s nekad djelila dobro i zlo, iako će možda sada grubo zvučati ali na jedan način je vidio kako je tebi bilo nakon tolikih godina s njim. Psiha radi svašta, šteta što nije našao bolje rješenje za sebe nego ovako.
Drži se dragauser posted image user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 64
10.1.2010 21:53:54   
riDoris
Toga dana popodne prije nego je valjda odlučio to napraviti, našao me na fejsu i poslaop mi poruku da bi bilo lijepo kad bi se opet malo čuli. Sama sa sobom sam se smijala i mislila kako je tako drzak da mi se javi uopće, a sad me proganja to jel mi je htio možda reći šta i jesam li mogla išta napraviti

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 65
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!