|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: To go or not?!
30.7.2010 15:19:27   
Bablica
Joj i ja sam se veselila čevapima s masnom lepinjom u željeznom tanjuru (ako se to može nazvat tanjur!) "Kod Žare". I naravno kajmak, bez njega čevapi nemaju smisla!
Joj sline mi cure dok ovo pišem .... user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: lilia

Kako muški voze, njemu bi to i bilo 6 sati a ti bi ga zadavila, sigurno.user posted image
Kad je tako, ništa od lutanja a ja se poveselila da ćeš mi donest ćevape...user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 26
30.7.2010 15:21:27   
Bablica
user posted image user posted image  user posted image

IZVORNA PORUKA: njanja

ma muž ti je tehničar pa bi istehnicirao vožnju do Sarajeva (poveznica sa temom tehnika-veličina)  user posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
30.7.2010 17:31:59   
ivana801
I ja bi išla - sigurno! I sama sam išla na more prije 2 tjedna (znači u 30. tjednu trudnoće). Put je trajao 4 sata u jednom i 4 u drugom smjeru. I prošlo je bez problema, čak nismo niti jednom stali da nam se Lucija nebi probudila. Gin. mi je samo rekla nek prije puta u jednom i drugom smjeru popijem Normabel (koji inače ne pijem) da mi se opuste mišići. I stvarno sam bila opuštenaaaaa user posted image   

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 28
30.7.2010 17:52:48   
katy mama
ja bi isla ako je trudnoca ok
ja sam u trudnoci 5,6,7 mjesec isla busom(sama)iz Zenice za Split(busom nekih 6 sati voznje),i sve bilo ok!malo bi noge nabrekla ali i to spadne,a sa autom isla 4 tjedna prije poroda(doduse autom je put nesto kraci)ali mm nije pusio u autu pa je stajo dosta cesto pa bi noge protegnula!

negdje u 8 mjesecu trud.smo za jedan dan napravili relaciju Korenica-Knin-Split-Zenica!ma nikad nisam ni pomisljala da ne idem,osjecala sam se super!sto neko rece nisi bolesna,trudna si

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 29
31.7.2010 0:26:35   
Imra
Rijeka - Sarajevo
Kosten 73.03 EUR
Autobahngebühren 19.44 EUR | Benzinkosten 53.59 EUR  | Vignette EUR Zeit 07h02 davon 03h25 auf Schnellstraßen Distance 631 km davon 378 km auf Schnellstraßen

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!