mala pcelica
|
evo da pojasnim situaciju-malo kompicirano probaću da pojednostavim: na gradilištu od mm imaju dvojica šefova i inžinjer...gazda firme je jednom od šefova rekao da napravi spisak ljudi koji su tehnološki višak jer nema posla za sve,al da bira ljude,znači oni koje koji nista ne rade,koji piju ili tako nekako...e sad mm je upao u taj spisak jer ovaj ima svoje ljude na gradilištu koji su mu zemljaci,prijatelji ,bla bla bla,a obični su džabalebaroši,pa da njih ne stavlja na spisak za otkaz stavio je sve druge koji mu nisu blizu i pozvao mm u kancelariju i ovaj došo i šta će mora potpisati otkaz i potpiše...al kad su to čuli ovaj drugi šef i inžinjer,odma su nazvali direktno gazdu firme i rekli da ovaj djeli otkaze ljudima koji su od velikog zanačaja za firmu i koji im sve rade ,a da svoje lenjivce ostavlja...i gazda popizdio i zvao tog šefa i naribo ga da kako on to može tako ako mu je ovaj ljepo rekao da pazi koga stavlja na spisak i da poništi taj otkaz..onda je mm opet išao u kancelariju i ovaj je podero ugovor pred njim tako da sad taj otkaz ne vredi.... Žene moje,kolki mi kamen sa ledja pao nemožete ni da zamislite!!!! Hvala jednom šefu i inžinjeru jer da nije bilo njih ,odosmo mi u pi m Nisam se ni nadala takvom preokretu situacije,jer šanse da se to desi su mini mini minimalne...al znam ja to je zbog vaših dobrih želja i hvala vam velika na podršci i curama koje su mi se javile na pp VELIKI