|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pomoć
30.4.2010 17:05:56   
Duve
cure koja od vas zna šta trebam stisnuti na tipkovnici da smanjim slova, Karlo je nešto prćkao i sve je povećao??plizzz

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pomoć
30.4.2010 17:28:04   
leilany
daj probaj stisnut ctrl i sa misem potezat gore doljeuser posted image (a jesam napisala)

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 2
30.4.2010 17:34:33   
Duve
e to već jesam, ali kad smanjim/povećam slova se smanje-ali su drugačija-kao da nisu pisana u arielu...zadavit ću ga..ko će sad to vratit

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
30.4.2010 17:42:52   
maja
ctrl i -

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 4
30.4.2010 17:43:43   
maja
par puta tako dok ne dođeš do željenog formata ili samo jednom user posted image
a kad ti je obrnuta situacija ctrl i +

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
30.4.2010 20:08:06   
natalijax
meni je caps lock, probaj touser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
30.4.2010 22:44:26   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
30.4.2010 22:46:49   
zaba
jeste lude user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Žensko ime?
Admin

Dolazi nam pojačanje na ljeto, još ne znamo jel cura ili dečko, no već smo se bacili na biranje imena. Za dečka smo izabrali (Noa) no curka nam još zadaje probleme, pa ringerajke, ako može pomoć?

Greta (74%)

Agata (26%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!