|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bol ispod rebara sa ljeve strane prema bo...
21.12.2009 14:39:41   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ket

p.s....čovjek bolestan ona o sexuuser posted image

pa da,jer me strah da mu ne nastrada kakav drugi mišićuser posted image
ja se ne mogu opustiti jer me strahuser posted image
javim sutra

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 26
21.12.2009 14:40:35   
ket
pa izdržite nimfomani malo dok se ne vidi šta jeuser posted image
sretno i javi

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 27
21.12.2009 14:42:02   
ZVRK
kazali su mi da ono šta propustiš nemožeš NIKADA da nadoknadiš

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 28
21.12.2009 14:43:02   
ket
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super...onda uživajte...

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 29
25.12.2009 12:47:45   
ZVRK
mm bio kod dr i rekla da je sve ok ali da je živac''oko ''slezene izgleda ''povrijeđen''nategnut i da mora da se što prije riješi kašlja pa da če valjda i bol da prestane

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 30
30.12.2009 19:33:29   
ZVRK
danas mi muž trpi bolove jače nego inače a neda se ''zadržati ''u kući da ODMORI.
čini mi se da bude ''vesel''ulazak u novu godinu.
kod nas dokrori ne rade do ponedjeljka a može samo na hitnu a oni šalju u rijeku te za vikend nitko ništa ne radi.......
užas.prije sam ga tako izvikala ali nije pomoglo user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 31
31.12.2009 9:51:59   
ZVRK
uspijela sam ''uhvatiti''telefonski moju doktoricu i idemo oko 11i30 kod nje da ga opet pregleda i možda opet uz jer se vidi na njemu da ga boli iako on skriva bol od mene.

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 32
31.12.2009 9:57:04   
xxl
Zvrk-probaj mu za živac dobro utopliti to mjesto-termafor ili sl i namazati Ibuprofen kremom.Zivac jako boli i u principu prolazi sam od sebe ili na teže naćineuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 33
31.12.2009 10:00:55   
ZVRK
svašta mu bila nudila ali mi neda blizu njegauser posted image a frka mi sada jer kod nas doktori više ne rade .....
moja dr ćec ga uzeti ''radi''mene jer sam ja to isorganizirala....

popio je voltaren forte i malo mu je popustilo(bar tako kaže)user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 34
31.12.2009 15:36:19   
ZVRK
izgleda da smo našli uzrok mmove boli.nagađali smo ali 99%da je kriv pijesak koji putuje iz bubrega prema''vani'' jer je rekao da je bol prestala kada je piškiouser posted image
dala mu je terapiju.....piti puno tekućine i puno pive šta mu nije teško palo te da mora da skakuće ili ide po stepenicama da bi se taj kamenac/pijesak što brže spuštao prema izlazu

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 35
31.12.2009 15:40:34   
mala pcelica
jadan čovjek user posted image ...al terapiju mu je pogodila u žicu,hmmm pivo user posted image baš mu je teško palo....user posted image
ja se malo šalim ,nemoj se ljutitiuser posted image
želim mu brzo ozdravljenje...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 36
31.12.2009 15:43:14   
ZVRK
neljutim se
ja sam pukla od smjeha kada sam u zajeb...... pitala dr za pivo a ona je rekla obavezno.
napokon terapija koju neće sigurno da preskoći da je uzmeuser posted image
samo da pomogne i da se sve ''očisti''jer je dr rekla da to bubu muškima strašni boloviuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 37
31.12.2009 15:45:07   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ZVRK

izgleda da smo našli uzrok mmove boli.nagađali smo ali 99%da je kriv pijesak koji putuje iz bubrega prema''vani'' jer je rekao da je bol prestala kada je piškiouser posted image
dala mu je terapiju.....piti puno tekućine i puno pive šta mu nije teško palo te da mora da skakuće ili ide po stepenicama da bi se taj kamenac/pijesak što brže spuštao prema izlazu
  APSOLUTNO ...OVU TERAPIJU SAM JA DOBILA....plus jos u disco da plesem i da stanem na stolicu i skacem s nje...hehe....pivo obozavam..ja imam problema s bubrezima odavno vec oduvijek samo sto kod mene nije samo kamenac nego i upala..pa polako kod svake upale OTKAZUJU po koji postotak..user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 38
31.12.2009 15:45:55   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ZVRK

neljutim se
ja sam pukla od smjeha kada sam u zajeb...... pitala dr za pivo a ona je rekla obavezno.
napokon terapija koju neće sigurno da preskoći da je uzmeuser posted image
samo da pomogne i da se sve ''očisti''jer je dr rekla da to bubu muškima strašni boloviuser posted image
   ne samo muskima...JA SAM UDARALA GLAVOM OD STOCK OD VRATA TOLIKO ME BOLILO...VRISTALA SAM..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 39
31.12.2009 15:47:50   
ZVRK
bebys znači svim takvim bolesnicima paše terapija pivce za živceuser posted image

češće su kamenci u muškaraca nego u žena -barem mislim tako

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 40
31.12.2009 16:40:35   
lueman
ovo s pivicom je super terapija...ja imam problema s bubrezima i ginić mi obavezno napomene:pivicaaaaa!!!a ja ga naravno slušam..kak bi to bilo da doktora ne slušašuser posted image user posted image user posted image uglavnom, budi strpljiva jer ako ima kamen bolit će ga ko sam user posted image user posted image user posted image dok ga ispiša. jadan tm.user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!