|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnoća bez mučnine
16.9.2010 11:27:42   
Leluška
2 mjeseca nisam ni znala da sam trudna. Jedino su me neko vrijeme cice boljele, valjda kako su rasle, a sada ni to. Al su ogromne. Jedino kaj previše jedem...user posted image

I sada je malas zadnjih tjedan dana počeo bubati i to mi je super slatko!user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
16.9.2010 12:48:20   
mlada mama
meni su isto grudi bujale i boljele me užasno,poslije se to smirilo,ne bole me više,ali i ne bujaju,čak imam osječaj i da su se smanjile 

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 27
16.9.2010 17:52:51   
cuba
Niti jednu mučninu u trudnoći nisam imala osim što me žgaravica mučila prvo tromjesečje i pred kraj ali to sam rješavala sa Gastalomuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 28
16.9.2010 17:56:10   
Imra
bez mucnine tokom citave trudnoce, u 8.mjesecu sam par dana imala zgaravicu,jedini simptom trudnoce kod mene je bio stomak koji je rastao,a ni on nije pretjerano veliki biouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
16.9.2010 18:57:01   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Kejt

Ja nisam imala nijednu mučninu. Zapravo... kao da i nisam bila trudna, sve je bilo super, tek u 16. tj. nisam mogla zakopčat hlače pa mi je došlo iz guza u glavuuser posted image user posted image user posted image

I tako je savršena trudnoća trajala do kraja.

Sretno ti. Bit će sve ok

Gotovo identično je protekla moja prva trudnoća, u sada u drugoj sam u početku imala lagane mučnine, a sada da nije stomačića i kilica ne bi niti znala da sam trudna ....user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30
16.9.2010 19:00:36   
Gianna
Molim zažmirite na greškice iz predhodnog posta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 31
17.9.2010 8:34:52   
Leluška
IZVORNA PORUKA: mlada mama

meni su isto grudi bujale i boljele me užasno,poslije se to smirilo,ne bole me više,ali i ne bujaju,čak imam osječaj i da su se smanjile 

Ma, čini ti se da su se smanjile jer je vjerojatno trbuh narastao!user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 32
18.9.2010 12:53:16   
pakić
Prva bez mučnine, samo cigarete su mi se gadile, druga malo mučnina, jedino me žgaravica rasturala, sve do poroda...

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 33
20.9.2010 12:46:09   
turići
evo još jedna koja ima trudnoću bez ikakvih smetnji,sad mi je 14 tjedan,jedino su mi u početku znali mirisi smetati,ali nebi povraćala.Cice su mi bolne,sve ostalo isto,uopće ne mogu doživit svoju prvu trudnoću....user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 34
22.9.2010 13:54:22   
ula_27
uh to sam zaboravila, grudi su me par tjedana bolile za poludit, tamo negdje u prvom tromjesečju i koža mi je bila suha, tako da sam se noću grebala k'o luda ... kasnije je to prošlo i sad zasad sve super!

(Odgovor članu turići)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!