Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 11:27:42
|
|
|
|
Leluška
|
2 mjeseca nisam ni znala da sam trudna. Jedino su me neko vrijeme cice boljele, valjda kako su rasle, a sada ni to. Al su ogromne. Jedino kaj previše jedem... I sada je malas zadnjih tjedan dana počeo bubati i to mi je super slatko!
|
|
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 12:48:20
|
|
|
|
mlada mama
|
meni su isto grudi bujale i boljele me užasno,poslije se to smirilo,ne bole me više,ali i ne bujaju,čak imam osječaj i da su se smanjile
|
|
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 17:52:51
|
|
|
|
cuba
|
Niti jednu mučninu u trudnoći nisam imala osim što me žgaravica mučila prvo tromjesečje i pred kraj ali to sam rješavala sa Gastalom
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 17:56:10
|
|
|
|
Imra
|
bez mucnine tokom citave trudnoce, u 8.mjesecu sam par dana imala zgaravicu,jedini simptom trudnoce kod mene je bio stomak koji je rastao,a ni on nije pretjerano veliki bio
|
|
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 18:57:01
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ja nisam imala nijednu mučninu. Zapravo... kao da i nisam bila trudna, sve je bilo super, tek u 16. tj. nisam mogla zakopčat hlače pa mi je došlo iz guza u glavu I tako je savršena trudnoća trajala do kraja. Sretno ti. Bit će sve ok Gotovo identično je protekla moja prva trudnoća, u sada u drugoj sam u početku imala lagane mučnine, a sada da nije stomačića i kilica ne bi niti znala da sam trudna ....
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 16.9.2010 19:00:36
|
|
|
|
Gianna
|
Molim zažmirite na greškice iz predhodnog posta ...
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 17.9.2010 8:34:52
|
|
|
|
Leluška
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama meni su isto grudi bujale i boljele me užasno,poslije se to smirilo,ne bole me više,ali i ne bujaju,čak imam osječaj i da su se smanjile Ma, čini ti se da su se smanjile jer je vjerojatno trbuh narastao!
|
|
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 18.9.2010 12:53:16
|
|
|
|
pakić
|
Prva bez mučnine, samo cigarete su mi se gadile, druga malo mučnina, jedino me žgaravica rasturala, sve do poroda...
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 20.9.2010 12:46:09
|
|
|
|
turići
|
evo još jedna koja ima trudnoću bez ikakvih smetnji,sad mi je 14 tjedan,jedino su mi u početku znali mirisi smetati,ali nebi povraćala.Cice su mi bolne,sve ostalo isto,uopće ne mogu doživit svoju prvu trudnoću....
|
|
|
|
RE: Trudnoća bez mučnine 22.9.2010 13:54:22
|
|
|
|
ula_27
|
uh to sam zaboravila, grudi su me par tjedana bolile za poludit, tamo negdje u prvom tromjesečju i koža mi je bila suha, tako da sam se noću grebala k'o luda ... kasnije je to prošlo i sad zasad sve super!
|
|
|
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!