Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:04:24
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: plavka Evo mi stigli sa najljepšim vijestima!!! Upali smo u jaslice i to u područni ured u koji smo i htijeli jupiiiiiii ..... Sutra već imamo sastanak i potpisivanje ugovora!!! Svima želimo prekrasne rezultate
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:05:21
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: troubled i magda je brucoš upala je u isti vrtić u koji je išao i tata
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:06:00
|
|
|
|
Duve
|
ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:24:36
|
|
|
|
ejmama
|
Čestitma svima i ovima koji čekaju šaljemo vibre~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:25:44
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:28:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h ma nek se steraju u vražju m....!!! Pa kaj bum tek poslije podne saznala...grrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ..ja nadobudno išla u nedjelju škicnut reko možda su za vikend završili popis...a oni još danas do 15h niš....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:33:05
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h ma nek se steraju u vražju m....!!! Pa kaj bum tek poslije podne saznala...grrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ..ja nadobudno išla u nedjelju škicnut reko možda su za vikend završili popis...a oni još danas do 15h niš.... Ma znala sam da neće biti ranije, al bili ja i mm vani sa Emom ranije pa reko idem pogledat...na Luci ništa, a frendica pitala tamo na Selčini-rekli joj tek iza 3. Gdje si ti predala?
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:35:53
|
|
|
|
FIONA
|
..ja sam na Luci!!!....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:39:58
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere..
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:40:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: troubled i magda je brucoš upala je u isti vrtić u koji je išao i tata o, bravo, Magdić! Iskreno, mene šarafi... mi smo u Sesvetama, u Šegrtu Hlapiću, još ne znamo rezultat... frkaaaaa!!! A bilo bi dobro da upadnu da mogu ić radit!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:40:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 16:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo upali, jejejejeje!!!! samo je E. u jednoj podružnici a K. u drugoj... ahhhh, zakaj bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano! ali neka! sad mogu tražiti posleka punom parom!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 17:51:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno s poslom. I mi smo uspjeli. od 10 gradskih - ni jedan, ali upali smo u privatni. Bitno da imamo mjesto!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:01:48
|
|
|
|
Duve
|
Karlo je upao u jedan od dva predana vrtića!!!
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:02:34
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mi smo upali, jejejejeje!!!! I miiiiiii
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:02:36
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:21:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!!
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:23:36
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! nije ni moj karlo tamo-drugi put isto, a na selčini treći put je upao...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:32:44
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: FIONA neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! Stara još vrijedi ona moja ponuda s moje teme ( lažni podaci ...) ako trebaš pojačanje...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 19:04:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, bas mi je drago su vam djecica dobila svoje mjestasce u vrticu Fiona, tebe bas nejde s tim vrticem
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:31:51
|
|
|
|
natalijax
|
fi baš mi je žao,napravi reda tamo
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:34:32
|
|
|
|
inna
|
i mi smo upali predali smo zahtjeve u 5 vrtića i upali smo u 2 i to u onaj kaj smo željeli
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:56:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: FIONA neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! Stara još vrijedi ona moja ponuda s moje teme ( lažni podaci ...) ako trebaš pojačanje... ma jeb.. te koji lažni podaci...radim več skoro sedam godina u komadu s prekidom od mjesec dana....muž mi radi bez prekida...rođena tu, orastala, osobno išla ko mala u taj vrtić, školovala se i sad da mi djete več dve godine nema mjesto i nek ja plaćam...pa majke ti koje uvjete onda ispunjavaju ostalu koji su upali žerko me zanima!!!!...dogovorila sam se s mužem...ide se deratq tamo i jeb... im sve po spisku...pa ovo je sad previše..ali fakat previše...gamad bezobrazna...mene 800kn ne svrbi a kaj je najbolje svi me kao tješe pa čuj drugdje u gradu su oko 1500kn privatni tvoj je još relativno jeftin!!!!!!....ma luda sam cijeli dan.....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 21:04:33
|
|
|
|
Gogule
|
žao mi je Fiona al imaš pravo na žalbu i digni frku i primit će je..... AL MORAM se pogvaliti da su moji primljeniiiiiiiiiiii al isto kao i MAriachi u dva objekta su primljeni. Hvala svima na dobrim vibricama i napokon na 90% vidim upisane RR dječice
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 21:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Fi, kako je to moguće??? Jasno mi je da mi nismo upali jer nemamo godinu dana 1.9., ali kaj je s vama???? Ne kužim? Jeste predali samo u taj jedan?
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!