|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: o braći i sestrama
28.10.2008 11:58:02   
mlada mama
ja se bas i ne slazem da je to zadaca roditelja. recimo nas troje smo dosli doslobno jedno za drugim, brat je imao 3 mj. kad je mama ostala trudna sa mnom. imala je puno posla oko zemlje i stoke, poslije je isla na trznicu prodavati sir, mlijeko grah...a kad bi se vratila kuhala bi za sedmeroclanu obitelj, poslije ponovno u zemlju ili kod stoke, tako rec sami smo se odgajali. sa sestrom koja je 3 god starija od mene nisam bila bliska koliko s bratom non-stop smo bili skupa kad bih ja plakala i on bi i obrnuto, i drustvo nam je bilo isto, pa cak i kad smo dobili svako svoju sobu, opet smo isli spavati jedno kod drugoga... mama je cak razmisljala dati nas skupa u skolu,ali vidjela je da tako nikad necemo moci jedno bez drugog,pa nije... pa i sada iako sam se udala jako daleko ako mog brata ili mene muci nesto prvo cemo jedno drugo nazvati, sa sestrom je bliskost dosla tek poslije kada smo se udale i dobile djecu.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: o braći i sestrama
28.10.2008 14:18:55   
cokolada
Imam brata 3 godine mladeg od mene koji nazalost vise nije sa mnom jer je umro prije 10 godina.
Uvijek smo se slagali, ponekad i posvadali i potukli ali sve onako djecje. Roditeljima smo bili uglavnom ravnopravni iako su meni znali predbaciti pa ti si starija pa popusti. U vrijeme puberteta smo si bili super, cak smo zajedno znali izaci van, onda se on razbolio i u njegovoj bolesti smo se toliko zblizili da smo bili kao najbolji prijatelji, bila sam mu velika podrska i prijatelj, ponekad sam cak znala ostati spavati kod njega u bolnici da ima drustvo.
Sada mi toliko fali, iako je proslo vec dosta godina ja ga se sijecam i osijecam kao da je tu.
Znam sto znaci imati nekoga svog (brata ili sestru), svejedno, ali vazna je dobra volja s obje strane da bi taj odnos funkcionirao.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: o braći i sestrama
28.10.2008 14:24:13   
FIONA

Znam sto znaci imati nekoga svog (brata ili sestru), svejedno, ali vazna je dobra volja s obje strane da bi taj odnos funkcionirao.

[/quote]


draga jako mi je žao za tvog brata i svima kojima se to desilo sigurno se život preokrenuo...nažalost ne znaš kaj imaš dok ne izgubiš...meni je strašno žao što moj brat ne razmišlja tako...dobio je djete prije dva mjeseca i kao da se malo promjenio što se osjećaja tiće ali opet tako smo si blizu ali opet pre pre daleko...nekada nemam nikoga kome bi se o nekim stvarima mogla izjadati i to kompenziram sa mužem i prijateljima ali to nije isto ako se radi o ljudima koji su samo nama bliski i situacijama koje su samo nama bliske!
Samo jedan je život a mi ga tratimo...baš me sada ova tema malo rastužila....user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
28.10.2008 14:32:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 29
   RE: o braći i sestrama
28.10.2008 21:51:07   
njanja
IZVORNA PORUKA: Wukovarka


Dugo nisam imala vremena razmisljati o nekim stvarima, cak sam zaboravila kako je to razmisljati o necem upravo tako vaznom.

Imam sestru 6 godina stariju, prilicno smo bliske i stvarno se puno volimo.
No...ima i druga prica user posted image ...naravno, dok se nije ona udala.

Kao svake sestre i braca i nas dvije smo se svadjale, tukle, galamile i lomile po kuci sve lomljivo i nelomljivo.
Ali ova prisnost koju sada imamo rodila se kada smo obadvije sazrele i odrasle...duhovno i savjesno.
Naucile smo se postovati jedna drugu kao sestre i kao zene...cak ni danas ne mogu zamisliti da bi nekoga prije nje pitala za savjet i misljenje.

 Ne moram više ništa dodati na ovu priču....ili moram???Ah da....ne prođe dan da se makar 2 puta ne čujemo, mislimo isto, držimo nove na isti način u novčaniku, namirnice na istom mjestu u kuhinji, iste stvari radimo kada izlazimo iz kuće (a da nas mama i tata to nisu učili)...jednostavno, ne moram ju 1/2 stvari pitati šta je, gdje je, kako je....unaprijed znam odgovor....  

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!