Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( 13.4.2010 18:42:40
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Dora04 Puse slatkom Janu od čuvalice Dore i Katje. znam da je off topic, ali stvarno moram pohvaliti jučer Doru koja je na RR spojaku riječanki čuvala Jana u parkiću vani, jan se spuštao po toboganu pa kada bi htio natrag po toboganu, a ne stepenicama bi ga usmjeravala i govorila mu: ajde jan daj ruku da idemo kod mame (ja čekala na vrhu stepenica)..... Cure su super, obje, i s Hanom su se cijelo vrijeme lijepo igrale, A Katja je tako medena.
|
|
RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( 13.4.2010 20:07:29
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: njanja Jučer je Jana ugrizla L. za nos i izgleda kao da se boksao....[/align Ja se isto bojm takvih stvari u vrtiću. Pusa za Jana i nek nosek brzo zacjeli.
|
|
RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( 13.4.2010 22:36:38
|
|
|
|
gljiva
|
Pusa nosiću
|
|
|
|
RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( 13.4.2010 22:36:53
|
|
|
|
Nika 24052006
|
|
|
RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( 14.4.2010 15:01:17
|
|
|
|
Ninaa
|
Pusa i od nas nek čim prije prođe. Evo moja susjeda je imala isto problema, kad je malecka krenula u jaslice, jedna curica se okomila na nju, pa ju je gurala, pa čupala i svaki dan nešto. Mama se žalila tetama, pa se žalila mami od te djevojčice i pomaka nije bilo. Onda je tata poludio i rekao malenoj da kad je udari da joj vrati istom mjerom, e tad je mala susjeda napadačici isčupala pramen kose i onda je njena mama digla cjelu frku. Na sastanak je otišao tata jel je mama preblaga i lijepo rekao da dok je njegova žena govorila svaki dan odjeka nije bilo i da kaj su trebali čekati da joj izbije zube ili da je izgrize da se nešto poduzme, sad kad joj je vratila da ne valja. Nakon toga se stanje smirilo i cure su postale najbolje prijateljice. Malena je pokazala da će se obraniti i više je nitko nije tukao. Mislim nije ni to način, ali ne možeš dopustiti da ti dijete svaki dan pobere batine, zato jel je pristojno i odgojeno. Svagdje ima malih napadača.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!