|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi dan u jaslicama
9.9.2010 7:42:39   
anne

Hvala inna.
Da samo jedan dan sastrane provedete u jaslicama vidjele bi koja je to ludnica.
Naravno da će biti svakom djetetu individualno, ali to je stadij do kojeg se mora doći. Dok troje djece non stop plaće i hoda za tobom i drži te za hlaće, 5 ih se pokakalo i moraš ih prematati vani i ostaviti ostale u sobi, moraš nešto i od planiranog sa njima napraviti, sve ih nahraniti i paziti da se ne ozljede...user posted image
Dođem doma toliko umorna da ne znam za sebe.
Stanje kakvo je sad nikako nije ono što će biti kad se svi adaptiraju, zavole tete i priviknu se na vrtički ritam.

njanja i moja djeca su u jaslicama. Sami je krenuo nakon godinu dana jer mi ga nije imao nitko čuvati. I morala sam biti realna i gledati na cjelokupnu situaciju. U 50 posto slučajeva mi ga daju pokakanog i nikad im nisam ništa rekla jer znam kako im je.
A i btw oni roditelji čija su djeca najproblematičnija, a ima ih, stalno nas pozivaju na red.user posted image

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: prvi dan u jaslicama
9.9.2010 9:05:36   
njanja
Da se razumijemo Anne, ja naše tete obožavam, a jan isto....Jan toliko voli tetu N.da sam se u par navrata skoro rasplakala koliko su dirljivi njihovi susreti kada se ne vide dok je ona na GO. Teta P. je stroža, ali nju jako cijeni (kao i ja) i ona je njemu ZAKON. kako ona kaže tako je.Dakle, ne napadam ja niti naše tete, niti tebe anne, niti bilo koga tko radi svoj posao predano. Što se sustava tiče i ininog objašnjenja, sve stoji, ali ni mene nitko ne pita kakav je sustav u mojoj firmi, ima dana da imam lufta da se samo odmaram, a ima dana da od 8-15 ne odem na wc..isto ima dana da me klijenti u 23 h naveče zovu jer je nešto hitno. Ja se ne diram u sustav, ali svoj posao predano radim. Isto tako nitko ne pita ni moju sestru koja radi na sudu kakav joj je sustav, kada ona odlazi doma i nakon što svoje curice stavi spavati, radi do dugo u noć na spisima u kojima se radi o ljudskim sudbinama. Sustav je takav kakav je, a mi moramo dati sve od sebe da radimo najbolje što znamo. BTW, jutros sam ostavila jana u jaslicama i odlazim i vani čujem mlađu jasličku kako djeca plači i urlaju....Jeza me prošla jer se sjetim kako sam se osijećala pred 1 godinu dok je jan tako urlao...sva sam bila mirna, realna i sve sma si u glavi objasnila, ali psiha je radila svoje i poslije što sma ga ostavila sam trčala doma na wc jer sam svaki dan imala u to vrijeme proljev....Toj djeci jednostavno NIJE lako....I bez obzira na sustav i na 5 pokakanih i 3 koja trče za tobom i na to što ste sve tete lude u toj situaciji, oni zaslužuju pažnju i da iscrpiš zadnji atom snage na njih.

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
9.9.2010 9:19:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 28
   RE: prvi dan u jaslicama
9.9.2010 9:25:49   
njanja
Crvčak, slažem se....Ja sam jednom pitala našu tetu P kako je raditi u jaslicama, da li ju to izmori, ona je rekla da je divno, da ju iscrpi, ali da nigdje nema toliko povrata ljubavi, osjećaja i nigdje nije vidljiv napredak kod djece kao u jaslicama.Na to sam joj odgovorila da je jedna moja prijateljica izjavila da je rad u jaslicama teska fizikalija, na sto je teta P odgovorila: da ako tako misli da bolje da ne radi u jaslicama....Nisam joj na to odgovorila da ona više NE radi u jalsicama nego jedan administrativni posao

< Poruku je uredio njanja -- 9.9.2010 9:26:42 >


_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: prvi dan u jaslicama
9.9.2010 9:40:58   
Gogule
ja sam što se tiče jaslica imala sreću da su tete R bile fenomenalne. Brižne, pune ljubavi za sve klince i R ih je obožavao. Nekad se znalo desiti da dođemo po njega a on se neda i viče mama jos majo.user posted image  Sad kod K mi se tete čine user posted image  stara garda- med.sestre jedino mi je žao što će biti s njima samo ovu godinu. Za sada su stalno nasmijane al ionako im je izgled lica blag, nasmijan (ako znate što mislim), vidim da se trude, teško im je ... mali su već ima nekih koji su stalno u krilu no vidjet ćemo kad krenu biti same u smjeni. U ovim jaslicama mi se čini ok jer svako toliko (a rekle su nam da će tako i dalje) dođe im ili pedagogica, med.sestra ili logopedica pa im malo pomogne

_____________________________

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!