bijeli prištići (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

uspavana -> bijeli prištići (30.5.2010 19:18:55)

imam mali/veliki problem... pred par dana su mi se pojavili bijeli prištići po vratu i dekolteu...
inače koristim tonik za lice, i to mi je skroz ok... a sad sam kupila gel za pranje lica, jer ovo iz dana u dan izgleda sve gore...
šminku isto ne koristim, ali sad sam kupila i neki puder u kremi, jer inače bi ljudi mogli pobjeći od mene kad me vide kak ovo grozno izgleda..

to je sigurno od hormonalnih promjena, možda i od lijekova koje sam bila poslije kiretaže...
ali sad sam već lagano luda..
počinju vrućine, a ja hodam s majicom zatvorenom do vrata, da mi se ovi prištevi što manje vide.

imate li vi kakvu ideju?
što da pokušam... ako ne prođe kroz par dana vjerojatno ću do dermatologa...ili neznam više što bi...

svaki savjet je dobro došao.
hvala vam!!

malica -> RE: bijeli prištići (30.5.2010 19:25:45)

ako su sitni i čuje se pucketanje dok ih tiskaš onda su ti se začepile žlijezde znojnice. Nemoj ih tiskati nipošto jer onda izgleda strašno. Kloni se sunca možeš ih posipati baby puderom i pij Ca C Sandoz šumeće. I ja sam ih znala imati i grozno je. gore navedeno je meni pomagalo. Nikakav piling i niš agresivno nemoj raditi jer ćeš samo pogoršati stvar

ZVRK -> RE: bijeli prištići (30.5.2010 19:26:42)

IZVORNA PORUKA: uspavana

to je sigurno od hormonalnih promjena, možda i od lijekova koje sam bila poslije kiretaže...

slažem se sa ovime.
pokušaj par dana prati samo sa vodom[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Zvonki -> RE: bijeli prištići (30.5.2010 19:55:26)

Mislim da ti nema druge nego čekati da prođe samo od sebe. I ništa ne dirati, dapače, na tvom mjestu bi kritična područja oprala samo nečim skroz neutralnim, vodom ili eventualno lagano prokuhanom kamilicom. Bez dodatnih krema i pudera. Možda ako imaš pij puno čaja od koprive. Čula sam da lijepo pročišćava kožu.

uspavana -> RE: bijeli prištići (31.5.2010 19:46:15)

zvonki hvala na savjetu...
jučer mi mm skuhao kamilicu, pa sam kad se ohladila stavila obloge po vratu i dekolteu... isprva me malo peklo, i bilo mi je crveno..
ali se to povuklo za par minuta... i danas ujutro mi je stanje na vratu i više nego bolje...

danas ću ja ponoviti kuru... a sutra pitati ginekologa da li on ima neki savjet više...

hvala vam!!!

Stranica: [1]