|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Visina sa godinu dana
25.9.2009 22:29:49   
Zvonki
Ružo, dali vi morate vaditi krvnu sliku i urin sa god. dana? Kod nas je to novost. Pa idemo u ponedjeljak

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
25.9.2009 22:29:55   
Ruža
Vidiš MaTana moj od kako se dočepao konkretne hrane mršavi siročak.user posted image
Bumbi skoro će te stići.user posted image
Ma možda i meni treba da se naviknem na novu osobo, a ja odmah drvljem i kamenjem na nju. user posted image Zbunjuje me taj pristup malo, do sad se stalno forsirala sisa, sad da ju smanjimo. Pa bi ja, ali kad nam ne ide.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 27
25.9.2009 22:31:15   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ružo, dali vi morate vaditi krvnu sliku i urin sa god. dana? Kod nas je to novost. Pa idemo u ponedjeljak

Kod nas ne?user posted image  Rekla nam je da se vidimo za godinu dana.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
25.9.2009 22:34:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
25.9.2009 22:37:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 30
25.9.2009 22:37:59   
BUMBIKA
A di je onda Dinouser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
25.9.2009 22:40:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 32
25.9.2009 22:42:14   
BUMBIKA
A joj..user posted image user posted image
Bitno da je dobro,a sad koliko je visok nije bitnouser posted image user posted image
Tako da Ružo se ti ništa ne brini..vidiš da mog Dine tamo ni nemauser posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 33
25.9.2009 22:46:04   
MaTana
IZVORNA PORUKA: Ruža

Vidiš MaTana moj od kako se dočepao konkretne hrane mršavi siročak.user posted image

Pa upravo zato i govorimo da je svako dijete posebna pricauser posted image , neki dobiju vise ranije, neki kasnije, ali bitno je da su oni veseli i živahni, da trce, pricaju i puno se smiju, imaju li 10 ili 12 kg nije toliko bitno (naravno iskljucujem ekstreme)
moj mali necak ima 2 god i 11 kg, mali je mrvica izgleda ko mali komarac, najmanji je u grupi u vrticu, ali iznimno veselo i zivahno dijete, takve je gradje i ne voli bas papati iako se sada mozda i zdeblja jer navodno u vrticu papa sve redom.
Njegov tata je isto mrsava osoba kojoj je hrana samo gorivo i mali je posao na njega (sestrin m nije mogao upisati faks koji je zelio jer nije imao dovoljno kg)

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 34
25.9.2009 23:27:55   
elle1
e tako je nikauser posted image ... svako je dijete za sebe,nema smisla usporedjivati se s drugima,najbitnije je da je dijete zivo i zdravouser posted image

Neposredna veza do poruke: 35
25.9.2009 23:33:46   
CallamityJane
cure sada ste vi mene dobro u brigu bacileuser posted image user posted image user posted image
moja isto ima deset mjeseci i 13,400gr a visinu ne znam tacno ali bodice nosi 80-86 ????
sta je onda moja?div?user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 36
25.9.2009 23:35:06   
buduća mamica
ne se sekirati, izrasti će ona kad bude vrijeme, sada je slatka mala buckica, i baš joj dobro pristaje user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 37
25.9.2009 23:36:48   
natalijax
ja isto kazem bitno da su zivi i zdravi,a izrast stignuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 38
25.9.2009 23:37:45   
CallamityJane
je ali vidi Fioninu i Mataninisto mjeseci imaju a moja 3 kilograma teza ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 39
25.9.2009 23:39:39   
buduća mamica
meni izgleda zdravo user posted image a što ako ima kilu dvije viška, nećeš je sad izgladnjivati, izrasti će ona to ne brini, pogotovo kad prohoda user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
25.9.2009 23:44:11   
CallamityJane
ma ona uopce ne jede puno, naprotivjede skroz slabo samo siku hoce u neogranicenim kolicinama.
Da nema kakav poremecaj probave ili sta ja vec znam ?????user posted image

Neposredna veza do poruke: 41
25.9.2009 23:47:42   
buduća mamica
nisam baš mjerodavna pošto nemam djece ali moje dvije susjede su kao male bile ajmo reči deblje da budem fina, sad su komadi...
a ako će te to smiriti odvedi je pedici, ona najvjerojatnije ima samo sporiji metabolizam (kao ja user posted image )

Neposredna veza do poruke: 42
26.9.2009 0:23:50   
MaTana
callanhoe, nemoj se živcirati, pa izrast ce ona, na siki ti je i to joj pase, moja je na boci, sestrin mali je sa godinu imao 9,5 kg, a od moje rodice mala sa 5 mjeseci 9kg a samo je na sisi... tako joj je i prva kcer bila ogromna dok je bila mala beba i cim je pocela trcati sve je polako doslo na mjesto i sad je mala mrsavica.

Neposredna veza do poruke: 43
26.9.2009 0:28:25   
CallamityJane
i ja sam isto bila bucka kao beba a moj muz pogotovo a sada smo oboje neke normalne konstrukcije ali mene brine sto ona stvarno malo jede drugu hranu. Eto danas nije htjela uopste kasicu da jede, pojela je samo 5-6 keksica tokom cijelog dana i ostalo samo sisu....zar je moguce da je moja sisa toliko kaloricna?user posted image
eto Fionina jede i meso i sve pa je opet moja deblja od njene, to mi ne ide u glavu nikako user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 44
26.9.2009 0:29:22   
buduća mamica
zar je moguce da je moja sisa toliko kaloricna?user posted image

mislim da se vidi iz priloženog user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 45
26.9.2009 0:34:40   
MaTana
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

zar je moguce da je moja sisa toliko kaloricna?user posted image

mislim da se vidi iz priloženog user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja papa meso ribu i svo povrce, odnedavno opet i mlijecne proizvode, voće, razne kasice sa ad mlijekom...
Pokusaj se savjetovati sa pedijatrom, mislim da sa 10 mjeseci bi vec trebala jesti sve, a ne samo par keksića, bez obzira na sve blagodati dojenja.

Neposredna veza do poruke: 46
26.9.2009 0:38:56   
CallamityJane
ona ruca sve sto joj dam samo sto sve jede kolicinski malo.Recimo neka normalna mjera za bebu njenog uzrasta je 250 ml kasice, npr. frutolina moja kada poruca 100ml ja sam presretna.
A vec je probala sve voce i povrce sto ide po tabeli ishrane za njen uzrast i nista nije odbila sem ribe, nju nema sanse da poruca....samo sto jede malo.
A ima dana kao recimo danas kada sve bojkotuje sem sise. Znaci ne dolazi u obzir da ruca ista sem sike ma koliko joj nudila...
e sada meni nije jasno sta to ima toliko u mlijeku mom da nju to zasiti i da toliko dobija na kilazi? je li to normalno?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 47
26.9.2009 0:45:57   
MaTana
joj tu ti ne mogu pomoci jer moja je jako malo cikila, probaj pitati doktoricu, ako mislis da ce te pravilno savjetovati, znam neke koje su kontra dojenja nakon 9 mj, a opet znam druge ekstreme koje su za dojenje do 3 godine.
Popricaj s njom, iako to sto ne jede kolicinski, mislim da nadoknadi sikom, a i ni mi nemamo uvijek apetita za sve, i ja imam dana kad bi jela samo slatkouser posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 48
26.9.2009 7:22:44   
Ruža
IZVORNA PORUKA: callanhoe

ona ruca sve sto joj dam samo sto sve jede kolicinski malo.Recimo neka normalna mjera za bebu njenog uzrasta je 250 ml kasice, npr. frutolina moja kada poruca 100ml ja sam presretna.
A vec je probala sve voce i povrce sto ide po tabeli ishrane za njen uzrast i nista nije odbila sem ribe, nju nema sanse da poruca....samo sto jede malo.
A ima dana kao recimo danas kada sve bojkotuje sem sise. Znaci ne dolazi u obzir da ruca ista sem sike ma koliko joj nudila...
e sada meni nije jasno sta to ima toliko u mlijeku mom da nju to zasiti i da toliko dobija na kilazi? je li to normalno?

Ne brini i moj dok je samo sisao bio je u xxl kategoriji, na 95 centila po težini. Nakon 9 mj. polako se krenuo izvlačiti. U zadnja 3 mj. dobio je 800g.
A to što ti neće puno kašice, pojede koliko može, a ostatak nadoknadi sisom. Kakve keksiće joj daješ? Možda da ih zamijeniš sa voćem?
Ja Đurcu baš iz tih xxl razloga nisam ništa slatkog skoro do godinu dana davala, a i sad ga izbjegavamo. Umjesto keksa i čokolade dobije voćku ili voćni jogurt.
Čoksu je probao tek sa godinu dana, monte sa 11 mj.user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 49
26.9.2009 8:01:41   
ZVRK
zvrkić je sa 1godinu bio 11300gr i 83cm
a sa 17mjeseci je bio 12700gr i 88cm
sa 3god 3mjeseca  19000i 110cm
sa 4god i 3mjeseca  23kg a cmuser posted image (oko 116)sigurno

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!