Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 20:57:58
|
|
|
|
ZVRK
|
lako vama(mislim na vas iz zg)kada se lakše organizirate mi pokušavamo .........i jako slabo uspijevamo
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 20:58:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jedna želja ispunjena, Ruža upoznata a Đuro, pa nasmijao mi se, to je bila ljubav na prvi pogled nadam se i veselim novom druženju
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:01:08
|
|
|
|
mirna
|
zvrk možda previše organizirate... jednostavno razmijenite brojeve i kada idete negdje nazovite i recite: ja sam ovdje, oš doći...
|
|
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:03:16
|
|
|
|
ZVRK
|
možda
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:40:08
|
|
|
|
Ruža
|
Evo stigli mi kući. Rajine cure su prekrasne, baš onakve kakve sam ih zamišljala. A tek dječica, šećerići pravi, Vladek me išpotao za pušenje, FJ zvrkić kao i na slikicama, Božina Leona takva dobrica da ju do sad nisam stala komentirati, Viki ljepotica prava, a Cvjetića nisam imala priliku upoznati jer ju je mama kod kuće ostavila. A ja standard tupsy-glupsy neispavana i zbunjena, pola stvari koje sam htjela nisam pitala. Ali nadam se da će biti još prilike za druženja. Živjela naša raja!
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:41:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Bas mi je drago da ste se lijepo provele ...i zao sto ja nisam mogla doci
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:45:41
|
|
|
|
Puli
|
ružo i nama je drago da smo upoznale tebe i đurca odmori se i naspavaj se,čuvaj nam đurca,pozdravi muža pa se vidimo opet nadam se skoro a onda će pasti roštiljada
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:47:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj, kak mi je žao što nisam bila. Drago mi je da vam je bilo lijepo. Ružo, nadam se da će biti još prilike. A baš sam mislila upoznati Đurca i Anjušku.
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:50:50
|
|
|
|
curice
|
bravo cure,nekad vam tako zavidim
|
|
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:55:11
|
|
|
|
troubled
|
drago mi je da vam je bilo predivno i jako mi je žao što nismo mogli doći... i što nisam mogla đuricu štipnuti za obraščiće
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:57:29
|
|
|
|
zaba
|
i meni je žao ,Ružo taman sam te htjela ispitati za tvoju Havanu...,al doći ćeš ti opet,kaj ne?
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 30.6.2009 23:50:52
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: zaba i meni je žao ,Ružo taman sam te htjela ispitati za tvoju Havanu...,al doći ćeš ti opet,kaj ne? Potpisujem ovo! Vidimo se drugom prilikom.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!