Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:17:18
|
|
|
|
ninolina
|
cjena je od 2500-4000 da sa jednog foruma ali ja švrljala i našla ih na stranici koštaju 350$ ove su mi predobre joj kakvih ima ma ima kakve si zamisliš... preslatko
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:27:19
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ove su mi predobre joj kakvih ima ma ima kakve si zamisliš... preslatko ovo mi je fora...gdje da nabavim ??
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:28:52
|
|
|
|
MILLA
|
moji rade u vrtu igraonicu za samuela...pa je ovo odlična tema. na kojo stranici ,osim emezete mogu pročačkat?
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:29:46
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam ih našla ovako na google ukucaj PLAYHOUS KIDS ima ih vani kod nas ne
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:30:26
|
|
|
|
ninolina
|
moji rade u vrtu igraonicu za samuela...pa je ovo odlična tema. na kojo stranici ,osim emezete mogu pročačkat? kupila bi plastičnu ili bi radili drvenu
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:41:16
|
|
|
|
MILLA
|
pa ne znam ko bi mi napravio drvenu ....nekako tražimm po netu kakvu stranicu sa izborom toboana,ljuljački i sl... našla sam buba.mara stranicu ,interesantna je ovo je sa bubamare...dođe 3 i nešto ..... skupooooooo
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:52:05
|
|
|
|
ninolina
|
pa zato kažem skupe su a i zimi ih moraš spremati u zatvoreni prostor... a drvo ne, mislim treba ga održavati ali nije zahtjevno.... plastika izbljedi ako nije kvaliteta... mi smo za drvenu varijantu a i jeftinije od plastike
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:55:23
|
|
|
|
maja
|
ovo je naša kućica u dvorištu, radio ju je moj tata, ispod ovih šarenih dasaka je pjesak. Ne treba ti tu baš neki majstor, samo neki koji će znati zabiti daske a tražim ti stranicu sa koje smo mi to skinuli ali nikako da nađem, ali budem danas
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:58:52
|
|
|
|
mariola
|
ajme super kućice, ova millina mi je odlična.
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 9:58:53
|
|
|
|
ninolina
|
ma daske kupiš u većem centru i oni ti ih lijepo u mjeru naprave i cijeli posao je zabiti čavle... meni je dobro kaj mm napravi sam skicu i mjere... ako kojoj treba nek se javi
|
|
[Obrisani korisnik] 17.3.2010 10:20:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.3.2010 10:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 13:27:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ninolina vidjela sam u albumu sliku,super mi je,ali mi je dosta veliko.. Idem i po ovim drugim stranicama prošvrljati, ni ova Majina nije loša
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.3.2010 13:31:45
|
|
|
|
maja
|
ma ovo moje je trbao biti samo pješčanik i malo po malo dobila sam kučicu pa mogu piti kavu unutra dok se djete igra
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 31.3.2010 11:48:38
|
|
|
|
ejmama
|
Vidjela sam u Plodinama, tobogan i ljuljačke i pješčanike itd. Čine mi se kvalitetni i cijenje su im super , tobogan je oko 250kn, ljuljačke s nosačem isto tako negdje pa ako koga zanima pogledajte.
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 31.3.2010 13:19:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Baš bi mogla otići pogledati šta imaju....
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 31.3.2010 17:02:54
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: dominik svaki ducan tipa baumax-a koji prodaje daske ih reze na mjeru, a za povezivanje postoje raznovrsne "skare# i slicne stvari...malo boje i koji detalj sa tkaninom i napravis ju sama puno jeftinije a i klinci mogu sudjelovat... Ne sviđa mi se tako na grubo obrađeno,a i nemam mjesta u dvorištu za drvenu kućicu,tako da smo mi baš tražili plastični s toboganom,da može i unutra i van,da se lako rastavi i održava. Za onako fino obrađeno drvo,sve izlakirano tip-top cijena je bila mrak,a ja nemam vremena ni živaca ni alata raditi s drvetom. Ali ako netko ima već tobogan za unutra i veliko dvorište za posebno kućicu-super ! inace bavimo se ispitivanjem tih "igraonica" i ako prolazi testiranje znaci da nema grubih rubova, serafa koji vire i sl stvari, tobogan takodjer kupis plasticni onaj...ne mora biti grubo niti veliko...napravi se po mjeri da stane u svako dvoriste...
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 6.4.2010 10:54:00
|
|
|
|
sig
|
Iako iza kuće imamo veliki vrt u kojem se naša ljepotica igra... još uvijek nemamo dječju kućicu niti igraonicu trenutno mi je malo preskupo dati 2000 kn... stoga što radimo još jedno kupatilo i moram opremiti do jeseni još jednu dječju sobu. Ali imamo plastični stol za nju mali i 4 plastične stolice (komplet) i suncobračić... Tako da joj to rastegnem... nadam se da ćemo za drugo ljeto biti u situaciji da imamo i kućicu.. budući da imamo za nas malo veće... natkriveno u vrtu... i odispod imamo stol i stolice u kojem ljeti uživamo u hladovini... dok se mala hladi u bazenčiću... do nekih 17 sati pa skočimo na more... ali... iskreno htijela bih joj priuštiti neku kućicu ili tako nešto, da uživa u proljetnim danima!!!
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.4.2010 13:17:24
|
|
|
|
maja
|
plastična kućica u INTERSPARU 599kn dimenzije: 114,5 x 86 x 116 cm dvorac za skakanje 269,99kn tobogan 149,99kn ( 140cm) PONUDA VRIJEDI od 14.04. do 04.05.
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.4.2010 13:19:53
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Vidjela sam u prospektu,nisam još u živo,ali svejedno mi je sad to malo puno novaca.meni je u emezeti super,ali je 850 kn
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.4.2010 13:24:11
|
|
|
|
maja
|
ma i ja vidjela u prospektu, ni nemamo interspar ovdje, ali fora izgleda ( ne mogu staviti sliku) samo možda malo mala, ali ako kome treba za unutra
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.4.2010 13:36:07
|
|
|
|
Anoniman
|
sve je to lijepo... al ovo kod Maje mi se najviše sviđa - ako vam može tata, djed, ili već netko napraviti od drveta, obojite po želji i uživancija!
|
|
|
|
RE: vrtni namještaj za klince 17.4.2010 13:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
moje cure su imale kod bake u Njemačkoj veliko na napuhavanje - kao dvorac i i bazen, pa su probušile dok si reko keks
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.4.2010 15:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!