|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zakljucane teme
26.6.2009 19:45:55   
Viky
IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Pa da......to bi bilo idealno

I ja se slažem s ovim citatima, ali opet...Nekako se s vama osjećam kao dio jedne velike obitelji, gdje uvijek mogu računati da će me neka dobra duša saslušati i pokušati pomoći. Pa bilo to o dječici ili o nečem drugom što me muči. Osjećam se nekako sigurnije uz vas, kao da imam uza se prijateljice koje su uvijek tu zbog mene. Zbog toga je meni ovaj forum poseban i zato sam često s vama. Što se tiče zaključavanja tema, mislim da je to i držalo mir na ovome forumu, jer jednostavno nije kao drugi. Pa tko voli, nek izvoli. Tko ne voli, neka ide...

slažem se s tobom,Zvonki...prepisujem sve

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
26.6.2009 23:14:17   
mama mery

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja mislim da se ovde otvara i previse tema koje nisu primjerene za ovaj forum a isto tako nisu vezane za trudnocu,bebe,obitelj.....mislim da bi se ipak trebale drzati tema za koje je ovaj forum i napravljen..... 

Pa da......to bi bilo idealno

I ja se slažem s ovim citatima, ali opet...Nekako se s vama osjećam kao dio jedne velike obitelji, gdje uvijek mogu računati da će me neka dobra duša saslušati i pokušati pomoći. Pa bilo to o dječici ili o nečem drugom što me muči. Osjećam se nekako sigurnije uz vas, kao da imam uza se prijateljice koje su uvijek tu zbog mene. Zbog toga je meni ovaj forum poseban i zato sam često s vama. Što se tiče zaključavanja tema, mislim da je to i držalo mir na ovome forumu, jer jednostavno nije kao drugi. Pa tko voli, nek izvoli. Tko ne voli, neka ide...

potpuno se slazem sa zvonki

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
27.6.2009 9:02:58   
mala pcelica
mi i jesmo jedna velika obitelj user posted image  i možemo o svemu da razgovaramo,ali stvarno nekim temama nije mjesto na RR....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
27.6.2009 9:05:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 29
27.6.2009 9:18:26   
koka
puno tema se otvaraju , koje po mom ukusu , nisu primjerene za taj forum. al, ako me nije volja neću komentirat , a ako je iznjet ću svoje mišljenje. namjera da nekog uvrijedim nije mi bila, pa se isričavam ako se netko i uvrijedio ičim što sam napisala. a opet zaključavat teme gdje dajem svoje mišljenjeuser posted image ...rađe upozorite samu osobu, nego da ne mogu dati svoje mišljenje. i to na temi o Jacksonu???ma daj, nije da mi je bio idol, al moje djetinstvo i izlasci u diskač user posted image su bili i zasnivani i na njegovoj glazbi...pa živio Jackson u nama user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
27.6.2009 9:20:55   
m600
evo iskreno ja mislim da temi o lepoj breni nije mjesto na rr-u...
u našoj zajednici rr-a imaju i cure koje su iz Srbije, nismo same, i neregistrirani korisnici nas čitaju (ima ih također iz Srbije)
takve teme ne bi trebale biti na rr-u

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
27.6.2009 11:23:03   
ivanaa
ja osobno mislim da nornalan covjek moze razgovarati o svemu bez svade a budala nemoze ni o cemu bez svade .nije stvar teme nego pojedinca.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 32
27.6.2009 11:25:10   
koka
samo polako jer će nam opet zaključat temu user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 33
27.6.2009 11:25:19   
ivanaa
kakve veze to ima??po meni je to tema normalna,niko nije pricao o tim curama vec o breni??pa ja se ne vrijedem ak neko kritizira simonu npr a ona je hrvatica.nije to kritika meni vec simoni
IZVORNA PORUKA: m600

evo iskreno ja mislim da temi o lepoj breni nije mjesto na rr-u...
u našoj zajednici rr-a imaju i cure koje su iz Srbije, nismo same, i neregistrirani korisnici nas čitaju (ima ih također iz Srbije)
takve teme ne bi trebale biti na rr-u

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 34
27.6.2009 11:25:55   
ivanaa
nek zakljucaju ak hoce,to je njihovo pravo
IZVORNA PORUKA: koka

samo polako jer će nam opet zaključat temu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 35
29.6.2009 21:10:55   
inna
i naravno da sam to sve propustila...jooooj user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 36
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!