|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane...
30.3.2010 18:15:22   
Bebys
cvrle ma nijesi ti toliko tolerantana...doci ces i ti ovdje...user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 51
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 18:18:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 52
30.3.2010 18:21:19   
lueman
user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 53
30.3.2010 18:25:30   
Zvonki
Maja i Mariachi - hvala user posted image Sve je ok. Ništa strašno,samo pretakanje iz šupljeg u prazno svaki mjesec. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 54
30.3.2010 19:04:25   
natalijax
ak počnem nebum do sutra naisalauser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 55
30.3.2010 19:09:58   
Krky
Ja se osijećam izigranom...kompletnom Ringerajom...mislila samo svratit ponekad da malo vidim šta ima, a svaki put se "zakačim", ne mogu se odlijepit, a oko mene posla "koliko (ne) voliš".  I onda me ljudi pitaju:"Kad ti to sve stigneš s 5-ero djece?!" Ma nisu meni djeca problem!!!user posted image user posted image user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 56
30.3.2010 19:10:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Maja i Mariachi - hvala user posted image Sve je ok. Ništa strašno,samo pretakanje iz šupljeg u prazno svaki mjesec. user posted image

znam, koka, tak je i kod nas, samo je mm bio digo kredit da pokrije minuse, sad više nemamo otkud pretakat, al velim Bog se pobrine svaki put kad smo u gabuli...

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 57
30.3.2010 19:11:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Krky

Ja se osijećam izigranom...kompletnom Ringerajom...mislila samo svratit ponekad da malo vidim šta ima, a svaki put se "zakačim", ne mogu se odlijepit, a oko mene posla "koliko (ne) voliš".  I onda me ljudi pitaju:"Kad ti to sve stigneš s 5-ero djece?!" Ma nisu meni djeca problem!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 58
30.3.2010 19:14:19   
ninolina
Ja se osijećam izigranom...kompletnom Ringerajom...mislila samo svratit ponekad da malo vidim šta ima, a svaki put se "zakačim", ne mogu se odlijepit, a oko mene posla "koliko (ne) voliš". I onda me ljudi pitaju:"Kad ti to sve stigneš s 5-ero djece?!" Ma nisu meni djeca problem!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 59
30.3.2010 19:16:22   
natalijax
ja sam jednom rekla ak kom idem na nerve nek slobodno kaže.necu se ja naljutit,otiči ču u miru da vama bude boljeuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 60
30.3.2010 19:17:48   
ninolina
ja sam jednom rekla ak kom idem na nerve nek slobodno kaže.necu se ja naljutit,otiči ču u miru da vama bude bolje

ma daj nato kaj ti je pa ti si osvježenje jaje...tvoje teme su meni mrakuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 61
30.3.2010 19:21:24   
natalijax
ajde svako nekog nevoli znam samo da jednoj osobi idem turbo na živce,nije tu baš često al što češ nemože mi određivat sestrinsku ljubavuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 62
30.3.2010 19:25:05   
CallamityJane
i ja imam filing da u zadnje vrijeme idem svima na nerve user posted image
a mozda je i do mene, ko ce znati user posted image
Isto tako sam na pocetku umislila da me cvrle ne moze organski podnijeti, posle sam promijenila misljenje nadam se da sam bila u pravu sto sam ga promijenila user posted image

Neposredna veza do poruke: 63
30.3.2010 19:31:55   
Duve
IZVORNA PORUKA: natalijax

ajde svako nekog nevoli znam samo da jednoj osobi idem turbo na živce,nije tu baš često al što češ nemože mi određivat sestrinsku ljubavuser posted image user posted image

Ma kome ti Nato možeš ići na živce da ga odma razbijemo user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 64
30.3.2010 19:36:21   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Isto tako sam na pocetku umislila da me cvrle ne moze organski podnijeti, posle sam promijenila misljenje nadam se da sam bila u pravu sto sam ga promijenila user posted image

meni ne ides na nerve to ti mogu garantirati user posted image , a ako ja nekome idem na nerve nek slobodno napiše, ako etko nezna tko sam - ja sam ona koja stalno visi u bircu kad joj je muž na brodu i kuka, a kad je on tu nema je baš često na raji...user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 65
30.3.2010 19:39:57   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

meni ne ides na nerve to ti mogu garantirati user posted image , a ako ja nekome idem na nerve nek slobodno napiše, ako etko nezna tko sam - ja sam ona koja stalno visi u bircu kad joj je muž na brodu i kuka, a kad je on tu nema je baš često na raji...user posted image

ma nisi ti bez razloga moja Andje-o user posted image user posted image user posted image
a ovaj zadnji pasus kao da si mene opisala user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 66
30.3.2010 19:44:48   
MaTana
Zato se tako dobro razumijemo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo što je to kod tebe u kraćim intervalima, kod mene je pola godine visim sa vama a pola s njimuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Ustvari raja je kao zamjenski mužuser posted image user posted image user posted image samo bez seksauser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 67
30.3.2010 19:57:11   
FIONA
....da sam razočarana....ne, mene više niš u životu nemre razočarat a posebno ne ljudi s kojima se doslovno pa ne poznajem!!!

...povređena....nađem se povređena i uvređena kad mi upravo takva osoba slovima na ekranu soli pamet a ne zna ali aposlutno ništa o meni i mom životu...ja sam da se javno kaže svoje mišljenje koje netko ne razumije ili ne želi prihvatiti a netko razumije i želi ali bez osude i vređanja...razlike postoje alooooooo...zakaj bi morala šutit ak se ne slažem s vama...i zakaj ne bi trebala reč kaj mislim...koje ste vi veličine...kao osoba koja je na javnom forumu imam puno pravo na to...kom ne paše nek zaobiđe moj post...

....izigrana...zar bi se trebala nač izigranom na rr...ne znam kako i na koji način....

...ima osoba koje me užasno nerviraju, koje me toliko raspiz____e, koje me nasmiju, koje me razvesele...ima nas svakakvih i zato mi je cool kad imam cajta doć i malo tipkat...kom ne paše sam nek zna...ja se ne mjenjam...ak nikom ne pašem našla si bum mjesto i ljude s kojim bude tako...i to je to...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 68
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 19:59:22   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 69
30.3.2010 20:00:32   
srećica
ma bez vas curke život bi mi bio monoton i prazan s vama dijelim sve i svašta...hvala vam svima ostanite takve i ne mjenjajte seuser posted image user posted image

onaj ko ti drži ruku a dotiče srce je pravi prijatelj

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 70
30.3.2010 20:04:37   
FIONA
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ajme meni lude žene!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Od kuda ti samo to vrtirepka???user posted image

U šoku sam totalnom..user posted image
A ja sam mislila da smo legiceuser posted image
Ima li još tko da misli da ga ne mogu organiski podnijeti???user posted image

aahhaahhahahha...ja ću riknut....ti si opasma koka..svi e se boje...ahahahahhaah.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 71
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 20:08:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 72
30.3.2010 20:10:37   
FIONA
si vidla...mene se nitko ne boji...ahahahhahahha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 73
30.3.2010 20:27:31   
zg_cinik
ak vam mogu ja dat prijedlog...
kad ste u bedu...
tučite po meni...

jer:

1.ja nemam argumenata...
2.lako me raspaliti...
3.pišem sam o svojim iskustvima...
4.i znam biti... cinik...koji put...
5. - nadalje... (nadodajte)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 74
30.3.2010 23:28:45   
pula25
Prvo: neznam jeste li primjetile da se vrte manje više uvijek ista imena
drugo: mislim da je do ovog nesklada na raju došlo zbog opće loše situacije u državi (gubimo poslove, nemamo adekvatno liječenje, nemamo sigurnost)
treće: ma vi ste meni suuuuuuper
četvrto: normalno je da nam netko sjedne više a netko manje ali to ne znači da taj nije u pravu
peto: ako se 10 osoba žali uvijek na istu osobu, problem najvjerovatnije NIJE u toj 10-torici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!