natalijax
|
evo ovo je moje misljenje o svakoj trudnoci,ja jesam usla u brak trudna jer smo zeljeli to,kad sam potvdila trudnocu,bilo me je samo malo strah joj sto ce mi mama reci,ali toliko mi je srce kucalo od srece bit cu mama,rekla sam i ako joj bude smetalo nema zasto jer je i moja mama usla u brak trudna,kada sam joj rekla toliko su joj se oci zasjale od srece,svatko postuje svoje roditelje,al niciji roditelji nisu sveci,razumljivo mi je ako neka djevojcica od 15godina ostane u drugom stanju pa roditelji polude,mozda s pravom jer su takve premlade za majcinstvo,vjerovatno im zele sve najbolje,zele im reci da ipak je zivot pred njima,Neka se nitko neuvrijedi i za nezeljenu trudnocu postoji nekakva zastita,moze se desiti svima,lako je ostati trudna i onda reci joj sto cu sad,Svismo ovdje na forumu sa nekim problemima u trudnoci,toliko zena koje bi htjele biti majke a nemogu,Svatko donosi svoje odluke,dal ce tu trudnocu nastaviti ili ne,nisam ja ovdje da nekom odlucujem o abortusu ili ne,al cure moje koje ste ostale nezeljeno trudne malo se osvrnite oko sebe,malo prodite po ringeraji pogledajte sve te majke sve te trudnice koliko srece oko njih, koliko tuge u ocima zena koje silno ocekuju te male andele,Budite zahvalne sto ste dobile taj dar biti majka, P.S.danas sutra i moja kcerka ako ostane trudna a otac nezeli prihvatiti odgovornost,nema veze,neka nemora, prihvatit cu ja to dijete,jer ipak je to moja krv i moje meso
|