|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
1.7.2010 9:32:02   
Puli
evo da se i ja potužim ja bila dobra i opet pojela guser posted image
nikako da naučim lekciju
ko mi je kriv kad sam plavuša

šogor me opet izigraouser posted image

nije mi vratio novce koje mi duguje već dvije godine
duguje skoro pa iznos moje mjesećne plaće
( a računi za plaćanje se samo gomilaju)

nisam ljuta nego tužna u kakvu sam se familju udalauser posted image

(ne samo zbog toga.....)

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 526
1.7.2010 9:33:28   
ejmama
Jesi me nasmijala, a da kupiš jedna pravi uložak i termo torbu ili vrećicu.
S tim špinatom napravi zeljanicu.

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 527
1.7.2010 9:35:12   
ejmama
Žao mi je Puliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 528
1.7.2010 9:35:47   
curice
a joooj Puliuser posted image user posted image user posted image
šta kaže tm za te dugove,može li on sa njim porazgovarati??

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 529
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 9:36:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 530
1.7.2010 9:36:46   
MiniMama
Puli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hoce ti to tako.. memoare bi mogla napisati o takvim stvarima..

vrati ti se na neki drugi nacin ali definitivno ne u obliku placenih racuna.. i ne od strane sogora.
dobro se dobrim vraca. prije ili kasnije.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 531
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 9:37:54   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 532
1.7.2010 9:39:50   
lee
cvrčak oprosti ali nasmijala si me opet...user posted image user posted image  kreni ti pite raditi..biče posla.može i meni koji špinat..he he..user posted image

Puli nedaj se,mogu misliti kako ti je.user posted image
nisam stigla napisati ali sam prije dva dana pukla..zove me susjed da mu dam ključ od prostorije u kojoj su brojila za vodu..i tako mi otišli do tamo,vrata otvorena ja kjluča nemam.očitali brojilo za vodu..i kažem ja njemu da otkad nemamo isti sat mi napokon dobili svoj 1.4 ismo dobili račne za vodu..a on meni mi dobijali neke čudne račune..veče nego kad smo bili svi zajedno priključeni..pa da ne vjeruješ...od on u vodovod a oni njega ubjedjuju da je potrošio 29kubika vode što je nemoguče..da bi nakon njegovog prigovaranje da mi nismo više sa njima na satu zajedničkom shvatili da onaj koji dolazi očitati vodu..nije bio kod nas več 3mj...i oni su slali napamet račune...grrr kad im dodjem u vodovod čuti če me...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 533
1.7.2010 9:40:13   
Puli
šta kaže tm za te dugove,može li on sa njim porazgovarati

mm je umiljati mačić ja ja sam divlja mačka kad poludimuser posted image

sad sam ga zvala i oprala na mobitel i dala mu rok za isplatu
pa neće se niko zauser posted image sa mnom

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 534
1.7.2010 9:40:29   
ejmama
Naravno da može za ručak, ja bi je mogla jesti cijeli dan, idem još provjeriti s mamom sve sastojke pa ti napišem pp

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 535
1.7.2010 9:41:06   
njanja
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Puli

šta kaže tm za te dugove,može li on sa njim porazgovarati

mm je umiljati mačić ja ja sam divlja mačka kad poludimuser posted image

sad sam ga zvala i oprala na mobitel i dala mu rok za isplatu
pa neće se niko zauser posted image sa mnom

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 536
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 9:41:18   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 537
1.7.2010 10:25:06   
maja
e moja Puli, nadam se da će ti se vratiti novčići, nama se naši ne vraćaju jer je moj muž isto kao mačić pa se neće zamjeratuser posted image

a cvrle samo ti papaj špinata i pazi da ne pozelenišuser posted image i počni kupovati grašak i mrkvu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 538
2.7.2010 10:52:50   
ivanaa
Meni je danas pun kufer svega...sve je na meni vječito i uvjek,došla iz noćne mm igro plejku do 2,čipspopodu,hrpa veša,svinjac generalni..Patrik stalno nekaj treba,Paolo bi se nosio,ja od umora i vrućine i ne dišem...
Vrištala biuser posted image user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 539
2.7.2010 11:59:06   
lee
ivanaa mogu misliti kako ti je,evo jedan zagrljaj za tebe.user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 540
2.7.2010 12:39:49   
ninolina
a joooj draga drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 541
2.7.2010 12:42:41   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ivanaa

Meni je danas pun kufer svega...sve je na meni vječito i uvjek,došla iz noćne mm igro plejku do 2,čipspopodu,hrpa veša,svinjac generalni..Patrik stalno nekaj treba,Paolo bi se nosio,ja od umora i vrućine i ne dišem...
Vrištala biuser posted image user posted image

Ajoj...kako poznata situacija....osim sto je mm na laptopu i moji se vise ne nose srecom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 542
2.7.2010 13:10:42   
ninolina
tako mi je burazova cura digla tlak jučer.....
još mi sad nejde u glavu...
kako smo kupili kolica i dođem kod mame da joj pokažem i pita buraz jesu ta 700 kn jer je njegova draga isto trudna 13 tjedana...i gledala neka super, odlična kolica...a koštaju 700 knuser posted image ...na to će mm ne ta koštaju toliko ali to im je mjesečna rata 6 mjeseci...oni poludili...i više ni jedan ne razgovara s nama...ja kažem ok..neka se djeca poigraju pa idemo...i opet tema kolica...i meni neda vrag mira kažem ja bratu ok kupit ću ti ja kolica za bebu...a na to njegova pametna draga...a kaj najjeftinija...user posted image ..ne možete i ni zamisliti kako sam se osječala u tom trenutku...ja njoj ne kupujem ni sebi najjeftinije pa neću ni bratovom djetetu... a na to će moja mama pa izabrat čete sami..a ja nema šanse...ako ja kupujem ja i biram...i opet ova grofica ima odgovor...ma mi bi onda uzeli najskuplje...mislim si fuck da se tebe pita nebi dala ništa....iako mi je to prvi nečak-nečakinja s moje strane obitelji ja ga već žalim...jer znam kava je ona....ali eto kupit ću mu najljepša kolica...pa nek mu se mama postavi na trepaviceuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 543
2.7.2010 13:14:22   
Anoniman
Koza kozetina!!!!!

Grrrrr!!!!!

Znam kako ti je, ima trenutaka kad bi se odrekla neke rodbine.

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 544
2.7.2010 13:15:05   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Kejt

Koza kozetina!!!!!

Grrrrr!!!!!

Znam kako ti je, ima trenutaka kad bi se odrekla neke rodbine.

i ja vjeruj miuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 545
2.7.2010 13:20:35   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

kako smo kupili kolica i dođem kod mame da joj pokažem i pita buraz jesu ta 700 kn jer je njegova draga isto trudna 13 tjedana...i gledala neka super, odlična kolica...a koštaju 700 knuser posted image ...na to će mm ne ta koštaju toliko ali to im je mjesečna rata 6 mjeseci...oni poludili...i više ni jedan ne razgovara s nama...ja kažem ok..neka se djeca poigraju pa idemo...i opet tema kolica...i meni neda vrag mira kažem ja bratu ok kupit ću ti ja kolica za bebu...a na to njegova pametna draga...a kaj najjeftinija...user posted image ..ne možete i ni zamisliti kako sam se osječala u tom trenutku...ja njoj ne kupujem ni sebi najjeftinije pa neću ni bratovom djetetu... a na to će moja mama pa izabrat čete sami..a ja nema šanse...ako ja kupujem ja i biram...i opet ova grofica ima odgovor...ma mi bi onda uzeli najskuplje...mislim si fuck da se tebe pita nebi dala ništa....iako mi je to prvi nečak-nečakinja s moje strane obitelji ja ga već žalim...jer znam kava je ona....ali eto kupit ću mu najljepša kolica...pa nek mu se mama postavi na trepaviceuser posted image user posted image

nisi mi rekla da imas brata koji ima curu koja je trudna i koja hoce najskuplja i najbolja kolica user posted image user posted image user posted image user posted image
sterala bi je u k..i rekla nek si kupi sama kolica....
meni niko nis nije kupio....(osim staraca kaj su kupili par sitnica)...
al zasto bi ja maltrala svoju seku i buraza...to je moje dijete....
ak joj hoces nekaj kupit,kupi.....al da bi ja rekla kaj i kakva..i uvjetovala nekaj..no way hose...prejadno mi je to...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 546
2.7.2010 13:25:53   
nemammaste

...a na to njegova pametna draga...a kaj najjeftinija...user posted image ..

Meni se digo živac na ovo a mogu misliti tebi! user posted image  Šamar bi joj zaljepila ja mislim! Baš je user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 547
2.7.2010 13:28:24   
mala pcelica

žalosno kako su ljudi nezahvalni user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 548
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 13:28:26   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 549
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 13:29:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!