|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnoća bez mučnine
1.7.2010 16:33:23   
sina
jeste li ju imale? i to ne samo bez mučnine nego bez ikakvih pretjeranih znakova?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trudnoća bez mučnine
1.7.2010 16:34:13   
tikica_69
Ja...obje. Nikada nikakvih posebnih zelja, nikada mucnine.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 2
1.7.2010 16:34:57   
ninolina
evo meni je sada 12 tjedana ko i tebi...mučnine nisam imala, jedino sam evo ostavila cigarete jer mi baš nisu išle....a i s njima i kavu...jedem sve iako mi je ponekad malo muka ...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
1.7.2010 16:36:18   
mariola
jedno kratko vrijeme mučnine,drugo ništauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
1.7.2010 16:37:43   
Anoniman
Ja nisam imala nijednu mučninu. Zapravo... kao da i nisam bila trudna, sve je bilo super, tek u 16. tj. nisam mogla zakopčat hlače pa mi je došlo iz guza u glavuuser posted image user posted image user posted image

I tako je savršena trudnoća trajala do kraja.

Sretno ti. Bit će sve ok

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 5
1.7.2010 17:02:01   
sina
Joj,sad mi je lakše,ja mislila d anekaj ne štima sa mnom. NINNOLINA,da tu negdje nam je termin,jedino što ja mislim da mi je ginić dodao nekih tjedan dana,ne možemo znati točno zbog mojih neredovitih ciklusa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
1.7.2010 17:06:01   
pincirotvajler
meni je jedini simptom bio da mi se NIJE jelo slatko, a to je kod mene nemoguće--
skužili da sam user posted image u 8tj tek..i to sam se još čudom čudila ginek kaj priča glupostiuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 7
1.7.2010 17:10:15   
nemammaste
Ni ja nisam uopće povraćala ni imala mučnine,dugo se nisam uopće osjećala trudnom

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
1.7.2010 17:13:13   
ZVRK
jedno kratko vrijeme ni je smetalo čoksu kada jedem a onda se i to ''povuklo''i sada je ko da nisam user posted image  a škembica se nazire 14tj.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
1.7.2010 21:30:42   
Anoniman
meni je prva bila bez mučnina, tek na uzv kod dr. sam saznala da sam trudna, a otišla dr-u zbog bolova, mislila da imam upalu user posted image

uživaj... ja sam u ostalim trudnoćama bljuvalaaaa, e da mi je opet jedna bez mučninaaaauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 10
1.7.2010 22:08:05   
lilia
Meni je bilo muka, ali nikad nisam povraćala, malo me probadalo dole do 9. tjedna, zadnjih deset tjedana kao da nisam trudna i ništa mi se više ne gadi, opet pijem kavu i sve jedem. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
1.7.2010 22:18:38   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: sina

jeste li ju imale? i to ne samo bez mučnine nego bez ikakvih pretjeranih znakova?

ja nisam medju tim sretnicama user posted image ja sam imala uzasnu mucninu.....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 12
1.7.2010 22:52:18   
ELISABETH
ja sam imala grozne mučnine do 5.mj. trudnoće iako nisam odma skužila da mi je mučno jer sam trudna user posted image , bila mi je muka čim bi oprala zube pa sam mislila da je od kaladonta (prominila 4 vrste i onda tek skužila o čemu se radi user posted image )

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 13
1.7.2010 22:59:41   
Ladina mama
Joj, meni je bilo mukaaaa i povraćala sam svaki dan prvih 5 mjeseci! Nikad ujutro, već od 17h pa nadalje. user posted image  tako da sam si sav život izorganizirala do 17h!!! Hoćemo na kavu? Naravno, ali u 17.00 moram biti doma! user posted image
Zaželjela bih pizzu, zvala mm da je pokupi kad ide s posla, pojela komad i bris u WC, a mm bi rekao da nema smisla u mene ulagati kad ionako sve povratim.user posted image
Jedan dan sam kod frendice jela janjetinu i rekla sam joj: E, ovo nema šanse da povratim koliko je dobro! I tako je bilo! Od tog dana - ništa! user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 14
1.7.2010 23:15:47   
natalijax
nisam imala

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 15
1.7.2010 23:22:14   
sina
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

Joj, meni je bilo mukaaaa i povraćala sam svaki dan prvih 5 mjeseci! Nikad ujutro, već od 17h pa nadalje. user posted image  tako da sam si sav život izorganizirala do 17h!!! Hoćemo na kavu? Naravno, ali u 17.00 moram biti doma! user posted image
Zaželjela bih pizzu, zvala mm da je pokupi kad ide s posla, pojela komad i bris u WC, a mm bi rekao da nema smisla u mene ulagati kad ionako sve povratim.user posted image
Jedan dan sam kod frendice jela janjetinu i rekla sam joj: E, ovo nema šanse da povratim koliko je dobro! I tako je bilo! Od tog dana - ništa! user posted image
eeee,i ja tu i tamo imam nekakve lagane popodnevne mučnine,ali ja sam bila uvjerena da mi nešto sa želucem nije u redu jer su stvarno lagane i nije svaki dan. a osim toga mislila sam da su mučnine samo jutarnjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 16
2.7.2010 14:46:47   
Bablica
ajde bar nisam jedina koja nema nikakve simptome!!! A 23. tjedan kreće sutra.
Slatko mi se uopće ne jede, al mi se jede pizza, hamburgeri, pomfri i sl. nije mi vruće, čak mi i paše toplina, uopće mi se nije spavalo, jedino na početku mi mirisi smetali, ali više sad ni to ... sve naopako!
Čak sam neki dan žicala u Plodinama da idem preko reda išla se uz kasu provlačit pa zapela ženi trbuhom za kolica user posted image user posted image user posted image  pa me čudno gledala baba!
Kažu da mi je to zbog vježbanja (vodila aerobik do 18.tjedna i sad vježbam doma) ...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 17
2.7.2010 15:01:58   
tita
Prekrasnu trudnoču sam imala bez mučnina,za poželjeti!!!!Kad bi bila svaka tako,bilo bi super.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 18
2.7.2010 16:53:49   
katy mama
ja nisam imala mucnine,a htjela sam,luda jedna da se osjecam ko prava trudnica
meni se samo spavalo,joj kako bi se lijepo ususkala popodne i zaspalauser posted image ,kad se samo sjetim

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 19
2.7.2010 17:13:45   
sina
IZVORNA PORUKA: katy mama

ja nisam imala mucnine,a htjela sam,luda jedna da se osjecam ko prava trudnica
meni se samo spavalo,joj kako bi se lijepo ususkala popodne i zaspalauser posted image ,kad se samo sjetim

e,baš to,dosta mi paše drijemanje,a pošto nemam mučnine uopće se ne osjećam kao trudnica. a,jesam blesava!Dragi Bože,hvala ti na ovoj blaženoj trudnoći,neka tako i ostane do kraja.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 20
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 20:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu sina)
  Neposredna veza do poruke: 21
3.7.2010 5:29:25   
lidac0605
Mučnina?Povraćanje u trudnoći?A kaj je to?:-D:-D:-D
U nijednoj trudnoći ju nisam imala...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 22
16.9.2010 10:53:23   
ula_27
nikakve mučnine, nikakvih problema ... čak ni posebne želje, promjene raspoloženja, nemam pojma ... jedino neke pozitivne stvari poput boljeg tena, kose i noktiju, kad bi barem tako i ostalo :)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 23
16.9.2010 11:00:27   
Bebys
ja sam imala bas bez ikakvih simptoma i bez ikakve mucnine...user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 24
16.9.2010 11:23:26   
mama deja
blago vama,mislim nisam ni ja imala mucnine,ali su mi svi mirisi smetali u prvih 5mj.pa bi mi se znalo smuciti a ten u obje trudnoce koma,puna sam nekih sitnih pristica i opada mi kosa,ah kad smo sve razliciteuser posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!