Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 22.8.2008 22:32:42
|
|
|
|
njanja
|
Cure, možda sam ja malo danas loše volje, ali šta je za taj jedan prekrasan dan životu problem izbrisati lak sa noktiju, poskidati lančiće i naušnice, bez obzira koki nama nonsens to bio? Evo ja si nekad ne stignem ni obrve počupati, kasnim sa depilacijom i pretvaram se u vukodlaka jer nikako da stignem kod kozmetičarke, ali sve je to zato jer sam posvećena Janu i njegovom ritmu papanja na 2 sata....Znam da će doći vrijeme da se opet posvetim sebi, da sam našminkana, izdepilirana, shrihtana.... zato, dajte si oduška, skinite lak sa noktiju, kada vidite svoju bebu nećete znati što je lak! Sorry-te na mojoj poruci, nije mi to običaj, ali stvarno to mislim i ne mogu se pretvarati da je drugačje!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 0:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 23.8.2008 9:37:08
|
|
|
|
tonkica
|
Ja jučer čitala ovu temu, a tek sam jutros skontala da sam imala lak i na rukama i na nogama i nisu me tražili da ga skinem. Znam jer sam žicala mm da mi donese aceton u bolnicu jer mi se lak već sam počeo skidat.
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 23.8.2008 13:15:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam imala nalakirane nokte na nogama kad sam išla roditi.Možda bi ga i skinula,ali mi je vodenjak puknuo i nisam imala vremena za skidanje laka,nije mi bilo ni na kraj pameti Nisu mi ništa ni rekli
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 24.8.2008 13:20:31
|
|
|
|
Mrvna
|
Ja već dva dana vrteljam po piercingu u pupku i ne da se odšerafiti mali gad
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 24.8.2008 14:29:00
|
|
|
|
mlada mama
|
PA I JA SAM IMALA LJUBICASTI LAK NA DUGIM NOKTIMA I NISTA MI NISU REKLI,MOZDA ZATO STO JE BILO SVE OK.A DA SE NESTO ZAKOMPLICIRALO VJEROJATNO BI TRAZILI DA SKINEM LAK,AKO BI BILO POTREBNO.
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 24.8.2008 17:03:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni su odmah rekli da skinem lak i na rukama i na nogama.....
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 24.8.2008 17:11:43
|
|
|
|
ivanaa
|
lak se obavezno skida radi mogucih komplikacija krvarenja isl!
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 24.8.2008 19:22:59
|
|
|
|
FIONA
|
Mrvna moja i ja sam svoj vadila par dana.... samo kad sam ga izvadila bilo mi je žao kaj sam uspjela jer mi fali i jedva čekam da ga stavim... kak sam ti već rekla izvadi što prije jer će ti se "raširiti rupica"... ...
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 27.8.2008 10:34:45
|
|
|
|
Mrvna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Mrvna moja i ja sam svoj vadila par dana.... samo kad sam ga izvadila bilo mi je žao kaj sam uspjela jer mi fali i jedva čekam da ga stavim... kak sam ti već rekla izvadi što prije jer će ti se "raširiti rupica"... ... Jučer sam popi..., uzela kliješta i papagajke i uspjela ga skinuti Da trbuh nije na meni, tvrdila bih da taj nije moj
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 27.8.2008 22:05:40
|
|
|
|
FIONA
|
da li netko zna nakon poroda kada se vrati piercing jel on stoji normalni ili se ta rupa ipak proširi!!! Ne bi mi bilo drago da ga stavim a on samo kaj ne sklizne van!!!
|
|
|
|
RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu 11.11.2015 11:35:48
|
|
|
|
MilanNS
|
A po kojoj cijeni mislis ti to nabaviti? :O _________________ Umjetni zubi
|
|
|
Anketa
Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!