|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OGGT
20.4.2010 9:26:12   
sig
Mene je moja ging. poslala u prvoj trudnoći i sada za mj dana moram ići u ovoj.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
20.4.2010 23:24:22   
dikac
obje trudnoće sam išla jer sam dobila previše kg.
meni nije bilo strašno jer uvijek nađeš neku trudnicu pa se naklafraš između vađenja krvi, ponesi si i neki časopis.
sretno

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
21.4.2010 10:33:59   
Florijan Jakov
jučer bila na V Vrhovcu, na OGT-u .... naručila sam se već prije (nije ti loše nazvat i "rezervirat" termin), prema uputama sam otišla u sobu 305 (I.kat) na upis podataka, od tamo su me poslali u sobu 403 (II.kat). Prvo su mi izvadili krv iz vene, onda sam popila "čarobni napitak" - ovaj put je imao savim normalan i privatljiv okus za piti- u malim gutljajima sam to zgutala i bilo je ok. Usljedilo je sat vremena čekanja do prvog vađenja krvi iz prsta (za to vrijeme smiješ pit vodu i preporuča se boravak na zraku sa što manje kretanja i umaranja), nakon tog vađenja sam riješila administraciju, papire i dogovorila termin preuzimanja nalaza. Tako sam popunila vrijeme do drugog vađenja, spikali su mi i drugi prst i to je to.

Za razliku kad sam radila OGT s FJem, ovaj put mi je bilo puno bolje, nije mi se vrtilo niti bilo muka, samo sam nakon svega bila dosta gladna. Kad sam se pojela i popila sve je bilo ok.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 28
21.4.2010 11:37:42   
Tsmee
Oooo, izgleda da su promijenili proceduru. Kak ti veliš, zvuči prihvatljivije user posted image user posted image user posted image
Laknulo mi je malo jer bu mene sigurno moj opet slao budući da sam sad već okrugla ko knedlička user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 29
21.4.2010 12:10:29   
Miau
Izgleda da je u svakom gradu druga procedura user posted image . Ja sam nedavno radila u ST. Dosla ujutro na taste (rekli mi da ni vode ne smijem popiti), izvadili mi krv iz vene, dali casu neceg slatkog, meni djelovalo kao voda sa secerom (ali ono pola kg secera user posted image ), uzeli urin i poslali me kuci. Rekli mi da ne smijem nista jesti, nista piti - cak ni vodu, po mogucnosti da ne piskim i da bi bilo najbolje da lezim i odmaram. Nakon 2 sata sam se vratila, opet mi vadili krv iz vene i uzeli uzorak urina. Nalazi su bili gotovi za 2 sata i hB sve je ok! E da, doktor kad me poslao to raditi rekao je da to rade sve trudnice!

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 30
21.4.2010 12:30:37   
Anoniman
hvala ti, FJ user posted image
ja ću ići idući tj. jedan dan će mm uzet go da čuva cure...

(Odgovor članu Miau)
  Neposredna veza do poruke: 31
21.4.2010 12:45:27   
ninolina
a mariachi nema niko da ide s tobom

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
21.4.2010 12:53:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

a mariachi nema niko da ide s tobom

nema, koka, jedino da si iznajmim muža, ak si gledala ono sinoć na tv-u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 33
21.4.2010 12:55:40   
ninolina
user posted image user posted image al nemoj ići sama nekima je loše poslije...idite zajedno ili nek ti neko cure pričuva

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
21.4.2010 12:59:42   
Anoniman
mm će čuvati cure doma a ja ću ići tamo.
ma, svašta sam ti ja preživela već...

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 35
4.5.2010 17:39:22   
Anoniman
išla sam danas tamo i mm je bio samnom, dobro da je, jer kad sam posrkala onu fuj-bljak-vodicu, malo su mi se noge oduzele user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 36
4.5.2010 17:42:15   
danery
jooooooooj mariachi...mene još nije dr slao,ali sve čekam...

a to baš svakoga šalju ili ipak imaju neke kriterije?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
4.5.2010 17:42:31   
ZVRK
kakav ti je nalaz nakraju bio?
nadam se ok

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 38
4.5.2010 17:44:18   
Anoniman
nalaz je prekosutra
danery, kriterij je meni bio što je Kata rođena sa 4270g.
al ja mislim da ja to nemam, pa sad...

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 39
4.5.2010 17:46:22   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Mariachi

nalaz je prekosutra

ja sam mislila da je gotov odmahuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
4.5.2010 17:47:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ZVRK

nalaz je prekosutra

ja sam mislila da je gotov odmahuser posted image

i ja, a preksutra idem na pregled i šta ću reć dr? - nemam nalaz user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 41
4.5.2010 17:49:49   
ZVRK
možda ti kažu/daju ako dođeš rano po njega ili telefonomuser posted image user posted image
mene to tek čeka

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 42
4.5.2010 17:57:32   
tina0310
ja san išla privatno kod gin i radila test opterećenja i čak mi je šećer bija puno nizak iza testa....uzela mi je samo kap krvi na tašte i vidila koliki mi je šećer a onda san popila slatku tekućinu,nije uopće bila jako gadna,nako,malo slađa voda i nakon 2h opet mi je uzela kap krvi iz prsta i usporedila rezultate.bilo je sve okuser posted image nadan se i tebi da će bit,nije strašno ni malo,čak ni ta tekućina(voda i šećer)nije toliko grozna a 2h mislin da nije teško bez jelauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 43
6.5.2010 21:08:11   
Anoniman
Florijanka, kakav je tebi nalaz OGTT-a?

Meni je srednja vrijednost povišena i moram na dijetu, ajme meni, kako ću ja to??? Ne smijem slatko ama baš ništa, od voća ne smijem banane, grožđe i smokve, pit smijem samo vodu i limunadu bez šećera, imam točan tajming obroka i što i koliko smijem pojest... kmeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 44
6.5.2010 21:11:17   
natalijax

Florijanka, kakav je tebi nalaz OGTT-a?

Meni je srednja vrijednost povišena i moram na dijetu, ajme meni, kako ću ja to??? Ne smijem slatko ama baš ništa, od voća ne smijem banane, grožđe i smokve, pit smijem samo vodu i limunadu bez šećera, imam točan tajming obroka i što i koliko smijem pojest... kmeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

budeš ti mogla,samo polako bit ce sve u redu,Sve za mALE ANĐELEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
6.5.2010 21:38:37   
tinka25
Gledaj pozitivno u tome, nečeš se više debljat i imat ćeš manje za skidanje nakon poroda user posted image . Drži se, možeš ti to user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 46
6.5.2010 21:47:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tinka25

Gledaj pozitivno u tome, nečeš se više debljat i imat ćeš manje za skidanje nakon poroda user posted image . Drži se, možeš ti to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  u ovoj trudnoći sam skinula tri kile i dobila jednu nazad...
a kak sad stvari stoje, možda skinem i Katine i Elenine i Ninine i dođem u -20... pa ne bi bilo loše... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al kaj bi onda beba jela?user posted image

al ak tak mora bit... ha, moram se s tim pomiriti...user posted image  nema vise sokojade!  smjus!user posted image

(Odgovor članu tinka25)
  Neposredna veza do poruke: 47
6.5.2010 22:14:39   
curice
ma ne sekiraj se-pa mi ćemo jesti umjesto tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo se ti pazi i čuvajuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 48
6.5.2010 22:24:31   
Anoniman
ma, u svakom slučaju...
koja sam ja cmizdravica!!!
Bog mi daje slatki križ po kojem ću pomoći svojem djetetu da splasne edem oko njega, a ja tu cmizdrim, treba me Ružinom tavom mlatnut!!!
Mariachi, zbudi se! Jela buš točno kaj tam piše! I točka.

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 49
6.5.2010 22:49:30   
Florijan Jakov
kod mene sve tri vrijednosti u normali, bez nekih posebnih mjera. kad sam bila s FJem trudna, jedna od vrijednosti je bia na gornjoj granici ali nisam dobila strogu dijetu,već upute što i kako jesti.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

babinje
danery

u babinje (prijateljici) biste išli:

a) nakon par dana (22%)

b) nakon mjesec dana (66%)

c) nakon nekoliko mjeseci (12%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!