Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:30:54
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: twitty evo me ljudi konačno mi radi raja!!! ja se nikako nisam mogla ulogirat ili kad bi me i ulogiralo izbacilo bi me prije nego dođem do foruma i moram priznat da ste mi JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKO nedostajale sve nadam se da se ovo neće ponovit jer me iživciralo do bola hvala vam svima koje ste za mene pitale zlatne ste i ja večeras častim u birtiji pa ko je za nek dođe Falila si nam sa viki se čujem smsom.na rijetko ali još ništa nije javila za komp. A ako netko vidi Viky neka joj poruči da se ne zeza nego da i ona dođe u birc na cugu.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:45:03
|
|
|
|
mama mery
|
evo i mene nazad
|
[Obrisani korisnik] 4.3.2010 17:46:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:52:11
|
|
|
|
mama mery
|
prvo mi nestalo prometa na netu, pa mi snajka rodila postala sam tetka po prvi put i onda smo slavili i slavili i slavili.............
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:05:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
onda ste vi dugo slavili
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:08:41
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga onda ste vi dugo slavili ooo daa
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:26:34
|
|
|
|
lee
|
mama mery pa šta nisi prije neka krila imala u avartu...joj sad skužila da si to ti...super da si nam se vratil!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:28:32
|
|
|
|
xxl
|
gdje je Tikica???
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:33:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
tikica je ok,odmara se od svih nas
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:34:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
pametna zena pozdravi ju puno ako se cujes sa njom
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:36:26
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama?
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:37:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pako IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama? ma nije ljuta nego joj triba malo odmora od svega
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:39:06
|
|
|
|
xxl
|
Ma nisam ju ulovila već tjednima
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:40:33
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pako IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama? ma nije ljuta nego joj triba malo odmora od svega Nek se onda dobro odmori i nek nam se vrati što prije, fali nam . Pepe ako se čuješ s njom pozdravi ju!!!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:41:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
nije dugo bila,idem ovaj tjedan s njom na kavu pa cu prenjet pozdrave.....
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:52:42
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Pozdravi i od mene
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:04:45
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: pako Nek se onda dobro odmori i nek nam se vrati što prije, fali nam . Pepe ako se čuješ s njom pozdravi ju!!!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:08:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Meni tonkica baš fali,nema je već jakoooo dugo? Ako se netko čuje s njom nek ju punooo pozdravi
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:11:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
a meni candy,nepamtim kad sa je vidila
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:13:39
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jao i Candy,skoro sam na nju zaboravila..i meni fali
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:07:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Ekipa bok, Evo nije me bilo neko vrijeme, a ni nece me ni biti bas precesto ni ubuduce, no nisam vas zaboravila. Samo imam neke druge prioritete u zivotu i sada se njima vise bavim. Puno toga se izdogadjalo od mojeg zadnjeg posjeta RR pocetkom ozujka. Trebalo mi je vremena da poslozim hrpu kockica u glavi i eto, polako sve dolazi na svoje mjesto i moram vam priznati da sam odlicno. Bas onako super i neopterecena nicime. Bila sam krsna kuma maloj Miji, bila sam pozvana kod ministra Milinovica u kabinet, sklopila sasvim slucajno i nepredvidivo divno prijateljstvo i simpatican dogovor sa dr. Lucingerom sa Vuk Vrhovca, Dodo mi je imao Krizmu, napisala sam dvije prekrasne price koje ce izaci u sklopu knjige o neplodnosti krajem godine, ugledala sam napokon i pozitivnu betu, no nazalost nisku, dijagnosticiran mi je rani pobacaj iliti biokemijska trudnoca i sad cekam da procurim, pa nikako da krene. No, sve 5. Jaka sam i neustrasiva. Zavrsila sam sa cak 40 terapija za kraljeznicu, kicma je sad ok, ali su mi nasli probleme sa zivcanim zavrsecima i refleksima desne strane tijela pa moram jos na neku EMNG pretragu kako bi otklonili neke vece probleme. Decki su dobro....stiscemo ih sad u skoli maksimalno jer imamo prve upise ovo ljeto. Pozdravlja vas cijela moja femili i mozete me kontaktirati na mail tko zeli jer njega redovno provjeravam. I ne zaboravite organizirati i pozvati nas na kakvu rostiljadu prije godisnjih. Candy radi jako puno, jedva sirota stigne i spavati i ona vas sve puno, puno pozdavlja.Hvala svima koji me se sjetite i tu i tamo posaljete kakav mailic. Pusa i ostajte mi dobro!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:10:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:11:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
a monte,gdje je ona? bas često razmišljam o njoj
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:13:02
|
|
|
|
mala pcelica
|
tikice uživaj!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 21:18:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
tikice samo ti uzivaj a nisam dugo vidila minni
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!