tiny
|
ne daj se ,i ja isto imam od brata zenu,glupa da gluplja ne moze biti...meni je od muza sestra,kad sam trebala miju rodit sve dala od krevetica,kolica,robice...i nije mi bio bed uzeti,zasto bi kupovala to,bolje da kupim nesto drugo,i sada mi donosi od svojih curica za miu stvari.jednom mi je dala 3 bazena,i zali se tako moja nevjesta kako njen mali nema,mora mu kupiti,a ja joj kazem,pa imam ja 3,dat cu ti 1,a ona neee,ja cu svom tomi kupit.tako sam joj robe davala za malog,i uzme ona,ali nece da mu oblaci,i na kraju je baci u smece.prije 2 mj.dam joj nove tenisice za malog,i malo mu velike,i kazem ja super,ostavi mu nek ima za jesen u skolu,a krava iz tolike zavisti je dala malom da landra oko kuce u njima,i naravno raskine ih.dođem ja jednom na kavu,i bila njene sestra i jedna susjeda i hvali se ona kako je malom kupila tenisice za skolu od 15 maraka (60 kn).ja popiz .tad sam rekla,nikad joj vise nista necu dat,pa nek gospođa kupuje,a samo brat radi,njoj i ne pada na pamet,a imaju dvoje djece.a kad je tomu trebala rodit,nije tila uzeti od moje sestre krevetic i robicu,nego se zainatila sve kupiti,a nije nijedno radilo,i moja luda mater da pare da se sve kupi,i kad je rodila u malom 5 kila,nista mu od robice sto je ona kupila nije moglo.sta zavist radi od ljudi...zalosno