Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: mlijeko i temperatura 2.7.2010 15:51:39
|
|
|
|
mala pcelica
|
malo prije je pojela tanjur juhe od povrca i tako sam sad sretna nema tem danas i malo je živnila igra se i nadam se da ide na bolje
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 2.7.2010 15:53:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica malo prije je pojela tanjur juhe od povrca i tako sam sad sretna nema tem danas i malo je živnila igra se i nadam se da ide na bolje ajde Bogu hvala
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 15:53:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 3.7.2010 10:37:20
|
|
|
|
curice
|
kako je Maja jutros,kad su nalazi
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 3.7.2010 13:07:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
dobra je ,nema turu,jos uvijek slabo jede,al su i vrucine pa i zbog toga sigurno...nalazi su u ponedeljak posljepodne ....
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 3.7.2010 13:23:28
|
|
|
|
curice
|
ajde dobro je da nema temperaturu nadam se da će i bolje papati
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 3.7.2010 13:46:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
i ja se nadam da je to iza nas i da ce sad sve kreniti na bolje jer smo se stvarno namucili
|
|
|
RE: mlijeko i temperatura 3.7.2010 21:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
sad tek čitam sve ispočetka, nisam znala to za mlijeko i moje cure su ga često povratile kad bi bile pune šlajma... nadam se da će Majica brzo ozdraviti
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!