njanja
|
IZVORNA PORUKA: novamama Ja mislim da je to zloduh foruma , a da ga ne bismo hranili pozivam svih na duplu toleranciju i razumijevanje...komuniciranja... iš zli duše, iš!!! a jesi me sada nasmijala, ma baš sam se nasmijala ja mislim da su konstruktivne rasprave dobre, nismo svi tu da bi imali isto mišljenje, isto nismo svi tu sa istim mišljenjima i naravno da se razilazimo....ono što je svima zajedničko je da svi svojoj djeci želimo sve najbolje i to ostvarujemo na različite načine...isto tako svaka jedna drugoj želimo sve najbolje i tu smo da šaljemo vibre, savjetujemo se i podržavamo... s druge strane, ja se nekada volim ispucati "na papiru" (a bome još više uživo, zato i imam svako malo rasprave s kolegama, hahaha), i volim rasprave kakve mi vodimo, dok god nema vrijeđanja i dok god se toleriraju stavovi koji nisu jednaki tvojima....npr meni su platnene pelene sr...nje i svaki put ću ih popljuvati i reći nekoliko argumenata protiv, ali neću popljuvati mamu koja ih koristi i reći joj da je glupača radi toga...to je njeno dijete, njen izbor i znam da mu ih stavlja iz najbolje namjere... isto tako, sa tvojim stavovima se vrlo često ne slažem i često se u temama zakačim s tobom, ali znaš da te cijenim i da si mi jako draga i da smatram da si odlična mama.... zato mislim da nema zloduha, sve je to tako ljudski....