|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: upisi u jaslice PULA
30.6.2010 22:10:41   
barbiegirl
Mi nismo upali! Nemamo još godinu dana! Glupo, jer više u Puli nemamo opcije privatnih vrtića (ako nije upao u državni), svi vrtići su pod gradom koji je odlučio da sva djeca koja 31.08.2010. nisu navršila godinu dana nemogu u jaslice

(Odgovor članu pzulic)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 7:22:26   
pzulic
da, to sam si i ja razmišljala da će biti problem budući da su sada jedinstveni upisi. tu je veliki propust.
mjesec dana prije nego ti dijete navrši godinu dana zivkaj vrtiće, možda netko odustane pa nađeš negdje mjesto.

(Odgovor članu barbiegirl)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 7:47:52   
barbiegirl
Ma da su je uvrstili u listu imala bi 11 bodova jer mi već starija ide u vrtić i bila bi primljena. A ovako i ako bude bilo negdje slobodno mjesto morat ču ih ujutro  voziti svaku u svoj vrtić (starija ide u RTT, a ne vjerujem da će oni imati mjesta)

(Odgovor članu pzulic)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 8:19:30   
sm_h
koliko sam ja skužila,tih 937 djece udovoljavaju uvjetima.e sad će oni po bodovanju upisivati djecu u jaslice/vrtiće i kad popune kvotu to je to.ostali otpadaju.
nema šanse da oni za svih 937 imaju mjesta.
znači,još uvijek sve visi u zraku?

(Odgovor članu barbiegirl)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 8:26:19   
lee
mi smo upisani davno u privatne jaslice...bili na navikavanju..ali smo isto jedva došli do toga.predala sam i ja papire ali samo radi reda..jer se moralo.
meni je maleni od susjede isto nije upao..ma ne kužim to..jer prije su djeca išla u jaslice sa 6mj a sada uvode pravila..da hoda..priča jede sam..

_____________________________

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 9:04:51   
pzulic
da, još uvijek se ne zna točno. bezveze, barem su mogli dati koliko ih primaju. ovako se još uvijek ništa ne zna. gledala sam prošle godine- Konačna je lista po vrtićima izašla 12 dana nakon prve objave.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 9:10:04   
pzulic
baš gledam popis odbijene djece. curica, zadnja na popisu 08.09. će imati godinu dana. i zbog tih 8 dana ona je izgubila mjesto u jaslicama. to može samo u našoj državi.

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: upisi u jaslice PULA
1.7.2010 9:49:10   
pzulic
po ovome članku svi bi trebali biti upisani, u što čisto sumnjam.

Mjesta u pulskim vrtićima ima, lista objavljena http://ipress.hr/gradovi-i-opcine/pula/mjesta-u-pulskim-vrticima-ima-lista-objavljena--6923.html
 
Od danas na internetskim stranicama grada Pule (www.pula.hr) te na oglasnim pločama četiri vrtića, odnosno mjestima gdje su se obavljali upisi - u vrtićima u Rižanskoj ulici, Montezaro, Veruda i Rintin tin, roditelji mogu saznati Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2010./2011. Na listi se našlo 937 djece koja udovoljavaju pravilniku što jasličke, što predškolske dobi, a mjesta bi trebalo biti za svu djecu.
- Roditelji djece koja već pohađaju gradske vrtiće nisu predavala papire za upis budući da su oni već bili u mreži predškolskih ustanova na području Grada Pule. Oni su samo trebali donijeti potvrdu o prebivalištu i o radnom odnosu i automatski im se produžio ugovor. U gradskim vrtićima ima oko 1.300 mjesta u što je ubrojen i vrtić koji se gradi na Velom Vrhu, a u koji će krenuti oko 70-ak djece. U školu će iz javnih vrtića krenuti oko 350 djece, dakle toliko će mjesta biti u njima za novu djecu, kaže ravnateljica Dječjih vrtića Pula Mariza Kovačević.
S privatnim vrtićima situacija je sljedeća – roditelji su morali predati kompletnu dokumentaciju, budući da su u svibnju ravnatelji privatnih vrtića potpisali Pravilnik mreže predškolskih ustanova na području Grada Pule. U privatnim vrtićima ima oko 700 mjesta. Iz toga proizlazi da će se sva djeca ove godine uspjeti upisati u vrtić, čak će biti i više mjesta.
A na radost roditelja djece koja budu išla u privatne vrtiće od rujna će im i cijena biti manja, odnosno izjednačit će se cijene privatnih i gradskih vrtića koja bi trebala iznositi 650 kuna. Barem je tako obećao Erik Lukšić, pročelnik za društvene djelatnosti.
Malo je nejasno kako ima toliko puno slobodnih mjesta u vrtićima, neovisno jedan dio prijavljenih nema potrebne uvjete. Samo je prošle godine bez vrtića ostalo 282 mališana i stalno se govori o tome da treba izgraditi nove vrtiće. Jesu li drugi roditelji zbog papirologije i 'strogih' uvjeta koje je postavio Grad jednostavno odustali od upisa djece ili su zakasnili na vrijeme predati papire? U svakom slučaju u rujnu će biti ponovljeni upisi za preostala mjesta. Svakako treba spomenuti i jedan od uvjeta koje su ravnatelji privatnih dječjih vrtića zatražili prilikom potpisivanja Pravilnika, a to je izrada evidencije rođene djece kako bi se u budućnosti moglo vidjeti koliko djece treba vrtić i kojem će području gravitirati.
Zahtjevi za upis su odbijeni za 75-ero djece koja nemaju navršenih 12 mjeseci, a za 21 dijete predana je nepotpuna dokumentacija, dok nji 64 nije s područja grada Pule pa nemaju pravo na upis. Svi koji misle da su zakinuti imaju se pravo žaliti u roku od pet dana, a žalbu trebaju predati u pisarnicu grad Pule koja radi ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.30 do 15 sati te utorkom od 12 do 16 sati i nalazi se na adresi Stara tržnica 7. (GM)

(Odgovor članu pzulic)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: upisi u jaslice PULA
3.7.2010 8:16:51   
sm_h
da,vidjela sam to neki dan.Stvarno,po tome ispada da su svi upisani.
Ali,ništa ja ne vjerujem dok ne vidim njegovo ime i prezime,i ime vrtića.
Sve drugo mi je li-la!

(Odgovor članu pzulic)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: upisi u jaslice PULA
3.7.2010 12:12:53   
pzulic
da, ali postoji tu jedna caka, tj ne bi rekla caka nego najveća i najnepravednija glupost koju su mogli napraviti. oni koji imaju manje od 10 bodova tj djeca čiji roditelji nisu obadvoje zaposleni plaćati će punu cijenu bez subvencije u iznosu od 1550 kn.

evo članka http://www.ipress.hr/gradovi-i-opcine/pula/pula-ukoliko-niste-zaposleni-vrtic-cete-placati-1600-kuna-6977.html

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 60
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!