Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 13:47:39
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: cvrčak Neka se lijepo provede. Ja bih umrla od straha. Luda sam k'o i Bebys i ja sam za sada u toj skupini..
|
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 19:13:36
|
|
|
|
leilany
|
ninocka ma nek ide....jbte tak sam ja isla sa vrticem ..via veli losinj....i teta je svim roditeljima poslala razglednicu....evo nasla razglednicu citiram ti: "dragi roditelji... mi smo i dalje dobro,lijepo nam je ..suncamo se,gledam Tv,igramo se....Marina je dobro,jucer je kakala,ali vrlo tesko,sve ostalo je dobro....vidimo se za osam dana... puno vas pozdravlja vasa marina i goga.." eeeeeeeeeeeeee...krs i lom....kome god pokazem pada sa stolca od smjeha
< Poruku je uredio leilany -- 16.6.2010 19:14:03 >
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 21:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
koka, glavno da si se ti pokakala!
|
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 21:09:06
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 22:15:06
|
|
|
|
ivanaa
|
Malena bude ok,a kak bude mami to je druga prića
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 16.6.2010 22:20:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bravo za Ivu ,uzivat e ona
|
|
RE: Ide s vrtićem na more 26.6.2019 7:44:55
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje. Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!