|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   preljevi za kosu
26.1.2010 17:48:23   
MILLA
da li je koja probala neki preljev i da je zadovoljna. imam smeđu kosu,tamna je dosta a voljela bi da je kao čokolada... jako mi je duga pa ako odem u salon,pljunut ču bar 500 kn.da mi da sjaja i da je kao čokolada?

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: preljevi za kosu
26.1.2010 17:50:42   
FIONA
ja koristim color erbe farbu za kosu...ali obzirom da sam prirodno smeđa bacim to više radi sjaja i da mi se ujednači boja....na suncu mi apšisa a to mrzim i malo sa prirodno svjetlija...jako je dobra i tretiram tako svaka dva i pol  mjeseca pa čak i na duže....user posted image ...i skroz je prirodna boja bez kemije!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
26.1.2010 17:56:28   
MILLA
color erbe? nisam čula za to. to je znači,baš boja? i kažeš sjajna je? trebam nešto za sjaj i da mi je onako lijepo čokoladna. moja kuma ima savršenu ćokoladu ali kod frizera. 250kn ,kosa do ramena..a meni do dupeta!  baš bi me skupo došlo

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
26.1.2010 17:59:06   
CallamityJane
za smedju ti ne znam ali za plavuse ako hocete onaj sivkasto plavi ljubicasti ton u kosi onda uzmite od Keune reflex silver sampon(valjda se ovako pise)user posted image  i stvarno je predobar

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
26.1.2010 18:00:48   
FIONA
ERBA COLOR - Biljne boje za kosu user posted image ERBA COLOR - Biljne boje za kosu Zahvaljujući prisustvu prirodnih biljnih sastojaka, njihov učinak je trostruki: Štite, boje i regenerišu. Osnovni sastojak čine ekstrakti pšeničnih klica, koprive, nevena, orahove ljuske, sleza, kamilice i kane. Potpuno prekrivaju sede. Ne sadrže amonijak, te za njihovu upotrebu nije potreban hidrogen. Ukoliko je Vaša kosa oštećena upotrbom standarnih boja za kosu, ovo je pravo rešenje za Vas. 60ml.
nemrem sad nabrzaka niš pametnije nač...
meni je zakon!!!
i kosa mi se oporavila

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 5
26.1.2010 18:01:35   
FIONA
ja uzimam najtamniju smeđu...user posted image ..br 26

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
26.1.2010 18:02:02   
CallamityJane
ima li sta za plavuse fiki od ovih????

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
26.1.2010 18:03:42   
FIONA
naravno...oni imaju sve boje kao i ostali....i plave...samo kaj +onda nema orahove ljuske i kanu več neke druge biljke...ali imaju sve boje...od plave do crne....i jako su dobri a ne košta više od 70 kn...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
26.1.2010 18:04:31   
CallamityJane
ma gdje to ima kupiti??

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
26.1.2010 18:05:58   
FIONA
ja kupujem u ljekarni...istina da je privatna i imaju svega...dost preparata za kosu kaj nema drugdje...recimo phyto ampule i šampon sam tamo našla uvijek...to nemaš u svim ljekarnama i nemaš u komercijalnim dućanima...

Neposredna veza do poruke: 10
26.1.2010 18:12:36   
MILLA
ti stavljaš baš smeđu? stvarno ,kažeš da ti se oporavila? meni je dosta suha,fali joj sjaja .... imaju ,recimo smeđu u nijansama ? znaš ono- na zlatno,na kesten...bla bla..

< Poruku je uredio MILLA -- 26.1.2010 18:14:02 >

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
26.1.2010 18:12:52   
CallamityJane
pretpostavila sam ali cu bas potraziti

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
26.1.2010 18:15:00   
MILLA
pokušat ču  privatnim...koliko? 75? treba mi bar 3

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 13
26.1.2010 18:15:35   
FIONA
Milla ja sam skoro očelavila...
uvijek sam se farbala garnijer ili loreal i tak....znaš koliko je bilo kritično kad sam morala ič na ispitivanje vlasišta i to je bilo prije trudnoće....a nakon mi je kosa padala u grumenima...a mlade ni za ljek...meni mlada kosa niej rasla...

počela sam koristiti tu farbu...prvi put stavila i dođem kod svog špeditera i veli mi kolegica...ajme kako ti je kosa sjajna...user posted image ...inače. vidim da ne trebam regenerator...samo malo nakon ljeta i kad nisu vrhovi friško podšišani mlijeko na njih i to je to...ne mrsi mi se....ja sam prezadovoljna....velika promjena nakon sad več par godina korištenja...

Neposredna veza do poruke: 14
26.1.2010 18:16:57   
FIONA
ne treba...ja bacim od jdne..ne iskoristim do kraja...dvije su ti dosta...inače ne košta punih 70 kn...manje...oko 65-67tak nekak koliko se sjećam...to muža pošaljem kad je u centru da mi usput digne...pa nit ne pamtim kad sma zanji put kupila....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!