|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 13:01:49
|
|
|
|
evanda
|
Baš kad smo mislili da smo sve osigurali, dogodi se slijedeće: Bili smo kod moje sestre, ona isto ima djecu, pa pazi na sigurnost.... Ušla mi je nećakinja u kuhinju, kuhala se voda za kavu. Ona ima 9 godina. Ne znam kako, ali pao je poklopac i rasulo se sve sa njega.....kipuća voda djevojčici po cijeloj natkoljenici ....drama....pale hlačice i sa njima i sva koža s noge....drama, plakanje i plakanje i plakanje...i ja i sestra i mala i mm i svi, svi.....kupatilo, kada, hladna voda, led....da ne duljim, sve je koliko toliko dobro završilo... Kad smo stigli kući, odmah smo skinuli poklopac sa našeg štednjaka...
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 13:06:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 13:19:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajem bitno da je dobro zavrsilo
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 14:35:39
|
|
|
|
natalijax
|
ajme baš mi je žao ,nadam se da ce biti sve ok dalje
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 14:38:51
|
|
|
|
gljiva
|
, al glavno da je ok završilo . S djecom opreza nikad dosta , pa ni kad su veći.
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 14:51:45
|
|
|
|
njunja
|
ta ne postoji
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 15:35:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: njunja ta ne postoji nadam se da je malena curica sada dobro sa djecom nikada dovoljno opreza
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 15:46:53
|
|
|
|
MILLA
|
ajme,ja se toga uvijek bojim...jer dok kuham on me nateže, i stalno oče da dira dugmad za paljenje peči...a iznad lonci u kojima se kuha....brrrrr...dobro da joj na lice nije palo....fala bogu!
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 17:15:41
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: njunja ta ne postoji nadam se da je malena curica sada dobro sa djecom nikada dovoljno opreza vjerojatno je mislila na sigurnu kucu - ta ne postoji.... uf ja u 3 i pol godine nisam kuhala na prednjim kuhalima...poklopac sva sreca nemam...doma su sve ladice zaljepljene...stvarno pazim...ali nikad dosta opreza...sva sreca pa je dobro zavrsilo
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 17:51:57
|
|
|
|
Ruža
|
Joj grozno, mogu misliti kako ste se osjećali. Dobro je da je na kraju sve dobro završilo. Koliko god se trudili nikada nije dovoljno sigurna.
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 18:02:15
|
|
|
|
lavica81
|
ajoj, baš mi je žao nadam se da će sve biti u redu
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 18:04:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Joj grozno, mogu misliti kako ste se osjećali. Dobro je da je na kraju sve dobro završilo. Koliko god se trudili nikada nije dovoljno sigurna. slažem se sa ovime ali(nemojte me napasti)curica je na ''teži''naćin naučila šta se sve po zlu može krenuti tako je zvrkić 2 puta opekao laganije rukicu sa toplom vodom na špini. više nije dirao. nadam se da joj se noga bude brzo oporavila
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 18.1.2010 23:27:31
|
|
|
|
mama mery
|
sigurna kuca za djecu nepostoji- nazalost koliko god pazila i gledala nesta se odgodi u onoj sekundi kad skrenem pogled s njih srecom pa nije proslo s tezim ozljedama.
|
|
[Obrisani korisnik] 19.1.2010 6:42:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 19.1.2010 7:46:51
|
|
|
|
curice
|
bitno je samo da se sve dobro završi,nadam se da je dijete dobro.Prošla sam sa najstarijom opekotinu,plastičnu operaciju,fizijatre i oporavak,zato kažem-najvažnije je da dijete bude ok.
|
|
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 19.1.2010 7:49:25
|
|
|
|
troubled
|
nema sigurne kuće...takva ne postoji....naravno da je dobro prevenirati što se može više, ali sve ne možeš koliko god se trudiš... srećom brzo ste reagirale... a za opekline je meni provjereno najbolji bjelanjac...
|
|
|
RE: Sigurna kuća za dijete? 19.1.2010 14:26:48
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!