Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 29.10.2008 12:22:03
|
|
|
|
Krky
|
MM niš ne smeta, i ničeg se ne boji, i trudničke obline su mu super. Problem je što nikako da se nađemo. Prije je on sjedio za kompom do duboko u noć, a ja se dizala rano, navečer zaspala uspavljujući kikane, sad se on diže u 6. zaspi oko 23 u boravku, ne mogu ga probudit, a ja peglam ili gledam tv konačno u miru, a ujutro spavam dok još mogu jer on nije tatica koji po noću uživa nježnosti očinstva (hranjenja, prematanje i sl). Dakle sad sve funkcionira po "planiranju, predbilježbi i dogovoru"
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 8.11.2008 20:52:26
|
|
|
|
nadja
|
pozdrav svima! ja ne znam kako kod vas, ali meni je želja u trudnoći strašno porasla. dapace, zadnjih dana mi je sve nekako eroticno! nažalost, u 6-om tjednu sam imala grčeve i ginekologica je rekla da je sve super, tj. da je to normalno, ali od tada ljubljeni me ne želi ni pipnuti. polako mi se i trbuščić vidi i stalno ga mazi i ljubi, što mene dodatno frustrira jer sve stane na trbuščiću. u očaju sam prestala kuhati i obavljati kucanske poslove iz protesta! pere si čarape na ruke, udovoljava svakoj mojoj želji i željici, kuha, pegla, masira me skoro svako jutro prije posla.. ništa mu nije ni teško ni mrsko, samo dok se ne moramo seksati. što je najtragičnije, on ima lijepih 27 godina, nije dijete, dapače, ovo mu je drugo dijete (ali ne samnom) a i dalje misli da ga "beba mrko gleda"! i ne da mu se objasniti ništa. rođena majka mi se svaki dan smije i ruga. rekla mi je da cu se naborati od kiseljenja svaki dan katastrofa.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 8.11.2008 22:10:50
|
|
|
|
mirna
|
Nadja dobro nam dosla! Gurni dragome neki clanak na tu temu pod nos. Neka se malo educira.. Nece bebacu biti nista. Reci mu da si ti frustrirana i nezadovoljna zbog nedostatka sexa i da ti je ginek. rekla da to nije dobro za dijete i da bi dijete kasnije moglo imati posljedice... Snadji se malo.. Manipuliraj... Drzim fige!
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 11.11.2008 18:00:04
|
|
|
|
SUZILI
|
BOK CURKE! PRVI PUT SAM NA FORUMU...A TREĆI PUT TRUDNA...ŠTA SE TIČE SEXa MOJ MUŽ JE TU VIDIM SLIČAN DRUGIMA...STRAH GA JE ...BILO GA JE STRAH I S PRVIH DVOJE A SAD DA NE GOVORIM, POSEBNO ZATO JER NISAM MOGLA OSTATI TRUDNA PUNE DVIJE GODINE (mislim s trećim) ZAPRAVO MU NIŠTA NE ZAMJERAM ..JER NE DAJ BOŽE DA SE NEŠTO DOGODI NEBI SI TO MOGLI OPROSTITI...U 35 SAM TJEDNU PA SAD VEĆ POLAKO ODBROJAVAMO... ŠTA SE TIČE CURA KOJE SE BOJE DA ĆE IM POSLJE ŽELJA BITI MANJA MISLIM DA GRIJEŠE TAKO JE BAR BILO S NAMA...ŽELJA SE VRATILA ODMAH SAMO ŠTA JA NISAM BILA SPREMNA...A ON ME JE STRPLJIVO ČEKAO...IPAK JE MAŽENJE I RAZGOVOR JEDAN DIO PRISNOSTI KOJI NAS JE JOŠ VIŠE PRIBLIŽIO...
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 11.11.2008 18:07:44
|
|
|
|
Dora04
|
Dobro došle nove cure. Meni u početku nije bilo ni do čega a najmanje do sexa, bilo mi je mučno za poludit, onda je došla faza kada mi je bio gušt, a sad u 38 tjednu nam se baš i ne riskira.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 14.11.2008 21:30:22
|
|
|
|
malamarija
|
Još jedna nova članica. Prestravljena jer ne znam što me sve čeka. 27 mi je, izgubljena u prostoru i vremenu, veeelika ko brod. A propos ove teme, i prije nas nitko nije mogao zaustaviti. Danas, kad sam u 8 tjednu tek nitko ne može. Luuud je za svime. Naročito grudima. Luuudnica! Tu se nekako oslanjam na njegov instink, njemu je 3. nama 1. Iako imam hematom, dokor je rekao da se malo pripazimo, da vratolomije nisu baš poželjne ali da je sve umjereno ok. Sretni oboje. Čini mi se ok uživati. Za sada - dok ide. Ne znam koliko dugo se ipak može... Imate savjet?
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 14.11.2008 21:33:06
|
|
|
|
mirna
|
dobro nam dosla! ako je sve u redu i nema komplikacija se moze sve do kraja.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 14.11.2008 22:37:31
|
|
|
|
malamarija
|
Stalno imam taj osjećaj da apsultno sve što radim, trebam negdje provjeriti ili pitati. Svega me strah. A opet se tako jako veselim.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 24.11.2008 21:06:00
|
|
|
|
ivkica
|
Ja sam na početku trudnoče imala hematom i zbog toga apstinenciju dok se nije povukao. Da ti .. ne daj Bože, za vrijeme kontrakcija uslijed orgazma pukne hematom otišla bi i trudnoča. Ja više volim na sigurno.. nisam od onih koji vole riskirati nego sve s razumom.. Sada kad je trudnoća malo otišla dalje i dr rekla da nema više hematoma sada to sve nadoknađujemo
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 26.11.2008 14:22:47
|
|
|
|
valika
|
cao evo i mene na ovoj temi.....ja sam u 16 tjednu i luda sam za seksom al ovaj moj sve nekako nece ..pa ce kasnije ....pa se boji ..pa ga strah i tako u nedogled i onda ga nekako nagovorim kazem mu da je trudnoca uredna da nema nikakvih bojazni za bebu da je ona dobro zasticena a ono on se ukipi i gleda u stomak kod ga ta beba vidi a ja za poluditi ....
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 26.11.2008 18:38:25
|
|
|
|
Marta j
|
Draga valika isto ti je kao meni ja luda za seksom al nece muz od kada sam trudna nikako stalno ga neceg strah,pa ako se nesto desi bebi i tako svaki dan jos mu je doktor rekao da je sve uredu da mozemo.On nikako uspijem ga nekako uvjeriti al mi to upali jednom mjesecno.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 27.11.2008 7:41:45
|
|
|
|
valika
|
i ovom mom kad zagusti e onda se odluci na sex...a bolje išta nego ništa
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 27.11.2008 18:58:08
|
|
|
|
Mrvna
|
Kako je ova tema raspisala nove cure Dobro nam došle! Već sam sama sebi dosadna sa spominjanjem tečaja ALI patronažna je tamo rekla da 6 tjedana poslije poroda ali i 6 tjedana PRIJE nema seksa! Ok, poslije ali ovo prije mi je glupo, zašto ga ne bi bilo ako je sve ok? Vjerojatno po onoj logici da može izazvati trudove (zgodan recept ako je termin prošao) ali to ne pali svaki put! MM kao da se sprema štrajkati tih mjesec i pol.... dođe mi da mu lažem kada mi ja zbilja termin
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 27.11.2008 19:24:47
|
|
|
|
Tsmee
|
Jooooj! Poludjet ću od ove teme... Svaki put kad dođem, nešto novo i ne mogu da ne škicnem, i sva sam ljubomorna jer ja ne smijem cijelu trudnoću Zaboravit ću kak se to radiiiiii!!!! Al blizu tremina ili ak prođe termin... onda imam opravdanje
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 27.11.2008 19:32:29
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Zaboravit ću kak se to radiiiiii!!!! Nisi jedina Ja dobila dozvolu i za dva tjedna mi je ukinuli opet.... Uzas...sada bas nista do poslije poroda.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 3.12.2008 13:15:56
|
|
|
|
interstelaris
|
kod mene je sve kao i prije trudnoće ! juhuuu !! mom mužu ništa ne smeta , sviđamo se jedno drugom još i više , jedino pazimo da ne bude previše hm .. intenzivno kao prije . tj. više pazim ja nego on . da se njega pita , on bi kao i prije . nadam se da će i dalje sve biti u redu .
< Poruku je uredio interstelaris -- 3.12.2008 13:16:23 >
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 15.12.2008 11:52:43
|
|
|
|
jadran
|
pozdrav... zgodna tema .. ja u 7 mj. a već 5 mj. suša.... od samog početka bebica je jako nisko, imala jako puno problema sa gljivicama, pa počele kontrakcije oko 20-og tj.. uz sve to strah ... iako nam dr nije ni u jednom trenu zabranila,a meni bed to pitat, mi smo samoinicijativno odlučili postiti... sad već sanjam noću kako se sexamo ali izdržat ćemo još 2 mj...
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 16.12.2008 16:44:31
|
|
|
|
Tsmee
|
Dočekala ja 39 tjedana... Sad mi više ne može ništa biti, mislim da ću mužića uposliti jer poslije opet pitaj boga koliko će trajati oporavak...
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 17.12.2008 7:53:47
|
|
|
|
nikoleta
|
Podržavam te potpuno!!!!
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 9.3.2009 11:43:24
|
|
|
|
pakić
|
eh, i meni je u prvoj trudnoći bio zabranjen seks do 5 mjeseca, ali onda poslije sve ok, ali mužić baš nije bio od akcije. ovu trudnoću bilo sve ok, pa opet ne smiijemo, jer nisko nosim. nije lako. a poslije poroda totalno sam izgubila volju za seksom, i ja se pitala hoće li se uopće vratiti? to je trajalo 6 mjeseci, ali vratila se želja i opet beba.
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 3.8.2009 11:35:55
|
|
|
|
Sagem
|
Prekjučer prvi put prošlo 10 dana od trudnoće da se nismo sexali.Do sad sve bilo ok. Sad sam u 29tj trudnoće. Mene vrućina potpuno iscrpi i iživcira,on bio totalno krepan od posla. Sinoć smo pokušali i mene je bolilo, pa smo stali Nije bilo nikakvih iscjedaka niti krvi jutros, tako da mislim da nije tako strašno, ali opet... Pokušat ćemo opet, ali ako bude opet bolio...ne znam što ću.
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 3.8.2009 11:36:53
|
|
|
|
m600
|
ako boli nemoj forsirati
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 3.8.2009 11:40:12
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: m600 ako boli nemoj forsirati i ja kazem mene bi bilo trta
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 4.8.2009 9:18:12
|
|
|
|
zlato_tatino
|
kako sam sad u 9 mjesecu muz je poceo masirati međicu i to radimo svaki drugi dan...jako smijesno u svemu tome je da svaki put kad to radi on je goooooooootov i padne seks... inace cijelu trudnocu se seksamo bez problema...
|
|
|
|
RE: ha,ha sex u trudnoći 23.8.2009 1:44:17
|
|
|
|
dani13
|
U prvoj trudnoći smo bili ludi od želje a sada u drugoj(31 tjedan)nekakvo zahlađenje i s moje i njegove strane .(trudnoća planirana)ali pucanje hormona u glavu -NE
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!