|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bijeli prištići
30.5.2010 19:18:55   
uspavana
imam mali/veliki problem... pred par dana su mi se pojavili bijeli prištići po vratu i dekolteu...
inače koristim tonik za lice, i to mi je skroz ok... a sad sam kupila gel za pranje lica, jer ovo iz dana u dan izgleda sve gore...
šminku isto ne koristim, ali sad sam kupila i neki puder u kremi, jer inače bi ljudi mogli pobjeći od mene kad me vide kak ovo grozno izgleda..

to je sigurno od hormonalnih promjena, možda i od lijekova koje sam bila poslije kiretaže...
ali sad sam već lagano luda..
počinju vrućine, a ja hodam s majicom zatvorenom do vrata, da mi se ovi prištevi što manje vide.

imate li vi kakvu ideju?
što da pokušam... ako ne prođe kroz par dana vjerojatno ću do dermatologa...ili neznam više što bi...

svaki savjet je dobro došao.
hvala vam!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bijeli prištići
30.5.2010 19:25:45   
malica
ako su sitni i čuje se pucketanje dok ih tiskaš onda su ti se začepile žlijezde znojnice. Nemoj ih tiskati nipošto jer onda izgleda strašno. Kloni se sunca možeš ih posipati baby puderom i pij Ca C Sandoz šumeće. I ja sam ih znala imati i grozno je. gore navedeno je meni pomagalo. Nikakav piling i niš agresivno nemoj raditi jer ćeš samo pogoršati stvar

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2
30.5.2010 19:26:42   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: uspavana

to je sigurno od hormonalnih promjena, možda i od lijekova koje sam bila poslije kiretaže...

slažem se sa ovime.
pokušaj par dana prati samo sa vodomuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 3
30.5.2010 19:55:26   
Zvonki
Mislim da ti nema druge nego čekati da prođe samo od sebe. I ništa ne dirati, dapače, na tvom mjestu bi kritična područja oprala samo nečim skroz neutralnim, vodom ili eventualno lagano prokuhanom kamilicom. Bez dodatnih krema i pudera. Možda ako imaš pij puno čaja od koprive. Čula sam da lijepo pročišćava kožu.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 4
31.5.2010 19:46:15   
uspavana
zvonki hvala na savjetu...
jučer mi mm skuhao kamilicu, pa sam kad se ohladila stavila obloge po vratu i dekolteu... isprva me malo peklo, i bilo mi je crveno..
ali se to povuklo za par minuta... i danas ujutro mi je stanje na vratu i više nego bolje...

danas ću ja ponoviti kuru... a sutra pitati ginekologa da li on ima neki savjet više...

hvala vam!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!