|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Priprema na vrtić
26.8.2008 12:38:07   
mirna
Cure sljedeći tjedan moj miš kreće u vrtić... za sada još nismo puno razgovarali o tome... mislim da ne trebam previše spominjati, reći ću samo da ću se u pon otići s njim igrati s drugom djecom..(privikavanje) Mislim da će se lakše uklopiti, ako ne shvati vrtić kao neku obavezu.. Da li ste vi vaše mališane pripremali na vrtić?
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
26.8.2008 12:43:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Priprema na vrtić
26.8.2008 14:30:27   
koka
Mi smo isto Roka s godinu i pol dali u vrtić. Par dana smo ga dali na jedno 2-3 sata da upozna tete i bilo je ok, a onaj dan kad je krenuo user posted image jedno 15 dana je svako jutro plakao . Kako bi prošli semafor i približavali se vrtiću već bi počeouser posted image . Nije mi bilo lako al nisam to pokazivala jer mi nije bilo druge morala sam ići radit.Tete su rekle da bi tako bilo jedno pola sata i onda se smiri i sve ok.  A sad ga već 20 dana pripremamo da će u ponedjeljak opet u vrtić kod prijatelja. Vidjet čemo kako će proći. Ja? Ja sam presretna da počinje user posted image .

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
26.8.2008 14:36:53   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 4
26.8.2008 14:37:07   
BUMBIKA
Cure,a jel djeca ne idu u vrtić od 3 godine,a do 3 u jaslice?Neznam baš puno o tome,pa pitam?user posted image
Koliko sam skužila,vaša su od 1 ipol godinu krenili u vrtić?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
26.8.2008 14:41:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 6
26.8.2008 14:43:54   
BUMBIKA
Jesam,jesam.Hvala ti!

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
26.8.2008 14:45:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 8
26.8.2008 14:51:36   
tiha
denissa je bila 2 godine i 3 mj kad je krenula u vrtic a do onda ju je cuvala nasa jedna frendica....tako da nismo imali problema prvi dan ju je tata vodio u vrtic jer sam ja morala raditi a sef mi nije htio dati tih sat vremena al ok!!!! uzela je tetu za ruku i mahala taji....nikada nije plakala bas nikada!!!!!

jedino 2 puta nije bila bas sretna sto ide u vrtic jer je dan prije morala biti u kutu za razmisljanje pa je uzela drugu tetu za ruku i otisla bubica se ljutila na svoju omiljenu tetu ali za sat vremena sve je bilo po starome!!!!

Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!