Duve

| 

ovo sam našla ali na forumu, 2009godina tak da nije staro:      Zaposlena sam se u Magmi i ne preporučam nikome da ide tamo raditi.  Smjene po 14 sati dnevno, pauze od 10 minuta, ne smiješ pušit, ne smiješ  na wc, poslije 14 satnog radnog vremena moraš i čistiti jer oni nisu u  stanju nabaviti čistačicu. Svakodnevno zaprimanje robe makar je dućan  pretrpan jer prodaja ne ide baš najbolje, uzimanje od plaće što ljudi  pokradu, a firma nije u stanju nabaviti video nadzor. Čišćenje skladišta  koje njihovi menageri zameću pa si ti poslije kriv itd. Svakodnevno  izderavanje i omalovažavanje od strane polupismenih ljudi koji su na  pozicijama direktora. Sve što naprviš nikada nije redu. Pošalju te da  ideš na edukaciju u Zagreb pa ti ne isplate putne troškove, raznorazna  obećanja o njihovim darovnim karticama, na vrijeme ne  isplaćene plaće. Ovo su moji dojmovi kakvi su vaši.      Klikni plaće u magmi, pa će ti izbaciti iskustva i sl. Kolko sam ja uspjela pročitati, dosta ima negativnih..    

|