Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 1.3.2011 9:50:47
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: BUMBI Pepe jel se javila Curice? Poslala mi je poruku,rekla je da su svi ok i obecala da ce se javiti pozdravi ju punooo
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 1.3.2011 12:39:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Super,pozdravi ju punooo
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 1.3.2011 13:50:29
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: maja Ejmama i Milla na fejsu...Milla je imala problema sa logiranjem pa je nije bilo, a ejmama pije kavu Sad ću vam je poslati Čuj poruči onda Ejmami da je u našem kafiću bolja i jeftinija kava pa nek svrati Evo mene, bas ne stignem na Raju,ali znam škicnuti šta ima, ali uglavnom preko moba, a tako mi je prekomplicirano za pisati, više sam na Fejsu. Od jucer sam na godišnjem i evo tek sad stigla malo svratiti ovdje, cijelo jutro čistim špajzu, h je u vrtiću, a E spava, preksutra je H 4g pa imamo puno priprema.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 1.3.2011 14:09:57
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: BUMBI Pepe jel se javila Curice? Poslala mi je poruku,rekla je da su svi ok i obecala da ce se javiti pozdravi ju punooo I od nas također
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.3.2011 15:07:29
|
|
|
|
novamama
|
a zašto nas je pikachu otpilila, ha ?
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 16.3.2011 17:35:50
|
|
|
|
maja
|
pa dođe ona, ne često ali dođe, valjda se mimoilazite, a nema je ni na fejsu jer je u Zd
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 17.3.2011 12:58:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Gdje nam je Ninolina?Nisam je jako dugo srela?
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 17.3.2011 17:44:50
|
|
|
|
ZVRK
|
ninočka nema vremena da se javi
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 19.3.2011 9:21:43
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ninočka nema vremena da se javi Ok,pozdravi ju ako se čujete
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 21.3.2011 14:07:02
|
|
|
|
Bablica
|
I ja sam to pomislila neki dan! Skupa smo odbrojavale zadnje dane ... IZVORNA PORUKA: nemammaste Se meni čini ili ni Tsmee više nema na RR? Ja ju dugo nisam "srela" tu
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 21.3.2011 14:08:48
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI IZVORNA PORUKA: ZVRK ninočka nema vremena da se javi Ok,pozdravi ju ako se čujete hoću
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 21.3.2011 18:10:54
|
|
|
|
cuba
|
I od mene, i od mene
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 21.3.2011 20:24:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja dugo nisam vidila malu pcelicu,a i cokolada je javila da je trudna i od onda se ne javlja A i curice opet zabusava
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 21.3.2011 20:29:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Curice se javi s vremena na vrijeme i opet nestane
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 22.3.2011 8:13:37
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Bablica I ja sam to pomislila neki dan! Skupa smo odbrojavale zadnje dane ... IZVORNA PORUKA: nemammaste Se meni čini ili ni Tsmee više nema na RR? Ja ju dugo nisam "srela" tu Nitko ništa ne komentira,je li sve ok s njom? Stvarno je nema.
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 22.3.2011 8:15:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: Bablica I ja sam to pomislila neki dan! Skupa smo odbrojavale zadnje dane ... IZVORNA PORUKA: nemammaste Se meni čini ili ni Tsmee više nema na RR? Ja ju dugo nisam "srela" tu Nitko ništa ne komentira,je li sve ok s njom? Stvarno je nema. Ja sam se cula sa njom preko pp al sad ima vec jedno misec-misec ipo,sve je ok,malo je u guzvi opko djecice pa ne dolazi bas na raju
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 30.3.2011 12:58:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Gdje je Babys?
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 30.3.2011 13:10:34
|
|
|
|
cuba
|
Tu je, baš je danas bila na raji
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 14.4.2011 7:36:54
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Baš sam i ja htjela pitati gdje je Bebys, nisam ju dugo srela na RR....
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 18.4.2011 7:57:37
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Gdje je Babys? evo me cure...nisam dugo bila tu jer sam bila U HRVATSKOJ doma mjesec dana a i prije sam bila zauzeta onim spontanim ...a sada kada sam se vratila imam opet drugog posla pa malo svratim ali ne pisem nista... u hr. je naravno kao doma najdivnije...pa nisam uopce puno koristila internet nego GUSTALA MOMENTE SA SVIMA... pusa svima...kada stignem ja se javim...
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 26.4.2011 8:25:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Gdje nam je Gogule????Nisam ju jako dugo srela
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 26.4.2011 8:52:24
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Gdje nam je Gogule????Nisam ju jako dugo srela je slažen se ni ja isto, kao ni FJ
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 26.4.2011 8:54:37
|
|
|
|
Fever
|
eto taman srela FJ hahahahah
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 26.4.2011 9:02:22
|
|
|
|
mariola
|
Nije nam ni osobno odavno bila
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 26.4.2011 9:17:50
|
|
|
|
cuba
|
osobno je na fejsu ima puno za učiti pa se ne stigne baš previše javljati ni tamo.... A gdje nam je sarah ex "K"?? Nisam nju srela bar 2 mjeseca??
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!