mlada mama
|
Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker Posted by admin google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); Evo jednog lepog i korisnog proizvoda kojeg za sad nema na nasem trzistu. To je nosiljka-lezaljka-ljuljaska koju mozete vrlo dugo koristiti za razliku od obicnih preskupih nosiljki-lezaljki koje obicno koristite do sestog meseca. Fisher-Price Newborn to Toddler Rocker je pogodan za novorodjencad, za bebe koje sede kao i za nesto stariju decu (do 18 kg tezine, tj do 4. godine). Lako i jednostavno se pretvara iz lezaljke u sedeljku i iz sedeljke u stolicu za ljuljanje. Ima dugme za vibracije a mozete i sami da ljuljate bebu. Prenosiva je te je mozete nositi svuda sa vama. Beba u njoj moze spavati, jesti i igrati se. U SAD kosta oko 50 dolara, u Velikoj Britaniji oko 50 funti, a kad se bude konacno pojavilo kod nas cena ce sigurno biti sitnica – bar 200 evra po mojoj slobodnoj proceni. Eto cure,pa ako koja vidi neka mi javi u zg ce se naci prije nego kod nas,ili bar nesto slicno 4.10 imamo jedno krstenje pa sam mislila uzeti ovako nesto
|