|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Visina sa godinu dana
26.9.2009 10:11:12   
maja
Noa je sa godinu imao 82cm i 11 500kg

evo u potpisu mi sada piše...sa 1,5 god. ima 92cm i 13 kg

Ali moraš gledati da o toj visini ovisi i vaša visina, ja sam onak normalnauser posted image , a u muževoj obitelji su svi jako visokiuser posted image  tako da nije ni čudo što je Noa visok

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 51
26.9.2009 10:36:14   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: MaTana

mislim da ima oko 74 cm, jer su joj svi bodići br.74 onako taman.

haaaaa?? moja sa 4 mjeseca nosi bodiće i odjeću br 74  user posted image user posted image  

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 52
26.9.2009 10:49:37   
MaTana
pa br 74 je za cca dijete oko 9 mjeseci, naravno to ovisi od proizvođaća, nije svaki br74 isti, ali sljedeci broj koji ima za kupiti je 80 koji je za cca godinu dana, ona sada jos navlaci ljetne 74 ali su joj br 80 komotniji.
Moja ti je nosila prvih mjesec dana 50, onda 56, oko 3 - 4 mj. 62, 5-7 68, onda 74 i sada je već spremna za 80, ali kako je jos vruće nosi jos 74 jer mi se ne da bacati pare na ljetnu robu kad ce svaki dan zahladiti...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 53
26.9.2009 10:55:08   
mala pcelica
ima i ona nešto bodića br 80,oni su joj komotniji....a čarapice nosi za djecu od 12-18 mjeseci user posted image veliko i stopalo imauser posted image

vjerovatno su proizvođači u pitanju...ona ima većinu stvari iz H&M.......

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 54
26.9.2009 11:10:44   
Marta j
Mate ima 68cm i sce nosi broj 74.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 55
26.9.2009 11:14:52   
MaTana
moja je bila mrva kad se rodila - 48 cm. Svako dijete je posebno, i da, H&M ima malo manje velicine...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 56
26.9.2009 11:17:40   
mala pcelica
onda da se nebrinem da je king size user posted image
i moja je rođena sa 50 cm i 3250,bila je sićušna...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 57
26.9.2009 11:18:53   
Marta j
I pcelica maja ima manje velicine.
Meni su najbolji od mtč.

Moj je imao 52kada se rodio.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 58
26.9.2009 11:49:03   
elle1
evo kako sam vam obecala javiti,izmjerila sam sincica i znaci sa tek navrsenih godinu dana ima 13kg i visok je 83cm

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 59
26.9.2009 11:59:15   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Marta j

Meni su najbolji od mtč.

ja sam rekla da više nikad neću kupiti bodiće u turbo limaču jer se iskrive čim se operu...a iz mtč su mi isto najbolji....samo su malo skuplji user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 60
26.9.2009 12:09:57   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Ruža

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ona ruca sve sto joj dam samo sto sve jede kolicinski malo.Recimo neka normalna mjera za bebu njenog uzrasta je 250 ml kasice, npr. frutolina moja kada poruca 100ml ja sam presretna.
A vec je probala sve voce i povrce sto ide po tabeli ishrane za njen uzrast i nista nije odbila sem ribe, nju nema sanse da poruca....samo sto jede malo.
A ima dana kao recimo danas kada sve bojkotuje sem sise. Znaci ne dolazi u obzir da ruca ista sem sike ma koliko joj nudila...
e sada meni nije jasno sta to ima toliko u mlijeku mom da nju to zasiti i da toliko dobija na kilazi? je li to normalno?

Ne brini i moj dok je samo sisao bio je u xxl kategoriji, na 95 centila po težini. Nakon 9 mj. polako se krenuo izvlačiti. U zadnja 3 mj. dobio je 800g.
A to što ti neće puno kašice, pojede koliko može, a ostatak nadoknadi sisom. Kakve keksiće joj daješ? Možda da ih zamijeniš sa voćem?
Ja Đurcu baš iz tih xxl razloga nisam ništa slatkog skoro do godinu dana davala, a i sad ga izbjegavamo. Umjesto keksa i čokolade dobije voćku ili voćni jogurt.
Čoksu je probao tek sa godinu dana, monte sa 11 mj.user posted image

i ja joj bas zato ne dajem nista slatko, jedina iznimka i jesu ti keksici koje isto nece uvijek. A jogurt i jos nista mlijecno nije probala, a one kasice mlijecne i sa adaptiranim mlijekom nece ni da ponjusi samo nosis iskrivi u gadjenju user posted image
mislim razumijem ju, nakon mog specijaliteta da to jede user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 61
26.9.2009 12:16:04   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

Meni su najbolji od mtč.

ja sam rekla da više nikad neću kupiti bodiće u turbo limaču jer se iskrive čim se operu...a iz mtč su mi isto najbolji....samo su malo skuplji user posted image

Meni su se do sada pokazali jako dobri oni Baby star iz Getroa - izdržljivi, ugodan pamuk i jeftini - cak su mi bolji od mtč

Neposredna veza do poruke: 62
26.9.2009 12:18:04   
CallamityJane

ima i ona nešto bodića br 80,oni su joj komotniji....a čarapice nosi za djecu od 12-18 mjeseci user posted image veliko i stopalo imauser posted image

vjerovatno su proizvođači u pitanju...ona ima većinu stvari iz H&M.......

body iz H&M-a su malo veci od body iz C&A, dok su body iz baby walza malo manji od ostalih standardnih bodica, da nisi pomjesala nesto?user posted image
a carapice isto, recimo moja nosi od 6 do 12 mjeseci i to su joj jos malo velike....isto iz H&M
ja gore kupujem robu godinama tako da im velicine znam napamet, posebno djeciju posto se i sama oblacim na djecijem user posted image

Neposredna veza do poruke: 63
26.9.2009 12:29:47   
MaTana
nemam pojma, moja nosi carapice br.1 znaci broj cipele 20-22, a bodice jos uvijek br. 74ili 80, bodice iz h&m br 74 ne moze vise nositi

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 64
26.9.2009 12:33:40   
CallamityJane
i moja 74 br vise preko glave ne moze preci user posted image
a H&M ima tako kvalitetne carapice i inace tu robu, ja sam navukla Kikicine carape br. od 6 do 12 mj. i znas kako su mi se fino po nozi rasporedile i kada sam ih skinula vratile se na svoju velicinu user posted image
A sto se tica bodica zavisi sve i od materijala, moja recimo ima vezene bodije br.74 koje jos uvijek nosi

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 65
26.9.2009 12:45:48   
CallamityJane
sta je ovo forum zablokirao kada sam ja napisala da navlacim carape bebe od 10 mjeseci user posted image
samo da znate to je bilo za probu, ne zaprave da ih nosim user posted image
mada bi mogla ima finih dezena user posted image

Neposredna veza do poruke: 66
26.9.2009 13:22:13   
Puli
cvijeta je imala 78 cm i 9700 g 

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 67
26.9.2009 18:08:15   
Marta j

Meni su najbolji od mtč.

Meni se isto svi iz limaca iskriviliuser posted image

Radije cu platiti malo vise a da sam zadovoljna nego kupovati nesto pa da za 3 dana moram mjenjati pa mi dode isto.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 68
26.9.2009 18:44:27   
ELISABETH
Ni ja više ne kupujem u turbo limaču jer su stvarnološe kvalitete.
Što se tiče visine i težine, ne opterećujem se, narasti će prije ili kasnije, ja sam u prvom razredu osnovne škole imala 16.5 kg i jedva su me  upisali u školu...

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 69
26.9.2009 22:59:23   
njanja

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ruška,ovo ti je moj savjet,ostavi se tih tablica i prosjeka,gledaj malenoga,prati njegov razvoj,on je osoba za sebe,pa tako i raste,kao pojedinac...Ne brini ništa...

slažem se....
74 cm je prosijek za 1-godišnje dijete (tako mi je rekla pedijatrica jer je jan sa 9 mj imao 76 cm)....jan je s 12 mj imao 82 i rekla je da je po pitanju visine van prosjeka-na tatu...
dakle Đurac ti je definitivno visok i normalan momčić...

I definitivno neće više tako progresivno rasti...

Šta bi ja onda trebala brinuti-jan je s 12 mj imao 9800 g-znači čak nije utrostručio svoju por težinu....
nisam se ni sekundu zabrinula....

pusti tablice i gledaj koliko je sretan, a ne visok i težak :)

pusa đurcu!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 70
28.9.2009 21:34:40   
ninishka
moj malisa je na kontroli sa 6mj bio visok 70cm, a teza 8500g...bodice vel74 dugo nosi...al sve ovisi o proizvidacu...
kad ga vide svi misle da ima 9mj i da vec hoda...tata mu je dosta visok pa je to izgleda pokupio od njega...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 71
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!