|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: o braći i sestrama
28.10.2008 11:58:02   
mlada mama
ja se bas i ne slazem da je to zadaca roditelja. recimo nas troje smo dosli doslobno jedno za drugim, brat je imao 3 mj. kad je mama ostala trudna sa mnom. imala je puno posla oko zemlje i stoke, poslije je isla na trznicu prodavati sir, mlijeko grah...a kad bi se vratila kuhala bi za sedmeroclanu obitelj, poslije ponovno u zemlju ili kod stoke, tako rec sami smo se odgajali. sa sestrom koja je 3 god starija od mene nisam bila bliska koliko s bratom non-stop smo bili skupa kad bih ja plakala i on bi i obrnuto, i drustvo nam je bilo isto, pa cak i kad smo dobili svako svoju sobu, opet smo isli spavati jedno kod drugoga... mama je cak razmisljala dati nas skupa u skolu,ali vidjela je da tako nikad necemo moci jedno bez drugog,pa nije... pa i sada iako sam se udala jako daleko ako mog brata ili mene muci nesto prvo cemo jedno drugo nazvati, sa sestrom je bliskost dosla tek poslije kada smo se udale i dobile djecu.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 26
28.10.2008 14:18:55   
cokolada
Imam brata 3 godine mladeg od mene koji nazalost vise nije sa mnom jer je umro prije 10 godina.
Uvijek smo se slagali, ponekad i posvadali i potukli ali sve onako djecje. Roditeljima smo bili uglavnom ravnopravni iako su meni znali predbaciti pa ti si starija pa popusti. U vrijeme puberteta smo si bili super, cak smo zajedno znali izaci van, onda se on razbolio i u njegovoj bolesti smo se toliko zblizili da smo bili kao najbolji prijatelji, bila sam mu velika podrska i prijatelj, ponekad sam cak znala ostati spavati kod njega u bolnici da ima drustvo.
Sada mi toliko fali, iako je proslo vec dosta godina ja ga se sijecam i osijecam kao da je tu.
Znam sto znaci imati nekoga svog (brata ili sestru), svejedno, ali vazna je dobra volja s obje strane da bi taj odnos funkcionirao.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 27
28.10.2008 14:24:13   
FIONA

Znam sto znaci imati nekoga svog (brata ili sestru), svejedno, ali vazna je dobra volja s obje strane da bi taj odnos funkcionirao.

[/quote]

draga jako mi je žao za tvog brata i svima kojima se to desilo sigurno se život preokrenuo...nažalost ne znaš kaj imaš dok ne izgubiš...meni je strašno žao što moj brat ne razmišlja tako...dobio je djete prije dva mjeseca i kao da se malo promjenio što se osjećaja tiće ali opet tako smo si blizu ali opet pre pre daleko...nekada nemam nikoga kome bi se o nekim stvarima mogla izjadati i to kompenziram sa mužem i prijateljima ali to nije isto ako se radi o ljudima koji su samo nama bliski i situacijama koje su samo nama bliske!
Samo jedan je život a mi ga tratimo...baš me sada ova tema malo rastužila....user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
28.10.2008 14:32:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 29
28.10.2008 21:51:07   
njanja
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Dugo nisam imala vremena razmisljati o nekim stvarima, cak sam zaboravila kako je to razmisljati o necem upravo tako vaznom.

Imam sestru 6 godina stariju, prilicno smo bliske i stvarno se puno volimo.
No...ima i druga prica user posted image ...naravno, dok se nije ona udala.

Kao svake sestre i braca i nas dvije smo se svadjale, tukle, galamile i lomile po kuci sve lomljivo i nelomljivo.
Ali ova prisnost koju sada imamo rodila se kada smo obadvije sazrele i odrasle...duhovno i savjesno.
Naucile smo se postovati jedna drugu kao sestre i kao zene...cak ni danas ne mogu zamisliti da bi nekoga prije nje pitala za savjet i misljenje.

Ne moram više ništa dodati na ovu priču....ili moram???Ah da....ne prođe dan da se makar 2 puta ne čujemo, mislimo isto, držimo nove na isti način u novčaniku, namirnice na istom mjestu u kuhinji, iste stvari radimo kada izlazimo iz kuće (a da nas mama i tata to nisu učili)...jednostavno, ne moram ju 1/2 stvari pitati šta je, gdje je, kako je....unaprijed znam odgovor....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!