Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 21.12.2009 14:39:41
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ket p.s....čovjek bolestan ona o sexu pa da,jer me strah da mu ne nastrada kakav drugi mišić ja se ne mogu opustiti jer me strah javim sutra
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 21.12.2009 14:40:35
|
|
|
|
ket
|
pa izdržite nimfomani malo dok se ne vidi šta je sretno i javi
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 21.12.2009 14:42:02
|
|
|
|
ZVRK
|
kazali su mi da ono šta propustiš nemožeš NIKADA da nadoknadiš
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 21.12.2009 14:43:02
|
|
|
|
ket
|
super...onda uživajte...
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 25.12.2009 12:47:45
|
|
|
|
ZVRK
|
mm bio kod dr i rekla da je sve ok ali da je živac''oko ''slezene izgleda ''povrijeđen''nategnut i da mora da se što prije riješi kašlja pa da če valjda i bol da prestane
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 30.12.2009 19:33:29
|
|
|
|
ZVRK
|
danas mi muž trpi bolove jače nego inače a neda se ''zadržati ''u kući da ODMORI. čini mi se da bude ''vesel''ulazak u novu godinu. kod nas dokrori ne rade do ponedjeljka a može samo na hitnu a oni šalju u rijeku te za vikend nitko ništa ne radi....... užas.prije sam ga tako izvikala ali nije pomoglo
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 9:51:59
|
|
|
|
ZVRK
|
uspijela sam ''uhvatiti''telefonski moju doktoricu i idemo oko 11i30 kod nje da ga opet pregleda i možda opet uz jer se vidi na njemu da ga boli iako on skriva bol od mene.
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 9:57:04
|
|
|
|
xxl
|
Zvrk-probaj mu za živac dobro utopliti to mjesto-termafor ili sl i namazati Ibuprofen kremom.Zivac jako boli i u principu prolazi sam od sebe ili na teže naćine
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 10:00:55
|
|
|
|
ZVRK
|
svašta mu bila nudila ali mi neda blizu njega a frka mi sada jer kod nas doktori više ne rade ..... moja dr ćec ga uzeti ''radi''mene jer sam ja to isorganizirala.... popio je voltaren forte i malo mu je popustilo(bar tako kaže)
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:36:19
|
|
|
|
ZVRK
|
izgleda da smo našli uzrok mmove boli.nagađali smo ali 99%da je kriv pijesak koji putuje iz bubrega prema''vani'' jer je rekao da je bol prestala kada je piškio dala mu je terapiju.....piti puno tekućine i puno pive šta mu nije teško palo te da mora da skakuće ili ide po stepenicama da bi se taj kamenac/pijesak što brže spuštao prema izlazu
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:40:34
|
|
|
|
mala pcelica
|
jadan čovjek ...al terapiju mu je pogodila u žicu,hmmm pivo baš mu je teško palo.... ja se malo šalim ,nemoj se ljutiti želim mu brzo ozdravljenje...
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:43:14
|
|
|
|
ZVRK
|
neljutim se ja sam pukla od smjeha kada sam u zajeb...... pitala dr za pivo a ona je rekla obavezno. napokon terapija koju neće sigurno da preskoći da je uzme samo da pomogne i da se sve ''očisti''jer je dr rekla da to bubu muškima strašni bolovi
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:45:07
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK izgleda da smo našli uzrok mmove boli.nagađali smo ali 99%da je kriv pijesak koji putuje iz bubrega prema''vani'' jer je rekao da je bol prestala kada je piškio dala mu je terapiju.....piti puno tekućine i puno pive šta mu nije teško palo te da mora da skakuće ili ide po stepenicama da bi se taj kamenac/pijesak što brže spuštao prema izlazu APSOLUTNO ...OVU TERAPIJU SAM JA DOBILA....plus jos u disco da plesem i da stanem na stolicu i skacem s nje...hehe....pivo obozavam..ja imam problema s bubrezima odavno vec oduvijek samo sto kod mene nije samo kamenac nego i upala..pa polako kod svake upale OTKAZUJU po koji postotak..
|
|
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:45:55
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK neljutim se ja sam pukla od smjeha kada sam u zajeb...... pitala dr za pivo a ona je rekla obavezno. napokon terapija koju neće sigurno da preskoći da je uzme samo da pomogne i da se sve ''očisti''jer je dr rekla da to bubu muškima strašni bolovi ne samo muskima...JA SAM UDARALA GLAVOM OD STOCK OD VRATA TOLIKO ME BOLILO...VRISTALA SAM..
|
|
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 15:47:50
|
|
|
|
ZVRK
|
bebys znači svim takvim bolesnicima paše terapija pivce za živce češće su kamenci u muškaraca nego u žena -barem mislim tako
|
|
RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo... 31.12.2009 16:40:35
|
|
|
|
lueman
|
ovo s pivicom je super terapija...ja imam problema s bubrezima i ginić mi obavezno napomene:pivicaaaaa!!!a ja ga naravno slušam..kak bi to bilo da doktora ne slušaš uglavnom, budi strpljiva jer ako ima kamen bolit će ga ko sam dok ga ispiša. jadan tm.
|
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!