|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   spavanje
6.6.2009 17:15:39   
Zhezha
evo..imamo problem sa spavanje..
naime marko jos uvijek spava sa nama u krevetu,
jos uvijek ga dojim, jos se uvijek budi 2 x  u noci
ne zeli ni flasicu ni dudu...
i sad je vec godinu dana star ...
mislim da je vec odavno bilo vrijeme da ode u svoj kini..
naime pokusala sam al kad ga stavimu kini on place  i place ...
sad me zanim kako da ja nega pokusam staviti spavati  a da opet ne zavrsi
kod nas u krevetu..
molim vas za pomoc....

Marko 29.04.2008.
Dan koji se pamti...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: spavanje
6.6.2009 18:50:09   
novamama
hej:;-)

mi pamtimo 24.9.2008. - sličan datumuser posted image

uspavaj ga na svom krevetu pa ga prebaci....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zhezha)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
6.6.2009 19:40:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 3
6.6.2009 19:54:43   
koka
user posted image user posted image mi smo to prakticirali dok seMila nije rodila, znači mjesec dana do 4. rođendana, onda nije bilo druge i puštali smo mu svjetlo i nakon priče briše u krevet. nisam vas puno utješila a?user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
6.6.2009 20:00:01   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 5
6.6.2009 20:03:42   
FIONA
uffff curke to je koma...moja zver je stara svega 6 mjeseci ali od prvog dana spava u svom kindaću....još ni jednom nije zaspala sa nama na krevetu...pajki cijelu noć bez buđenja, hranjenja ili previjanja...nadam se da bu tak i ostalo....to mora da je veeeliiiikiii problem!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
6.6.2009 20:06:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 7
6.6.2009 21:56:42   
Nika 24052006
Niti ja ne mogu puno pomoci,jer od prvog dana spava u kinderbetu,u svojoj sobi,i cijelu noc...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zhezha)
Neposredna veza do poruke: 8
6.6.2009 22:08:25   
dominik
dora od prvog dana spava u kindacu a domia smo tek nedavno iz kreveta odmaknuli na 20 cm razmaka...pokusajte krevetic spojiti sa vasim krevetom i malo po malo ga odajati...dok se ne nauci spavati sam u krevetu i onda ga skroz odvojis

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 9
6.6.2009 22:29:28   
mirna
i mi smo isto kao fiona malog uvijek stavljali u svoj krevetic i tek zadnju godinu ponekad ujutro dolazi k nama u krevet ili sada kada je MM otisao je znao na pocetku gnjaviti da ce kod mene spavati. prije par dana je ujutro pao s naseg kreveta pa je zato svoju zelju za spavanjem u nasem krevetu znatno reducirao..

zhezha jednostavno ne znam sto bi savjetovala jer s godinu dana je tesko mijenjati navike djeteta bez nekoliko dana placa... mogu ti jedino reci da drugo dijete trebas odmah poceti stavljati u svoj krevetic.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
6.6.2009 23:00:00   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: dominik

dora od prvog dana spava u kindacu a domia smo tek nedavno iz kreveta odmaknuli na 20 cm razmaka...pokusajte krevetic spojiti sa vasim krevetom i malo po malo ga odajati...dok se ne nauci spavati sam u krevetu i onda ga skroz odvojis

Slažem se s Dominikom oko spajanja krevetića..Mi smo tako s Matejom i upalilo je, a sada kada je dobio bracu, spava sam u svom velikom krevetu a Luka u kindaću. tu i tamo kad hranim Luku, dečko ostane u krevetu jer zaspimo nakon podoja oboje..user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
6.6.2009 23:03:53   
dominik
sto se tice stavljanja u krevetic od pocetka svako je djete za sebe, domia kad bi uspavala stavila ga u kindac urlao je kao da sam ga na zar stavila, dok je na nasem krevetu normalno spavao...dora od samog pocetka spava u kindacu i djete je druacije i nema tu bas previse filozofije

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 12
6.6.2009 23:39:30   
Zhezha
tnx cure.. pokusat cu..
svasta ...nadam se da ce upaliti..
ako nista drugo morat ce biti i suza...user posted image
al bolje tako nego da se guzvamo svi u krevetu...

javim vam kako je ispalo..user posted image
sutra krecemo u akciju...

Marko 29.04.2008.
Dan koji se pamti...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
6.6.2009 23:40:01   
twitty
sretno!user posted image

gibam...

(Odgovor članu Zhezha)
Neposredna veza do poruke: 14
7.6.2009 0:14:15   
Cybermama
kod nas je to nekako krenulo prije misec dana,otkad je napunila godinu.i sada je uspavam u našem krevetu i prebacim je u njen.ako neće baš da se smiri kad se probudi u svom,opet je prebacim u naš.ali ovo je sada odlično kako je bilo.do prije misec dana,mislila sam da nikad više neću prespavati cilu noć user posted image i zaboravila sam napisati sretnouser posted image

< Poruku je uredio Cybermama -- 7.6.2009 0:15:13 >

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!