|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Umjetni nokti i ekstenzije u rodilištu
22.8.2008 22:32:42   
njanja
Cure, možda sam ja malo danas loše volje, ali šta je za taj jedan prekrasan dan  životu problem izbrisati lak sa noktiju, poskidati lančiće i naušnice, bez obzira koki nama nonsens to bio? Evo ja si nekad ne stignem ni obrve počupati, kasnim sa depilacijom i pretvaram se u vukodlaka jer nikako da stignem kod kozmetičarke, ali sve je to zato jer sam posvećena Janu i njegovom ritmu papanja na 2 sata....Znam da će doći vrijeme da se opet posvetim sebi, da sam našminkana, izdepilirana, shrihtana.... zato, dajte si oduška, skinite lak sa noktiju, kada vidite svoju bebu nećete znati što je lak! Sorry-te na mojoj poruci, nije mi to običaj, ali stvarno to mislim i ne mogu se pretvarati da je drugačje! 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Brisano sporočilo]
23.8.2008 0:41:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 27
23.8.2008 9:37:08   
tonkica
Ja jučer čitala ovu temu, a tek sam jutros skontala da sam imala lak i na rukama i na nogama i nisu me tražili da ga skinem. user posted image  Znam jer sam žicala mm da mi donese aceton u bolnicu jer mi se lak već sam počeo skidat.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
23.8.2008 13:15:15   
BUMBIKA
Ja sam imala nalakirane nokte na nogama kad sam išla roditi.Možda bi ga i skinula,ali mi je vodenjak puknuo i nisam imala vremena za skidanje laka,nije mi bilo ni na kraj pametiuser posted image user posted image
Nisu mi ništa ni rekli

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
24.8.2008 13:20:31   
Mrvna
Ja već dva dana vrteljam po piercingu u pupku i ne da se odšerafiti mali gad user posted image  

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 30
24.8.2008 14:29:00   
mlada mama
PA I JA SAM IMALA LJUBICASTI LAK NA DUGIM NOKTIMA I NISTA MI NISU REKLI,MOZDA ZATO STO JE BILO SVE OK.A DA SE NESTO ZAKOMPLICIRALO VJEROJATNO BI TRAZILI DA SKINEM LAK,AKO BI BILO POTREBNO.

(Odgovor članu Mrvna)
Neposredna veza do poruke: 31
24.8.2008 17:03:48   
tikica_69
Meni su odmah rekli da skinem lak i na rukama i na nogama.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 32
24.8.2008 17:11:43   
ivanaa
lak se obavezno skida radi mogucih komplikacija krvarenja isl!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
24.8.2008 19:22:59   
FIONA
Mrvna moja i ja sam svoj vadila par dana.... samo kad sam ga izvadila bilo mi je žao kaj sam uspjela jer mi fali i jedva čekam da ga stavim... kak sam ti već rekla izvadi što prije jer će ti se "raširiti rupica"... user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 34
27.8.2008 10:34:45   
Mrvna
IZVORNA PORUKA: FIONA

Mrvna moja i ja sam svoj vadila par dana.... samo kad sam ga izvadila bilo mi je žao kaj sam uspjela jer mi fali i jedva čekam da ga stavim... kak sam ti već rekla izvadi što prije jer će ti se "raširiti rupica"... user posted image user posted image user posted image ...

Jučer sam popi..., uzela kliješta i papagajke i uspjela ga skinuti user posted image user posted image Da trbuh nije na meni, tvrdila bih da taj nije moj user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 35
27.8.2008 22:05:40   
FIONA
da li netko zna nakon poroda kada se vrati piercing jel on stoji normalni ili se ta rupa ipak proširi!!!  Ne bi mi bilo drago da ga stavim a on samo kaj ne sklizne van!!!

(Odgovor članu Mrvna)
Neposredna veza do poruke: 36
11.11.2015 11:35:48   
MilanNS
A po kojoj cijeni mislis ti to nabaviti? :O

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!