|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ostao paraliziran radi meda
4.11.2009 16:57:44   
Krky
A znate li da to o medu nitko nije pričao prije 15 godina. Svojoj sam jedinici radila kašicu od banane i keksa s malo meda. U Medolinu ga je 13%, no dobro, vjerojatno ga obrade na sve moguće načine pa se bakterije i sl vjerojatno i unište. Svom malom ga ne dajem, popio je možda 50 ml čaja s malo meda i to je to, bolje oprez.

Što se tiče ovih zakona, nije baš da smo "jadne" u svojoj državi. U CH mi je brat, šogorica, a maleni im je navršio godinu dana. Porodiljski im je cca 3 mj, no, na nekim poslovima možeš izabrat radit 40, 50, 60% radnog vremena, ali onda toliko udare na porez da se npr. mojem bratu uopće ne isplati da mu žena radi (naravno, njoj ne pada na pamet da ostavi posao). Vrtić, jaslica: 100 - 130 CHF / dan. To je cca 500< kn dnevno, i to je jako puno i za one dobrog statusa. Tete dadilje i nešto više, tako da Švicarke baš i ne rade dok im djetići malo ne odrastu. I ne mogu doći k sebi kad im kažem da se tu dobiva jednokratna pomoć (kakva-takva-bilokakva), da ti je puna plaća 6 mj, kasnije opet dobiješ nešto, mogućnost ostanka doma 3 godine, nakon 3. djeteta i blizanaca, uz hodanje staža, socijalnog i ostalog. Ok, standard im je daleko veći, ali, rade li oboje, doma su s djecom taman toliko da večeraju i spreme dijete na spavanje. Ma, hvala


_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: ostao paraliziran radi meda
4.11.2009 17:17:42   
Dajana
Ljudi moji, pa svi ti članci po takvim novinama su poluinformacije, tome ne treba vjerovati pogotovo ne ozbiljno, pa članci i u Večernjaku su poluistiniti. to sam se već nekoliko puta uvjerila. Dijete nije staro 16 tjedana već mjeaseci i dudao je dudu umočenu u med, ali sve je to upitno.
S medom treba biti oprezan, ja sam svojoj maloj počela tek sada davati malo kad je prošla dvije godine.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!