|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko se presvlačite?
9.8.2010 21:15:20   
tina0310
IZVORNA PORUKA: lilia

Donji veš svaki dan promijenim iako imam posebne gaće za spavanje, a za van nosim bokserice ili malo finije gaćice.
Tuširam se obavezno prije nego izađem iz kuće i ako se brzo vratim tu robu mogu iskoristit za sutra ili drugi dan. Kad dođem kući, presvučem se u kućno, čak i donji veš.
Ako se otuširam navečer, obući ću nešto za po kući i ujutro ću to isto opet nositi. Neću bacati do navečer na pranje, a ako kuham gulaš, pečem palačinke ili ribu, taj miris mi se uvuče u robu pa je bacim na pranje i otuširam se.
I ne volim kad mi kosa ima miris po hrani koju sam kuhala pa i nju operem češće nego bih trebala.
Mužić, pravi čistunac. Tušira se svaki dan i potroši bojler vode, robu koju je nosio samo na kratko i čista je, ostavlja pored kreveta, na stolici, preko vrata od ormara i nikad ne obuče opet nego se to sve pogužva pa ja bacim prat za par dana.
To me izludi kod njega.


tako i ja,samo još i user posted image minjam 3-4 puta na dan,a nekad i više,kad se popiški....user posted image


_____________________________

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Koliko se presvlačite?
9.8.2010 22:22:24   
MiniMama
uh. stalno. nemam neko pravilo, ali bar sam unatrag dva mjeseca prestala nositi u kolicima po dvije rezervne presvlake za sebe i za vitu.
vitu presvlacim stalno, i uvijek je zmazan jer stalno nesto zderucka i pije i isproljeva se. jedva me muz odvikao od presvlacenja u setnji. vidim mrljicu i odmah druga košuljica se vadi iz kolica. sad sam odustala jer bi otkad hoda trebala tegliti sobom perilicu i sušilicu da bude cist. ali dan nam uglavnnom izgleda ovako. navecer obavezno cista oblekica za spavanje, ujutro cisti bodic koji izdrzi do plaze. na povratku s plaze mu obucem novu robicu koju kad dođem doma stavljam u pranje jer je slana. onda mu nađem nešto za po doma do šetnjice i kad idemo u setnju oblacim opet novu robicu. s tim da ovo za po doma nekad prezivi do setnje,a nekad su jos dva presvlacenja u medjuvremenu.

a ja se presvlacim isto svako malo. pogotovo ljeti nikad ne mogu obuci istu majcu dvaput za redom (tipa jutarnja i popodnevna setnja) jer se oznojim i to mi je fuj. nekad znam prosvercati istu suknju ili hlace dva dana za redom ako se nisam bacakala posvuda i sjedila tko zna gdje.
vec se grozim zime i jeseni jer znam da necu imati sta obuci jer mi se pola garderobe dobrano raspalo u pranju.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Koliko se presvlačite?
10.8.2010 9:39:23   
Gogule
IZVORNA PORUKA: FIONA

jedne gaće navečer , druge ujutro....čarape i majce za van jedno i u pranje, za po kući drugo i isto na pranje...e sad...ako samna moru pa cijeli dan na plaži...navečer kad se otuširam obućem nekaj lagano i to obućem i drugi dan jel za sat dva na meni navečer ukoliko nije pasja vrućina ne bu niš...ja ručnike ne bacam odmah napranje jel imma...posebno za noge, posebno za intimu, posebno za kosu, posebno zalice i veliki posebno za tijelo...jako mi je bitno da imam za sve posebno pa mogu da se obrišem par rtuširanja...svi mi soje uvijek rašireni da se suše....samo za intimu mjenjam na dnevnoj bazi!....hlače ili šosek ne bacam na pranje odmah nakon nošenja...al opet ovisi ak sam negdje sejdala ili išla onda da...ako sam po kući dok se ne zaprlja ili uvuče miris od uhanja...zaprravo ja se presvlaim često ali opet nemam pravila!



potpisujem Fionu, što se mene tiče, dok moj mm na dnevnoj bazi promijeni 2-3 majice po ljeti i više pošto se znoji čak se i na poslu presvuče, a doma da i ne govorim. Klinci na dnevnoj bazi dosta Roko sve bar jednom dnevno ako smo samo kući a Klara je još uvijek priča za sebe. Ni sama neznam koliko puta ju presvučem

_____________________________

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Koliko se presvlačite?
10.8.2010 14:12:54   
Bebys
ne bas tako kao ti...ali BLIZU SAM...cura svaki dan drugo...ja i mm  po potrebi...
za posao...svaki dan drugo....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Razmak


Kolika je razlika u dobi vase djece?

manje od 1 godine (0%)

1-2 godine (19%)

2-3 godine (39%)

4-5 godina (26%)

6-7 godina (6%)

10 i vise godina (10%)


Broj svih glasova: 31

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!