|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
2.7.2010 13:30:19   
BUMBI
Isuse,pa ovo je strašno..nemogu vjerovati da postoje uopće takvi ljudiuser posted image user posted image user posted image

ali eto kupit ću mu najljepša kolica...pa nek mu se mama postavi na trepavice

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 551
2.7.2010 13:33:22   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: ninolina

tako mi je burazova cura digla tlak jučer.....
još mi sad nejde u glavu...
kako smo kupili kolica i dođem kod mame da joj pokažem i pita buraz jesu ta 700 kn jer je njegova draga isto trudna 13 tjedana...i gledala neka super, odlična kolica...a koštaju 700 knuser posted image ...na to će mm ne ta koštaju toliko ali to im je mjesečna rata 6 mjeseci...oni poludili...i više ni jedan ne razgovara s nama...ja kažem ok..neka se djeca poigraju pa idemo...i opet tema kolica...i meni neda vrag mira kažem ja bratu ok kupit ću ti ja kolica za bebu...a na to njegova pametna draga...a kaj najjeftinija...user posted image ..ne možete i ni zamisliti kako sam se osječala u tom trenutku...ja njoj ne kupujem ni sebi najjeftinije pa neću ni bratovom djetetu... a na to će moja mama pa izabrat čete sami..a ja nema šanse...ako ja kupujem ja i biram...i opet ova grofica ima odgovor...ma mi bi onda uzeli najskuplje...mislim si fuck da se tebe pita nebi dala ništa....iako mi je to prvi nečak-nečakinja s moje strane obitelji ja ga već žalim...jer znam kava je ona....ali eto kupit ću mu najljepša kolica...pa nek mu se mama postavi na trepaviceuser posted image user posted image

nisi mi rekla da imas brata koji ima curu koja je trudna i koja hoce najskuplja i najbolja kolica user posted image user posted image user posted image user posted image
sterala bi je u k..i rekla nek si kupi sama kolica....
meni niko nis nije kupio....(osim staraca kaj su kupili par sitnica)...
al zasto bi ja maltrala svoju seku i buraza...to je moje dijete....
ak joj hoces nekaj kupit,kupi.....al da bi ja rekla kaj i kakva..i uvjetovala nekaj..no way hose...prejadno mi je to...

oni su ti šutili sad do ponedjeljka da je trudna...tj kao nije znala...mislim hallo trudna 13 tj ali nije znala...a buraz nije imao pojma jer koriste već godinama kondome i nikad ništa....kad sad ona trudna...ona ne radi nigdje ide na faks...on šljaka ali plača mu je mini mini...i znam da mu je nekad žao koliko mi dajemo za klince a sad kad će on dobiti neće to moći priuštiti...i ja mu rekla imam i krevetić, kupit ću kolica nije  bed...ali po msebi nedam  srati....ma spusti on njoj...neda on da mu sere po sestrama...iako je najmlađi od nas uvjek nas je branio...a ona...ufff....baš me zanima kaj će joj njena seka kupiti...znate kaj...veliki šipak...ali zabole me...ja svoju dužnost obavim i zdravo...

lei nije ni meni niko ništa kupio za klince...a moja šogorica kad je rodila cure...ja od hodalica, kolica do prvih cipelica za sve tri...a di je ostalo...a moja djeca drek...ali zato nas cure obožavaju jer nisu one bedaste...meni puno znači kad me djete zagrli i kaže strina volim  te...nego kaj će mamica njihova donesti...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 552
2.7.2010 13:35:44   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

ma mi bi onda uzeli najskuplje...mislim si fuck da se tebe pita nebi dala ništa...

A ovo nemam riječi! Ma iz koje je to ona neodgojene bezobrazne kuće ispala???

znaš to ti je obitelj koja svaku nedjelju ide u crkvu boga moliti a čim izađu gledaju k vragu...ali stvarno jesu takvi....nitko ju ne voli...a seka joj ima klinca ostala je sa 17 trudna...on frik od 45 sa dvoje djece i ženom...ma ne sviđaju mi se uopče...a kažem nije mi stalo do nje...nego do buraza...sad ga žalim više...do sad je bilo može biti da se rastave ali sad je gotovo...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 553
2.7.2010 13:37:40   
nemammaste

ma mi bi onda uzeli najskuplje...mislim si fuck da se tebe pita nebi dala ništa...

A ovo nemam riječi! Ma iz koje je to ona neodgojene bezobrazne kuće ispala???

Ovo mi je promaklo,sad sam tek skužila kad je cvrči izvukla! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image  user posted image  user posted image  Beštija!

Neposredna veza do poruke: 554
2.7.2010 13:44:02   
BUMBI
Ma strašno..još uvije sam u šoku...stvarno je jako pametna,kako ju samo nije sramota????

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 555
2.7.2010 13:49:36   
tiny
ne daj se ,i ja isto imam od brata zenu,glupa da gluplja ne moze biti...meni je od muza sestra,kad sam trebala miju rodit sve dala od krevetica,kolica,robice...i nije mi bio bed uzeti,zasto bi kupovala to,bolje da kupim nesto drugo,i sada mi donosi od svojih curica za miu stvari.jednom mi je dala 3 bazena,i zali se tako moja nevjesta kako njen mali nema,mora mu kupiti,a ja joj kazem,pa imam ja 3,dat cu ti 1,a ona neee,ja cu svom tomi kupit.tako sam joj robe davala za malog,i uzme ona,ali nece da mu oblaci,i na kraju je baci u smece.prije 2 mj.dam joj nove tenisice za malog,i malo mu velike,i kazem ja super,ostavi mu nek ima za jesen u skolu,a krava iz tolike zavisti je dala malom da landra oko kuce u njima,i naravno raskine ih.dođem ja jednom na kavu,i bila njene sestra i jedna susjeda i hvali se ona kako je malom kupila tenisice za skolu od 15 maraka (60 kn).ja popizuser posted image .tad sam rekla,nikad joj vise nista necu dat,pa nek gospođa kupuje,a samo brat radi,njoj i ne pada na pamet,a imaju dvoje djece.a kad je tomu trebala rodit,nije tila uzeti od moje sestre krevetic i robicu,nego se zainatila sve kupiti,a nije nijedno radilo,i moja luda mater da pare da se sve kupi,i kad je rodila u malom 5 kila,nista mu od robice sto je ona kupila nije moglo.sta zavist radi od ljudi...zalosno

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 556
2.7.2010 14:04:10   
cuba
Ajooj kako grabljivih ljudi ima pa to je strašnouser posted image user posted image
Nina, znam da ti je teško jer se ipak radi o tvom bratu i njegovom djetetu al nemoj dati da po vama pljuca tako. Jako nekulturno, bezobrazno, ma nemam ni riječi za takvo ponašanje...
user posted image user posted image user posted image user posted image
I da nemoj se sad živcirati, ipak si user posted image ...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 557
2.7.2010 14:06:04   
danery
aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
ja se nadovezujem....bila na kavi u gradu sa frendicom jučer,došla susjeda,poljubila vrata i digla surlu,ja popizdila na glupe poruke i prenemaganje i otkantala ju...sažetak od jučer...ponadala sam se da je više riješen taj glupi odnos,kad ono DANAS NASTAVAK....
dolazim sa kave u gradu sa cvrčkom i tihom,sveki doma,a na stolu stoji vrećica sa tetra pelenama i partilklama...prvo sam pomislila sveki mi kupila,ali vidim da je staro,pa nije,kaže i ona ja sam to našla obješeno na kvaku...
a neki dan srela sam susjedu i rekla kako sam si kupila...a ona meni veli donijet ću ti od moje djece...ja kažem ne treba...
i sad nakon te jučerašnje kao zaključne rasprave ONA MENI NOSI TAJ PAKETIĆ I OBJESI MI NA KVAKU?? MA TKO TU KOGA PODJuser posted image ? KAKO NEKI LJUDI NE PRIHVAĆAJU NE KAO NE I AMEN? ŠTO SE MISLILA,RASPRAVLJAT SA MNOM I SAD S TIM ONA ISPAST FER ,A JA ĐUBRE JER SE NE DAM ZEZAT VIŠE?
a najjače od svega-DONIJET ĆU TI 3 KUTIJE ROBE,TO SU MOJI IZNOSLILI...STAJALO JE NA TAVANU 6 GODINA I ONA NIŠ NIJE BACILA,NEGO MENI VELI ETO TO TEBI PA TI BACAJ ŠTO TI NE VALJA...

cure moje,nisam ni najmanje nezahvalna,lijepo je to od nje...ali mi je suludo bacati njene stvari ako ih ona sama nije bacila...a danas sutra će meni možda reći dala sam ti a ti bacila...

MA JBM TI LUDE ŽENE user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 558
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 14:37:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 559
2.7.2010 14:42:37   
cuba

user posted image

Nazovi ju i reci da si joj rekla da ne trebaš i da ako ona neće ćeš ti dati nekome tko treba.

Potpisujem!

Neposredna veza do poruke: 560
2.7.2010 14:55:23   
curice

user posted image

Nazovi ju i reci da si joj rekla da ne trebaš i da ako ona neće ćeš ti dati nekome tko treba.

bravouser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 561
2.7.2010 14:59:36   
danery
ne mislim njene stvari prosljeđivati dalje ako ih ona sama nije...i ne mislim ju zvati...
ako mi dođe,vratim joj kako sam i dobila...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 562
2.7.2010 23:18:45   
MiniMama
ninolina, uzmi brata pod ruku i kupite kolica. kakva mu je ženica, vjerojatno ce ih samo on i voziti. ako mozes financijski, odi fino s bratom (bez te rospijetine) na kavu i odvuci ga do nekog ducana i kupi mu kolica, nek ih on izabere.
kad kokoška krene zanovijetat, ti nisi kriva, ti si ih samo platila. naravno, ipak imas 4 komada iza sebe, daj ga malo usmjeri da ne izabere neko nefunkcionalno smece.

uzas kakva zena. ne znam sta bi ti rekla uopce. sogi i ja smo nebo i zemlja, ali ipak otkad smo postale mame super smo si.  mislim, i ja imam neke mozda druge zelje za svog brata, ali on je sretan, a ja jos sretnija zbog njega.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 563
2.7.2010 23:32:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MiniMama

ninolina, uzmi brata pod ruku i kupite kolica. kakva mu je ženica, vjerojatno ce ih samo on i voziti. ako mozes financijski, odi fino s bratom (bez te rospijetine) na kavu i odvuci ga do nekog ducana i kupi mu kolica, nek ih on izabere.
kad kokoška krene zanovijetat, ti nisi kriva, ti si ih samo platila. naravno, ipak imas 4 komada iza sebe, daj ga malo usmjeri da ne izabere neko nefunkcionalno smece.

tak je!
a za ovu user posted image  nemam komentara!

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 564
2.7.2010 23:44:24   
anonno17
evo ninolina da se i ja nadovežem
potpisujem Mariachi skroz
a s ovom ćeš vidjeti kad rodi koliko će te trebati ipak ti imaš iskustva a njoj je prva, e pa ti onda lijepo pamti pa vrati.
Ja nisam takva da vraćam zato me svi lagano jeuser posted image ali zato  se ti nedaj.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 565
2.7.2010 23:44:49   
MiniMama
ali da se i ja požalim.
saga o klimaktericnoj majci:

jutros se probudila i shvatila da nema vise cappucina u kuci nego samo nesa. plakala 15 minuta i hebala recesiju.
nakon 20 minuta je shvatila da ipak ima jos jedno pakiranje ali ga nije odmah vidjela pa je plakala jos 20 minuta jer shvatila da je prvi put plakala zbog gluposti. user posted image

ljubazno je zamolila da pricuva V dok ja sutra odem na depilaciju. to je max sat i pol, salon mi u kvartu.
dobila kolutanje ocima i komentar kako njoj nitko nije pomagao kad je rodila, a tata je jos sluzio vojsku.

na to sam poludila i rekla joj da je ona ipak ostavila  brata pola godine baki dok ona zavrsi fakultet, a da ja nemam ni zeludac ni baku kojoj bi ga mogla ostaviti tako da ne govori da nije imala pomoc jer je. da ne kazem da je zivila sa svekrom i svekrvom do njihove smrti.

i od tada se place. odbijam se ispricati. mogla je samo reci da nece cuvati vitu i gotovo. zna da sam stalno sama u zagrebu i da nemam apsolutno nikakvu pomoc, da vitu vodim sobom i zubaru i na razgovor za posao, svugdje.. i sad mi ovako spusti.

znam da je u klimaksu, ali to je ne opravdava da bude tako zajedljiva.
u utorak idemo na ciovo na par dana i mislim se hocu se uopce vracati za st ili cu se pokupiti za zagreb.
pun mi kufer svega.

da ne kazem da svaki put kad idem dat viti jest kaze da pazim da je on isto bucko. kao da ne bude debel ko i ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inace, vito izgleda bucmasto (ma normalna beba, odnosno djecak) ali je po onim tablicama od dr ispod norme s kilazom. treba mu jos preko dva kg da bude normalan (na donjoj granici)

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 566
2.7.2010 23:50:34   
anonno17
ma joj ne brini sutra će biti bolje, imam i ja jednu takvu. Kad je uhvati uhvati je žuta luda minuta.  sto mi prigovara a ja sam peglala i kuhal  kad ste mi vi spavale a ne se igrale na konpjuteru, ja odem na pet minuta na komp a ona me vidi i to je to. Jooj te naše mame.
I tak jedan dan oće ona kuhati i da joj se ja čuvam djecu a drugi dan sam odjednom ona ne može a nije mi ni rekla da s  nešta odmrznem ili tak i ja nek se snađem, A ništa ne mora raditi samo skuhati, ja sve drugo radim. a eto i ja se sad požalila

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 567
2.7.2010 23:53:04   
Anoniman
ajooooj, Minimama eeee! a je ti lepo, nemreš belivit!user posted image

s'ti sigurna da njoj ne trebaju antidepresivi?user posted image
mislim, tak se cmizdrit po cijele dane, meni to nije normalno!
ne znam kaj bi ti rekla, razmisli si hoćeš li moći dalje tak ili ipak da odeš za zg, napravi kak misliš da je najbolje... user posted image

a to glede djeteta i kilaže, naslušala sam se spikaaaa, joooj, znam kak je to!
moja jedna je "predebela", druga "premršava", pazi da K. ne bu predebela... ufff! to ti je kad turaju nos gdje im nije mjesto...

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 568
2.7.2010 23:56:32   
MiniMama
antidepresivi?? njoj treba koktel ljekova koji ce joj kapati intavenozno 24 sata dnevno. trebala bi vuci sobom onaj stap s kojeg visi infuzija. samo bez infuzije, cista droga.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 569
2.7.2010 23:58:17   
anonno17
Ma da to sa nabijanjem kompleksa mi je ono katastrofa. Ja sam ih puna i to sve zbog moje mamice naravno!
Ne slušaj je i odi ti lijepo u Zg na svoj mir, joj kad bi ja mogla isto, moja živi odmah kuća do!
Ja bi mogla romane početi pisati o meni imojoj mami!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 570
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 6:22:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 571
3.7.2010 7:16:27   
cuba
Prvo Vito je presladak i predobar dječak (bucmast ne, taman jeuser posted image ). Ako ti ga treba pričuvat vrlo rado jer to dijete ni ne osjetiš kad je kraj tebe, ma za poželit. A premila majčica....šta reći...dođe mi da otvorim temu: naše Big mameuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 572
3.7.2010 7:33:09   
Puli
minimamauser posted image
drži nam seuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 573
3.7.2010 8:01:23   
katy mama
ja sam jutros bjesna na svoj imunitet
u zadnja 3 tjedna vec sam 2 put bolesna,i to prosli put sa temperaturom,nadam se da je necu i sad dobit!sinusi otpadose,jedva gutam,malaksala uzas...
mislim se jel mi mogo imunutet oslabit dojenjem,jer nikad nisam ovako?!

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 574
3.7.2010 10:40:21   
dominik
proljev, djeca nemoguca, svadja sa mm...zanima me moze li mi jos nekaj "unistiti" vecerasnji odlazak na svadbu

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!