|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rabljena roba i oprema
1.2.2011 12:47:13   
lelo
Nešto rabljeno, nešto novo.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
1.2.2011 12:51:22   
mamicaa
Največim dijelom rabljeno, ono što dobijemo, i ja i mm i klinac.... vrlo malo novo kupim, uglavnom donji veš, jer nisam u mogučnosti.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 27
1.2.2011 13:04:44   
Wukovarka
Robicu dobivam iz Njemačke od sestričnine kume...znači sve je praktički novo, puno toga još sa etiketama.
A puno toga kupim...ne mogu odoliti user posted image

A opremu smo svu kupovali, tj. moja mama je curama kupila krevetiće.
Jedino sam dupla kolica kupila polovna.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 28
1.2.2011 13:33:21   
leilany
oprema sva nova....
obleku smo kad se rodila nakupovali,al sam i dobila kad se K krstila....i do sad sam mozda dobila par stvarcica....znaci sve kupujemo sami....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 29
1.2.2011 13:59:39   
troubled
nisam kupovala ništa rabljeno...
što kupim, kupim novo..
ali mnogo toga rabljenoga koristim...najviše odjeću i obuću za djecu...
hvala lelo, puli, mariachi user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 30
1.2.2011 17:36:31   
katy mama
kolica rabljena ali super ocuvana
krevetic nov
robicu i kupujemo i dobijemo od mm rodice ,jer ima malog koji je godnu stariji tako da nam i sezonski odgovarauser posted image user posted image user posted image

nemam nista protiv kupovanja rabljene robe i robice ali tu kod mene se ne isplati!recimo djecije maice obicne kostaju u send hand trgovinama po 1-2 marke,a neki dan je u jednoj trgovini bila rasprodaja maice zarine po 3 marke-nove naravno pa ti sad vidi

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 31
7.6.2011 21:25:02   
lopuža
Većinu stvari smo dobili, što rabljeno što novo. Uglavnom primamo sve što netko nudi onda sebi odaberemo što nam treba i odgovara ostatak prosljeđuljemo dalje. Nešto što nam baš treba kupimo ili napravimo sami npr igraćke, upravo izrađujemo velike pazle sa voćem :). Nema smisla nagomilavati stvari tako da ono što još valja dijelimo dalje. Npr. sad tražimo i skupljamo robicu za zimu za dećka od godinu i pol do dvije, tipa skafander ,jaknice, hlaćice.... pa tko ima za udijelit nek se javi. :)

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 32
8.6.2011 10:39:18   
bubaMaja
mi smo isto imali skoro sve dobiveno, uščuvano... ali što nam se svidjelo smo i kupili, a sad sve što preraste šaljem dalje, osim par sitnica koje ću pustiti za prvu ruku ako brzo ostanem trudna ili za moju kumu kojoj želim da brzo ostane trudna )))

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 33
8.6.2011 10:53:13   
danery
IZVORNA PORUKA: lelo

Nešto rabljeno, nešto novo.

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!