Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 31.10.2009 18:40:50
|
|
|
|
natalijax
|
bolje da se vise bave vjernicima nego sto turaju nos di im ni mjesto
|
|
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 31.10.2009 18:44:54
|
|
|
|
ama
|
Bolje da se pobrine za prece stvari pedofilija...dopustili su abortus i koliko jos stvari.......mogla bi do sutra nabrajat a zakacili su se za nesto manje bitno ako se tako pridrzavaju vjere sto se nisu od samog pocetka trudili jer oni su ti koji "uce"narod na nesto,uzimaju sto im pase a sto nepase izbace onda iako je vjera....koliko je vjerskih propisa izbaceno iz starog zavjeta BIblije a ubaceno novih ako imalo neko cita vidjet ce koliko su oni prvi drzali do vjere.....prvo trebaju poslozit neke stvari kod sebe pa reagirat na nesto......... ne kazem da sam za noc vjestica al ko voli nek izvoli samo odkud im odjednom da se pobune a na toliko stvari su dosad presutjeli
|
|
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 31.10.2009 20:45:40
|
|
|
|
Zvonki
|
< Poruku je uredio Zvonki -- 31.10.2009 20:46:24 >
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 31.10.2009 20:45:54
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: ama Bolje da se pobrine za prece stvari pedofilija...dopustili su abortus i koliko jos stvari....... Ja zbilja ne znam o čemu ti pričaš. Govori se o katoličkim svećenicima. Ako su ono dopustitli abortus onda sam ja tek sad osvještena žena??? Ima nas svakakvih ljudi. Pa kako su i oni ljudi zašto bi među njima bilo izlike? Slažem se da neke stvari gledaju kruto, ali sam isto tako svjesna da ipak drže do nekih ljudskih vrijednosti. Imeđu ostalog zabranjuju ubojstvo zametka jer taj zametak je živ, jednoga dana će izrasti u prekrasnu djevojčicu ili najslađeg dječaka.
|
|
[Obrisani korisnik] 31.10.2009 20:56:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 31.10.2009 21:53:54
|
|
|
|
ama
|
ja znam sta govorim u nekim drzavama je crkva se slozila da moze abortus i u dosta drzava ima svecenika pedofila i homoseksualaca to smo mogli vidjet ja sumnjam da nisi cula za takve licno sam znala jednog koji je imo zensku i jednog momka koji je posao u svecenike kasnije prizno mojoj prijateljici da se spetljo s jednim i koliko jos stvari i crkva u vecini slucajeva nista nije poduzela nemam namjeru da se raspravljam ni sakim ovdje se fino opustim i svi su mi dragi,to jeste da se ovdje govori o katolickim svecenicima al kad su se digli na ovo sto se nisu digli i na takve gore stvari da nesto isprave i da se to nedesava tu.ja nekazem da nepostoji i ona ljepsa strana i da ih ima koji se brinu za narod i njihovo dobro mozda je ova losija strana manjina ali ih ipak ima ja nisam rekla da sam protiv toga sto su se oni digli samo kako se cesce ne dignu malo za bitnije stvari mislim da sa svojim misljenjem nisam nikog uvrijedila ovdje....
|
|
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 1.11.2009 9:15:05
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: tikica_69 Gdje su svecenici kada na ovakvim primitivnim tradicijama treba dati svoje misjenje o poganim i nakardnim obicajima? Sorry Martina, ali na zalost uz sve te nase divne obicaje, nitko ne zeli vidjeti i ove nakaradne, samo znamo u tudje dvoriste gledati i suditi....a ovo je samo jedan primjer. Ako zelite da se potrudim, sjetiti cu ih se sigurno jos Zato mislim da za pocetak trebamo razluciti sto je Dusni dan, sto Noc vjestica, sto tradicija a sto vjera - i ne mjesati jabuke i kruske. Upravo to!
|
|
RE: Hrvatski svećenici pozivaju na bojkot Noć... 1.11.2009 9:19:32
|
|
|
|
inna
|
kićenje bora, farbanje jaja i sl je isto poganski običaj pa ne vidim da su se zakačili za to...dapače blagoslove ta jaja tak da ne znam koji k... im sad smetaju bundeve.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.11.2009 9:20:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!