Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zeleni iscjedak iz nosića... 29.6.2010 11:21:44
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica holi li poceti izbacivati slajm od tog balzama ili kako to djeluje?? opis : Hunjavica (rinitis) je bolest nosa, koja često prati prehladu i gripu, kod koje dolazi do iritacije i upale nosne sluznice te nosna sluznica luči povećanu količinu sekreta. Ukoliko je taj sekret vodenast tada dolazi do "curenja" nosa, a ukoliko je gust i sluzav tada dolazi do začepljenja nosa što otežava disanje. namjena : Blagi balzam namijenjen za pomoć kod tegoba dišnih puteva. Malu količinu balzama lagano se umasira na područje prsa i leđa. Olakšava disanje, ublažuje simptome gripe, prehlade i hunjavice. Sadrži ulje eukaliptusa i ulje lavande pa se preporuča djeci i osjetljivijim osobama kojima su pripravci s kamforom i mentolom neodgovarajući.
|
|
|
RE: zeleni iscjedak iz nosića... 29.6.2010 11:40:00
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: FIONA e i ja sma tako mislila i stav naše pedijatrice je isti takav....dakle, idemo sa kapima tek kada mu 3-4 dana ne prolazi....jer gledaj-mi to ne vidimo, ali dijete se 3-4 dana VEĆ BORI do 5. dana kada mi dobijemo kapi, ali nekada je i djetetu i njegovom organizmu dosta borbe...Ja nisam za lijek odmah na prvu...dokaz tome je što ni sama nisam (kucam u drvo i svoju glavu, već 13 godina popila antibiotik za razliku od muža koji ih je u 10 popio makar 10)....Ali nisam ni za mučinje, jer upala nosa može ići dalje na upalu sinusa, grla, uha, a ja to Janu ne želim... e pa to...onda se kužimo...samo kaj moja veli da nekada curi zeleno i dva tjedna...ali ako se kontrolira uho i ostalo i nije upala ne kapati s ničim...to samo grdo zgleda i neugodno je djetetu i nama al nije za lijek...ma to je to... ali Fi, šta ti ne bi bilo žao da zvijeri 2 tj bude neugodno????meni je žao kada jan noću i danju kašlje 4 dana jer ne zna "hraknuti" (sorryte na izrazu)....
|
|
|
RE: zeleni iscjedak iz nosića... 29.6.2010 11:42:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: FIONA e i ja sma tako mislila i stav naše pedijatrice je isti takav....dakle, idemo sa kapima tek kada mu 3-4 dana ne prolazi....jer gledaj-mi to ne vidimo, ali dijete se 3-4 dana VEĆ BORI do 5. dana kada mi dobijemo kapi, ali nekada je i djetetu i njegovom organizmu dosta borbe...Ja nisam za lijek odmah na prvu...dokaz tome je što ni sama nisam (kucam u drvo i svoju glavu, već 13 godina popila antibiotik za razliku od muža koji ih je u 10 popio makar 10)....Ali nisam ni za mučinje, jer upala nosa može ići dalje na upalu sinusa, grla, uha, a ja to Janu ne želim... e pa to...onda se kužimo...samo kaj moja veli da nekada curi zeleno i dva tjedna...ali ako se kontrolira uho i ostalo i nije upala ne kapati s ničim...to samo grdo zgleda i neugodno je djetetu i nama al nije za lijek...ma to je to... ali Fi, šta ti ne bi bilo žao da zvijeri 2 tj bude neugodno????meni je žao kada jan noću i danju kašlje 4 dana jer ne zna "hraknuti" (sorryte na izrazu).... . .iskreno to prolazimo i zato smo išli jučer k Dr. dobila sam ovaj gore odgovor...meni je jako žao al kad gledam ja sam osobno imuna na intibiotike..stalno ih pijem i na lijekove jel mi je non stop od malena neki drek...i ne bi joj to htela isto...pa rađe nek se ona malo sad zafrkava skup samnom al znam da joj nemre niš bit ozbiljno a ne bu gutala lijekove..kužiš...
|
|
Anketa
kad progovore.....keksićsa koliko mjeseci tj. u kojoj dobi su progovorili onako za pravo da bi to nešto značilo, 2-3 riječi, osim mama i tata?sa 12-15 mj. (
68%)

16-20 mj. (
17%)

21-24 mj. (
5%)

iza 24.-og mjeseca (
10%)
Broj svih glasova: 63Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!