Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:10:27
|
|
|
|
nancy
|
ajooj pudinga.....slasan.ja smazala monte.baba donila malom a ja ne dam!ima ljesnjaka...zlocesta mama. zato je meni lipo dosa
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:13:33
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: ninolina sad moram ići nešto pojesti a baš sam mislila kako večeras neću jer sam sinoć u 23 pekla pomfri da ti ja posaljem svog berlavog muza uh muka mi je od krumpira to ti nije loša ideja-sredila bi njega ninolina-il bi jeo il krepo od gladi ma ovo majka dva put ne rađa! aaaaaaaaaaaa sad bi ga izmlatila tamo u snu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:17:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice call a gdje ću sa ovim mojim guzicama evo ja na cips presla, on manje goji samo se posluzite to su krumpiri mozda nam i nencin muz dodje u goste
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:18:17
|
|
|
|
leilany
|
isusek ...uz vas bum dobila opet ove kile kaj sam skinula
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:18:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:19:13
|
|
|
|
curice
|
puding,čips....sad još daj krempite i bit ću ko krava(debela,ali zadovoljna)
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:19:49
|
|
|
|
leilany
|
cvrcak moj cake nije uso u uzi krug?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:40
|
|
|
|
curice
|
cvrči šta je pošlo po zlu-jesi se držala recepta??
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice puding,čips....sad još daj krempite i bit ću ko krava(debela,ali zadovoljna) kak bi rekla ona perazicka ;pojest cu sve kolacice i tebi u inat postat cu debelaaa...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:48
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: ninolina sad moram ići nešto pojesti user posted image a baš sam mislila kako večeras neću jer sam sinoć u 23 pekla pomfri da ti ja posaljem svog berlavog muza user posted image uh muka mi je od krumpirauser posted image to ti nije loša ideja-sredila bi njega ninolina-il bi jeo il krepo od gladiuser posted image user posted image ma ovo majka dva put ne rađa! aaaaaaaaaaaa sad bi ga izmlatila tamo u snuuser posted image samo ti njega pošalji da vidiš kak bu jeo, ti si preblaga
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:11
|
|
|
|
zaba
|
mi smo maloprije došli kući,dijete već u krevetu,a sad ćemo i mi.Tiks je rekla da će još večeras staviti slikice. svima želim laku noć i šaljem pusu do sutra. hvala za komentare na slike
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak šmrc evo da vam javim da prvi kolač nije uspio. Tortu sam morala preliti u tepsiju jer curi. mm umire od smijeha i kaže da je fino ,ali ja sam ljuta jer mi je njegov rođendan kao uklet. ne mogu napraviti ni puding da nešto ne zbrljam.Za rubriku vjerovali ili ne. Upravo sam u rernu ubacila kore za drugu tortu,ali ponestaje mi namirnica ne spominji mi nista cvrle, i ja sam veceras pravila neke torte koje su mi super izgledale na slici ali je sva kolicina pogresna, jednostavno premalo svega i jos uz to nisam skontala glavni dio kako se pravi pa sam ostavila na kraju sve za sutra i napravila hrpu pudinga vidis da dijelim po raji hoces i ti jedan??? ili bi radije cipS?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:45
|
|
|
|
ninolina
|
cvrči šta je pošlo po zlu-jesi se držala recepta?? a čuj muž se muvo oko nje pa kak bu kaj i napravila osim još jednog malog cvrčka
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:47
|
|
|
|
leilany
|
laku noc zaba
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:21:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:22:45
|
|
|
|
ninolina
|
mi smo maloprije došli kući,dijete već u krevetu,a sad ćemo i mi.Tiks je rekla da će još večeras staviti slikice.user posted image svima želim laku noć i šaljem pusu do sutra.user posted image hvala za komentare na slike user posted image zaba to na brzinu ln, draga ljubi onu malu ljepoticu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:23:09
|
|
|
|
tikica_69
|
vecer cure....evo i mene na kratko sto ima?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:23:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc zabac cvrle treba li ideja za kolac??? evo jos cipsa za utjehu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:11
|
|
|
|
leilany
|
hehehe a jesam smotana..a nema neki naziv...ja ga dobila pod "petrin kolac"..i to nemas kaj fulat fakat je lagan za napravit...a preukusan ak volite cokoladne kolace....i super se mogu u nj upiknut svijecice...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:29
|
|
|
|
curice
|
lijepo spavaj žaba
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:36
|
|
|
|
ninolina
|
treba mi tortaa da nabodemo svijeće i da ih moje dijete pušeuser posted image pa nekaj nisi stavial unutra? Radiš od klasičnog biskvita ili?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:25:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, komadi
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:25:23
|
|
|
|
nancy
|
ajoj cvrcak......ne budi ljuta.bitno da muz kaze da je fino eh moj ni kolace nece
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:25:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!