|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :(
13.4.2010 18:42:40   
ejmama
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Dora04

Puse slatkom Janu od čuvalice Dore i Katje.user posted image
 znam da je off topic, ali stvarno moram pohvaliti jučer Doru koja je na RR spojaku riječanki čuvala Jana u parkiću vani, jan se spuštao po toboganu pa kada bi htio natrag po toboganu, a ne stepenicama bi ga usmjeravala i govorila mu: ajde jan daj ruku da idemo kod mame (ja čekala na vrhu stepenica).....

Cure su super, obje, i s Hanom su se cijelo vrijeme lijepo igrale, A Katja je tako medena.

H 07 E 09

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
13.4.2010 20:07:29   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: njanja

Jučer je Jana ugrizla L. za nos i izgleda kao da se boksao....[/align

Ja se isto bojm takvih stvari u vrtiću.

Pusa za Jana i nek nosek brzo zacjeli.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
13.4.2010 22:36:38   
gljiva
Pusa nosićuuser posted image

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 28
13.4.2010 22:36:53   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 29
14.4.2010 15:01:17   
Ninaa
Pusa i od nas nek čim prije prođe. Evo moja susjeda je imala isto problema, kad je malecka krenula u jaslice, jedna curica se okomila na nju, pa ju je gurala, pa čupala i svaki dan nešto. Mama se žalila tetama, pa se žalila mami od te djevojčice i pomaka nije bilo. Onda je tata poludio i rekao malenoj da kad je udari da joj vrati istom mjerom, e tad je mala susjeda napadačici isčupala pramen kose i onda je njena mama digla cjelu frku. Na sastanak je otišao tata jel je mama preblaga i lijepo rekao da dok je njegova žena govorila svaki dan odjeka nije bilo i da kaj su trebali čekati da joj izbije zube ili da je izgrize da se nešto poduzme, sad kad joj je vratila da ne valja. Nakon toga se stanje smirilo i cure su postale najbolje prijateljice. Malena je pokazala da će se obraniti i više je nitko nije tukao. Mislim nije ni to način, ali ne možeš dopustiti da ti dijete svaki dan pobere batine, zato jel je pristojno i odgojeno. Svagdje ima malih napadača.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!