strah od roditelja (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

natalijax -> strah od roditelja (11.8.2009 20:52:39)

evo ovo je moje misljenje o svakoj trudnoci,ja jesam usla u brak trudna jer smo zeljeli to,kad sam potvdila trudnocu,bilo me je samo malo strah joj sto ce mi mama reci,ali toliko mi je srce kucalo od srece bit cu mama,rekla sam i ako joj bude smetalo nema zasto jer je i moja mama usla u brak trudna,kada sam joj rekla toliko su joj se oci zasjale od srece,svatko postuje svoje roditelje,al niciji roditelji nisu sveci,razumljivo mi je ako neka djevojcica od 15godina ostane u drugom stanju pa roditelji polude,mozda s pravom jer su takve premlade za majcinstvo,vjerovatno im zele sve najbolje,zele im reci da ipak je zivot pred njima,Neka se nitko neuvrijedi i za nezeljenu trudnocu postoji nekakva zastita,moze se desiti svima,lako je ostati trudna i onda reci joj sto cu sad,Svismo ovdje na forumu sa nekim problemima u trudnoci,toliko zena koje bi htjele biti majke a nemogu,Svatko donosi svoje odluke,dal ce tu trudnocu nastaviti ili ne,nisam ja ovdje da nekom odlucujem o abortusu ili ne,al cure moje koje ste ostale nezeljeno trudne malo se osvrnite oko sebe,malo prodite po ringeraji pogledajte sve te majke sve te trudnice koliko srece oko njih,  koliko tuge u ocima zena koje silno ocekuju te male andele,Budite zahvalne sto ste dobile taj dar  biti majka,                                                                                                                                      P.S.danas sutra i moja kcerka ako ostane trudna a otac nezeli prihvatiti odgovornost,nema veze,neka nemora, prihvatit cu ja to dijete,jer ipak je to moja krv i moje meso                                                                                                                          

tikica_69 -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 20:58:15)

Ah...ovo je uvijek bona tema i tema gdje je obicno velik stupanj razlicitih misljenja i cesto dolazi do sukoba.
Moje misljenje je da svatko odlucuje o svojoj sudbini i svatko si je sam kriv za ono sto mu se u zivotu dogadja.
Puno toga je u glavi.....
Oni sto se meni dogadja je stvar mog stava. Da imam drugaciji stav, vjerojatno bi mi bilo lakse. I nitko drugi nije kriv sto ja sad ne mogu imati bebu.
Da se meni kao majci dogodi da mi maloljetno dijete kaze da je trudno... ili, posto imam sinove da im je cura trudna...ne znam, prepustila bi im odluku, ali bi im svakako pokusala objasniti kako prednosti, tako i nedostatke toga, kao i da je dijete boji dar.....ali odluka je na njima.
Ustalom, tko sam ja da nekome sudim...

natalijax -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:03:47)

nisam ni ja ovdje da sudim nekom,svatko odlucuje za sebe,svatko sebi kroji sudbinu,i ja da sam maloljetna ostala trudna mozda bi i mene bilo strah reci roditeljima,al opet nije ni to razlog da toliko roditelji polude,mozda sam u krivu s ovom temom

dominik -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:05:49)

ja sam imala strah reci za prvu trudnocu a vec sam zivjela sa mm-om...a o drugoj trudnoci da i en pricam koji je strah bio...nemam pojma zasto jer niti ovisim o njima niti me uzdrzavaju....zivimo odvojeno a i vec sam odrasla...kad bi mi kcer dosla i rekla za trudnocu dala bi joj na izbor...objasnila bi sve za i protiv...bila uz nju sta god da odlucila...da bi dala šrednost izboru za ili protiv ne nebi...njeno tijelo, nje zivot, njena volja a ja sam tu da joj pomogem

natalijax -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:08:22)

to je i moj muz rekao,da mu danas sutra kci dode trudna i kaze joj sto sad,isto je rekao njeno tijelo,njen zivot,a uostalom i sto da joj ja sudim ili prigovaram ako sam i ja ostala trudna,mogu joj samo pomoci al odmoci ne

dominik -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:10:37)

pitam muza i kaze on pa mala je jos[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bar neka osnovnu zavrsi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

natalijax -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:17:32)

a jeste ludi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]nema tu uvrijede misljenja jesu razlicita,al opet kazem desit se moze svakom al medicina je napredna

dominik -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:19:44)

sigurno necu ko moja mama napravit facu kad je cula

natalijax -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:21:07)

IZVORNA PORUKA: dominik

sigurno necu ko moja mama napravit facu kad je cula
nerazumim

dominik -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:29:09)

kao da joj je svijet propao njoj...a moje zelje nisu bitne

natalijax -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:32:10)

nemoj zezat,nerazumim nije mi jasno,nikako a sto po njenom si trebala ostat stara cura,bez dijece,danas sutra bez unucadi,i tuzno sjediti na klupici u stare dane sama bez ikog svog,strasno dominik,

dominik -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 21:36:00)

IZVORNA PORUKA: natalijax

nemoj zezat,nerazumim nije mi jasno,nikako a sto po njenom si trebala ostat stara cura,bez dijece,danas sutra bez unucadi,i tuzno sjediti na klupici u stare dane sama bez ikog svog,strasno dominik,

bit doktorica..."uzivat" u zivotu, provodit se, putovat....ne za oa koliko sam se provodila iza njihovih ledja...ma cudna je ona po tom pitanju...

dami -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 22:47:40)

Ja samo mogu reći da sam sa prvim mužem hodala svega 6 mj. Ostala sam trudna, udala se, rodila i nakon 10 mj. rastala se. NIKAD ali NIKAD nisam čula niti jednom osudu zbog toga i veeeliko im hvala !

Ninaa -> RE: strah od roditelja (11.8.2009 22:52:19)

Ja sam tri godine bila u vezi s mm prije nek smo se vjenčali. Kad smo se odlučili vjenčati bili su sretni, mada bi bili sretniji da sam malo pričekala. Teško im palo jel se i seka udala pa su ostali sami. A i nije im bilo po volji jel nisam diplomirala. Kad sam im rekla da sam trudna bili su presretni, samo je opet bilo pitanje a faks? sad je opet taj faks ostao na 6 ispita i nikak da se to smanji. Meni je nekak bilo bed im reći da sam trudna neznam zakaj, u braku 25 god. a opet neka neugoda, bezveze malo.

natalijax -> RE: strah od roditelja (12.8.2009 15:12:32)

zato moju bivsu prijateljicu boli briga,ona samo reda,a starci nek se brinu,i niju trta kaj bu ju rekli[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: [1]