|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 18.8.2010 20:06:33
|
|
|
|
troubled
|
koji sport voli? neki rekvizit ili knjigu...znam da smo dječacima u paulinom razredu kupovali nogometnu enciklopediju i to im je bila fora... neki fora ruksak...ili ručnik za plažu...majica... set za modeliranje...tipa zrakoplov ili brod... globus... igrica za već koju konzolu ima... sad će mame malih i velikih dječaka nastaviti....ruku na srce, i meni je to najveći problem...za curice je uvijek nekako lakše
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 19.8.2010 8:19:58
|
|
|
|
maja
|
nadam se da znaš šta ćeš kupiti, jer ja nemam pojma šta bi ti predložila nemam baš nikoga takvog uzrasta, a pošto sad počinje škola možda nešto za školu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.8.2010 8:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 19.8.2010 14:17:08
|
|
|
|
zozo1
|
Bakugan kuglice (turbo limach) - Nešto od Ben 10 (turbo limach), svi mogući superheroji, Lego Bionici, klinci su jednostavno poludili za tim
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 23.8.2010 21:15:22
|
|
|
|
DEA
|
kupila...Geko komplet TOZ-ov za likovni od 1.do 4.razreda...........
|
|
|
RE: savjeti o poklonu za 8.rođendan dječaka 23.8.2010 21:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: DEA kupila...Geko komplet TOZ-ov za likovni od 1.do 4.razreda........... to je i moja Paulina dobila za rođendan od kume i preoduševljena je!!!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kakve ste u krevetunatalijaxKakve ste u krevetu za vrijeme sexaPrava tigrica (
52%)

Romantična (
23%)

Staromodna (
25%)
Broj svih glasova: 142Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!